Pistolero Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 Преди 11 часа, NotLikeMe написа: ТетЪра залязва, но да не се притеснявате, Gemini и USDC ще са новите "свежи милиарди" за BTC п.с. PAX включително Интересното е, че сега има $100 разлика в Мекса, което е поради цената на Тетъра = 0,98 Въпросът е обаче, (ако)когато продължи да пада тетъра, как това ще се отрази на търговията и каква схема ще измислят тея умници.... не мога да го измисля доколко негативно ще се отрази на търгуващите там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 финекса винаги е била по бичи от останалите борси - стампа, бтц-е, койнбейс и т.н. не е само заради тетъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 Преди 1 час, hpz написа: Форума нещо много западна, няма връзка с пазара и движенията, а масово взеха да пишат хора дето не разбират. Обсъждат се в детайли едни неща, а на практика става точно обратното. "За цената на биткоин" Да закриваме форума понеже не отговаря на очакванията на един потребител? Предполагам е лично субективно мнение.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 @hpz всъщност форума не е само темата "за цената на биткойн" тя по-скоро се ползва като тема за ежедневна дискусия, най-вече защото масата от хората ги интересува точно цената! ако разгледаш добре целия форум, може би сам ще стигнеш до заключението, че няма друг български форум с толкова много съдържание аз самия редовно посещавам другите форуми и във всеки има полезни неща! форума е за който има мнение без значение какво е то да го сподели, за който няма да влезне и да се образова и да си създаде такова, за това е по-хубаво не всички да мислим еднакво.. масово хората знаят английски и са достатъчно отворени да ползват чужди форуми, това не е лошо, напротив, така по-лесно и повече, всеки може да допринесе за собственото си благополучие, а и общото разбира се, като споделя наученото навън, тук! въпреки че навън не звучи много правилно, интернет е всъщност едно голямо виртуално село, където цялата информация позната на човечеството е качена за всички безплатно и без нужда от привилегии за достъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Какво се случва днес? Bitfinex с премиум цена, тетъра на $0.97, Биткойн почти $7,000...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tziko Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Кой беше казал: Барт с главата на долу - Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 7 minutes ago, hjzagf4sb said: Какво се случва днес? Bitfinex с премиум цена, тетъра на $0.97, Биткойн почти $7,000...? Вероятно ще обират позиции преди да слезе. Ако задържим малко ще настойват бикове, които после ще стават на хот дог. Последните месеци почти няма случаи да сме скачали рязко нагоре. За сметка на това обратното е масово в графиката. Тетъра... едва ли си заслужава да го обсъждаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Ето малко ЖЪЛТ повод за размисъл. Какво ще стане едва ли някой може да каже, аз предполагам завършване на триъгълника и почване на нов в същия рейндж. Новота им преса вече не е върху цената, а волатилността. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 В момента се случва много сериозна игра на големите риби/китове и тн.. Според мен пазара се подготвя за Bakkt началото на ноември със супер странни движения, тетъри и тн. Силно ме съмнява това което се случва с тетъра да е от невъзможността на битфинекс да осигурят долари срещу тях. Даже си мисля, че те самите в комбина с други борси сами се атакуват и създават една паника и неяснота на пазара. Bakkt за да заработят ще трябва да изтеглят от някъде голямо количество биткойни(50к-100к ако не и повече), според мен от поне половин година са се разбрали от къде и как ще се теглят, даже може би са ги изтеглили при тях. И сега се започва покачване на цената, така че после да се продават на по-висока цена на WS. Bakkt, CME, CBEO Conbase, Bifinex и всичко други искат цената да расте, растежа на цената привлича нови играчи, те печелят повече такси, и самите те, имат много биткойни, които си пазят за BTC бъдещето. До момента движенията на BTC явно са доста предвидими за големите риби, за напред ще стават все по-малко предвидими (както са на форекс пазара). Може би ще се запази само тренда, бичият. Според мен не трябва да се гледат никакви фигури, нива на съпорт и тн, а кой какво ще прави от големите играчи. Но за жалост ние нямаме тази информация(предварително), Цената ще е следствие от това какво ще направят и какво са планували. Въпреки всичко аз продължавам да очаквам 8к$ - 10.11.18, а пък знаели се може да видим и нещо много по различно 10,12к$ Но наистина залагам на идеята Bakkt с договорка с големите борси, осигурявате ни 50-100кBTC на 6500$ после пускаме биткойна на WS по нашите канали, като преди това вдигате цената на колкото можете. Вече имаме пик 7800$ в битфинекс. Колко лесно. Създава се паника за тетъра всеки бяга от битфинекс, страх ги да закарат биткойни там, те изкупуват всичко каквото имат по борсата и вдигат цената до нови месечни, полугодишни върхове. Обикновените играчи ги е страх да продават там, понеже не искат тетър, нои не искат да продават в usd борсите защото цената