mirco 2 Докладвай Отговорено 30 Септември, 2015 а какво стана с т. нар. fork някакви новини Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 30 Септември, 2015 а какво стана с т. нар. fork някакви новини няма да го бъде, но пък даде супер гласност на проблема и сега се мисли по 2-3 алтернативни варианта, които да бъдат имплементирани в qr версията... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 12 Октомври, 2015 Втори опит да раздвижим иначе най-оборотната и спекулативна тема във форума . Материал по темата тук . Накратко - цената разиграва класическо тройно дъно, което по правилата на техниката е доста бичи сигнал. На графиката по-долу зоната на Buy after the breakout в нашия случай е 318-320$, докато First profit target e грубо 370-380$. 1 stamen reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 24 Октомври, 2015 Всичко върви по план. Чакаме само параболата и идва време да се скъсява. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggg 4 Докладвай Отговорено 24 Октомври, 2015 Значи според теб пика ще бъде около 320 ? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 24 Октомври, 2015 В тази статия, освен много позитивна новина за бъдещето на биткойн, има и малко размишления за цената му: Скоро плащания с биткойн в html протокола Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 24 Октомври, 2015 Китайците са пуснали ботовете Значи според теб пика ще бъде около 320 ? Не знам къде ще е пика, но за да пробие 320 е сигурно, че ще трябва да върне малко назад, отново е свръх изкупен пазара и е въпрос на време да го натиснат, има доста дълги в момента, които чакат да бъдат затворени. По логиката на моята графика при такова движение обикновено има параболично покачване, което пробива външната BB граница (настройки 50,3 на дневна) и после коригира. В нашият случай е най-добре да се върне върху дневната 200 ЕМА, да успокои някой индикатори и ако издържи (оставане над 260) да атакува 320. На сегашните цени да се влиза на дълга не е добра идея, нито пък на къса. Дългосрочният сантимент започна да се променя. П.С. Във bitfinex някакъв бот купува през определен интервал по 1 BTC ... Willy2 ???? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 28 Октомври, 2015 Не знам какво мислите за това движение до 300, но на мен този път ми изглежда различно. На седмичната графика много неща подсказват за обръщане на тренда. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 28 Октомври, 2015 Да, доста обнадеждаващо е как цената не я връщат с тласък от тези нива както преди... Дори в Crypto.bg, където само до преди месец продажбите от клиенти ни заливаха като из ведро всеки път, когато курсът се качваше над $230-$240, вчера при стабилен обем от доста над 10,000 лв вижте съотношението между покупките и продажбите; На това аз му викам "сентиментът се обръща" Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggg 4 Докладвай Отговорено 28 Октомври, 2015 Днес вечерта ФЕД трябва да обяви, че няма да вдига лихвените нива в Америка, това би трябвало да удари едно рамо на БТС да удържи текущите нива поне до едно известно време, а защо не и да продължи да катери по инерция... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 29 Октомври, 2015 Пазара е бил в подобна ситуация на свръхизкупеност за последно в началото на декември 2013 в исторически най-високата стойност до сега на BTC В момента, според мен, той(пазара) е абсолютно нелогичен. Дано мине трайно над 320 и да ставаме всички космонавти. П.С Тц .... 1 emanuil3r reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggg 4 Докладвай Отговорено 1 Ноември, 2015 Не знам дали ще ставате космонавти, ама някои станаха...подводничари! Не знам и къде се дяна главният космонавт Данчо Пръча, дано не му се е счупила ракетата..... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 1 Ноември, 2015 Не знам дали ще ставате космонавти, ама някои станаха...подводничари! Не знам и къде се дяна главният космонавт Данчо Пръча, дано не му се е счупила ракетата..... 320 е по-добре от 220 нали . Тази стойност към момента е повод за оптимизъм. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 4 Ноември, 2015 Има ли доволни? Last 30 days price change +97% Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 4 Ноември, 2015 По-скоро има ли недоволни ? Идеи кога ще се спука и този балон? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 4 Ноември, 2015 По-скоро има ли недоволни ? Идеи кога ще се спука и този балон? Май само двигателите зад това рали могат да кажат, в туитър чета доста хора фалираха на къси. Пазара се движи отвъд предсказуемия модел и може да се анализира само на 4 часова или дневна. Всякакви съпротиви които имаше над 320 до тук ги отнесе без затруднение. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 5 Ноември, 2015 Да не се повтарям, ето един много ценен съвет за ситуацията, в която сме: Тоя фейсбук за нищо не става Ето какво пише там: Friendly reminder: "When in uptrend, buy the dips, don't chase waterfalls"...За който не е разбрал, след пробива над $320 биткойн официално навлезе в бичи пазар, след почти две годишен мечи такъв.... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 7 Ноември, 2015 Да ядосамe малко мечките във форума: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/GNvrlZxC-History-repeating/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggg 4 Докладвай Отговорено 11 Ноември, 2015 Двеста и дваесе до няколко дни Toва мислех да го напиша вчера, ама изтървах, днеска вече няма тежест Стоко, спецялно за теб, следващият път кат почне да се катери, го изчакай да стигне 400 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 11 Ноември, 2015 Двеста и дваесе до няколко дни Toва мислех да го напиша вчера, ама изтървах, днеска вече няма тежест Колко дни? Ако сбъркаш се превръщаш в сигурен индикатор. Впрочем има тежест, доста битка трябва за да стигне до там, така си мисля поне. Full retrace и този път? Дано не. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ggg 4 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2015 Аве, истина ли е ,че цената била стигнала над 500$ ????????????????????????????????:0 Понеже не следя редовно сводките, едва сега прочетох нещо такова и не мога да повярвам.....? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 26 Ноември, 2015 Двеста и дваесе до няколко дни Toва мислех да го напиша вчера, ама изтървах, днеска вече няма тежест Стоко, спецялно за теб, следващият път кат почне да се катери, го изчакай да стигне 400 Колко дни ? Колко? Дай пак ! Даунтренда свърши вече, опитай се да бъдеш поне неутрален Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cryptos Voskrese 25 Докладвай Отговорено 1 Декември, 2015 безплатен семинар на тема "Бъдещето на парите" 1 St0ky reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 8 Декември, 2015 Две интересни предположения: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/891V6JCc-Bitcoin-A-Longterm-Outlook/ https://www.tradingview.com/chart/XAUUSD/qsX8VGPr-deja-vu-bitcoin-and-gold/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 28 Март, 2016 Добрата стара тема хвана малко прах и замря. Нека я съживим с балонни прогнози естествено . Поздравявам също така всички POS фенове и им пожелавам да не падат отново под 1600 сатошита, че е срамота. Стискайте палци на BTC! - картинка П.С. Данчо пиши де, да правим купон в старата тема Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове