Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

а какво стана с т. нар. fork някакви новини

няма да го бъде, но пък даде супер гласност на проблема и сега се мисли по 2-3 алтернативни варианта, които да бъдат имплементирани в qr версията...

• 2 weeks later...

Втори опит да раздвижим иначе най-оборотната и спекулативна тема във форума :). Материал по темата тук . Накратко - цената разиграва класическо тройно дъно, което по правилата на техниката е доста бичи сигнал. На графиката по-долу зоната на Buy after the breakout в нашия случай е 318-320$,  докато First profit target e грубо 370-380$

triple_bottom-300x191.jpg

charts23.jpg

• 2 weeks later...

Китайците са пуснали ботовете  :) 

Untitled_1.jpg

Значи според теб пика ще бъде около 320 ?

Не знам къде ще е пика, но за да пробие 320 е сигурно, че ще трябва да върне малко назад, отново е свръх изкупен пазара и е въпрос на време да го натиснат, има доста дълги в момента, които чакат да бъдат затворени. По логиката на моята графика при такова движение обикновено има параболично покачване, което пробива външната BB граница (настройки 50,3 на дневна) и после коригира. В нашият случай е най-добре да се върне върху дневната 200 ЕМА, да успокои някой индикатори и ако издържи (оставане над 260) да атакува 320. На сегашните цени да се влиза на дълга не е добра идея, нито пък на къса. Дългосрочният сантимент започна да се променя. 

П.С. Във bitfinex някакъв бот купува през определен интервал по 1 BTC ... Willy2 ????  :D  :D  :D

bull.jpg

Не знам какво мислите за това движение до 300, но на мен този път ми изглежда различно. На седмичната графика много неща подсказват за обръщане на тренда.

Да, доста обнадеждаващо е как цената не я връщат с тласък от тези нива както преди...

Дори в Crypto.bg, където само до преди месец продажбите от клиенти ни заливаха като из ведро всеки път, когато курсът се качваше над $230-$240, вчера при стабилен обем от доста над 10,000 лв вижте съотношението между покупките и продажбите;

tU3sSBo.png

На това аз му викам "сентиментът се обръща" :)

Днес вечерта ФЕД трябва да обяви, че няма да вдига лихвените нива в Америка, това би трябвало да удари едно рамо на БТС да удържи текущите нива поне до едно известно време, а защо не и да продължи да катери по инерция...:D

Пазара е бил в подобна ситуация на свръхизкупеност за последно в началото на декември 2013 в исторически най-високата стойност до сега на BTC :) В момента, според мен, той(пазара) е абсолютно нелогичен. Дано мине трайно над 320 и да ставаме всички космонавти.  :ph34r:

П.С Тц ....

CSlOCn4UEAAJdx9.jpg

Не знам дали ще ставате космонавти, ама някои станаха...подводничари!

Не знам и къде се дяна главният космонавт Данчо Пръча, дано не му се е счупила ракетата.....

Не знам дали ще ставате космонавти, ама някои станаха...подводничари!

Не знам и къде се дяна главният космонавт Данчо Пръча, дано не му се е счупила ракетата.....

320 е по-добре от 220 нали :). Тази стойност към момента е повод за оптимизъм.

nBj9eJv.jpg

По-скоро има ли недоволни :)?

Идеи кога ще се спука и този балон?

Май само двигателите зад това рали могат да кажат, в туитър чета доста хора фалираха на къси. Пазара се движи отвъд предсказуемия модел и може да се анализира само на 4 часова или дневна. Всякакви съпротиви които имаше над 320 до тук ги отнесе без затруднение.

Да не се повтарям, ето един много ценен съвет за ситуацията, в която сме:

12196272_1682069852014311_72851460385514

Тоя фейсбук за нищо не става :) Ето какво пише там:

Friendly reminder: "When in uptrend, buy the dips, don't chase waterfalls"...
За който не е разбрал, след пробива над $320 биткойн официално навлезе в бичи пазар, след почти две годишен мечи такъв....

Двеста и дваесе до няколко дни :D

Toва мислех да го напиша вчера, ама изтървах, днеска вече няма тежест :)

Стоко, спецялно за теб, следващият път кат почне да се катери, го изчакай да стигне 400 ;)

Колко дни? Ако сбъркаш се превръщаш в сигурен индикатор.  :D  :D Впрочем има тежест, доста битка трябва за да стигне до там, така си мисля поне. Full retrace и този път? Дано не.

Аве, истина ли е ,че цената била стигнала над 500$ ????????????????????????????????:0

Понеже не следя редовно сводките, едва сега прочетох нещо такова и не мога да повярвам.....?

• 2 weeks later...

Стоко, спецялно за теб, следващият път кат почне да се катери, го изчакай да стигне 400 ;)

Колко дни ? Колко? Дай пак !  :D  :D  :D Даунтренда свърши вече, опитай се да бъдеш поне неутрален ;)

• 3 months later...

Добрата стара тема хвана малко прах и замря. Нека я съживим с балонни прогнози естествено  :D. Поздравявам също така всички POS фенове и им пожелавам да не падат отново под 1600 сатошита, че е срамота. Стискайте палци на BTC! -  картинка

П.С. Данчо пиши де, да правим купон в старата тема :)

nBj9eJv.jpg

• batibon locked and unlocked this topic