е доста по ниска. Перфектна схема за вдигане на цената с малък обем и с малко пари. *Днес май ще видим 10к$ в битфинекс и 8к по usd борсите а може и да не го видим NotLikeMe, hpz, Pistolero and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 On 10/4/2018 at 12:00 PM, NotLikeMe said: Дъното е направено отдавна $5755, вън сме от триъгълника и текат последни акумулации преди бтц да започне да прави $500 - $1000 , 30мин. доларови зелени свещи Ето тези свещи имах предвид tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 за мен най-простия сценарии е, както миналата година финекс пак да изпомпят биткойн с помощта на тетър, после пак дъмп, пак пъмп и така добезкрай, само че този път в по-голям мащаб, защото освен тетър ще се включат и други играчи като джемини т.н. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 сигурността на мрежата +500% https://hackernoon.com/bitcoin-miners-beware-invalid-blocks-need-not-apply-51c293ee278b hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/bitcoin-futures-traders-are-quietly-building-short-position https://www.cftc.gov/dea/futures/financial_lf.htm <---- ctrl+f bitcoin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Ванка, големите играчи влизаха на всеки дип и пълниха торбите, отдавна са заредили. В момента много шортъри си проиграват шансовете През тези 10месеца на мечи пазар, крипто получи признаване от много правителствени агенции. Да не говорим, че стабилизацията на цената последните 3 месеца е сигнал за край на мечия тренд. tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Това вече е притеснително. Ако USDT се окаже наистина без покритие ще почнат едни дандании...Притежателите на токена ще се окажат с пръст в уста, Тether къмпани ще ги съдят до дупка, а вероятно и Bitfinex. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Обвиниха FUD-а около Binance за премахване на Тетъра от борсата , за причина на това потапяне. vamp111 and tuzara82 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Преди 1 час, NotLikeMe написа: Ванка, големите играчи влизаха на всеки дип и пълниха торбите, отдавна са заредили. В момента много шортъри си проиграват шансовете През тези 10месеца на мечи пазар, крипто получи признаване от много правителствени агенции. Да не говорим, че стабилизацията на цената последните 3 месеца е сигнал за край на мечия тренд. Така е, на мен идеята ми е по-скоро, че играта с тетъра е наистина игра на битфинекс и другите а не, че е без покритие. В кракен и битрекс има 6 милиона тетъра, които чакат да се продадат на 1$, не виждам да има някакъв проблем за битфинекс да извади 6млн$(това са 1000 биткойна ако нямат USD, които могат да ги продадат без проблем) да закара цената на 1$. Най-вероятно от тези 2.6-7 млрд тетъра едно 600-700млн са без покритие, но също така едва ли някога ще се разбере няма как всички да искат да излязат от тетъра. За мен това е преднамерен ход в момента с който вдигат цената(с минимален обем) и показват пробив на триъгълници, съпротиви и тн. Мисля, че тази седмица ще е интересна. За да може най-накрая да се каже ТОЧКА край на мечи тренд, почват БИКОВЕТЕ. И тези от Bakkt и други да купуват и да не си мислят повече да шортят. Тези неща не се случват безпричинно и големите са подготвени за тях отдавна. rippleche, NotLikeMe and tuzara82 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Още малко FUD - Биткойните в Bitfinex-coldwallet стремително намаляват от месец насам. Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 On 10/6/2018 at 6:30 PM, vamp111 said: един възможен сценарии 2014: 2017-18: 2014-2018 дори съм склонен да вярвам, че може да отиде и над 8.5 и чак тогава да ни изклатят здраво Пак да се върнем на един доста възможен вариант, който вероятно става в момента. Още е рано да поема нагоре с всички маймуни на клона. tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 капитулация при нормалните потребители ще настъпи едва тогава, когато всички се притеснят толкова много от всички фъд и решат, че всичко това нещо е понзи и по-добре да си дадат койните сега от колкото после на по-ниска цена, обаче не забравяйте, че всяка сделка си има две страни! от лонг тайм резистънса излязохме днес само във финекс, такова нещо във стамп нямаше, така че кой както иска така да разглежда помпата в днешния ден, само да внимава ако търгува левъридж! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Брей как така изведнъж се нормализира цената на театъра, какво чудо... zph 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 време е да си изкупят койните, дето ги продадоха на цена $7к + ... далавера си е на 1 торба с койни да направиш +10% за ден zph 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Да живее FUD-а и всички около тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 https://www.blockchain.com/btc/tx/bace354d53088d92740485ade3211309d80b427355b931a790575b6646970202 29,999 BTC ~ 194 млн. $ транзакция отнемаща 30мин. до всяка точка на света, на цена 10 долар цента! а на мен Петък следобед като наредя експресен превод от ДСК към където и да е, на цена ~100лв ми се потвърждава едва в Понеделник наобяд... tziko, zph and MartenBG 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts