Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

На 18.12.2018 г. at 8:21, vamp111 написа:

@Гари 

https://www.cnbc.com/2018/11/06/ex-jp-morgan-trader-pleads-guilty-to-manipulating-metals-markets.html

https://www.cnbc.com/2018/12/13/jp-morgan-faces-lawsuits-after-guilty-pleas-by-a-former-metals-trader.html

давам ти пресен пример на конвенционалната борса, ако искаш мога да ти препиша и десетките подобни заглавия за Финекс и Мекс сега, и за Кракен, Окекс и Полониекс от преди, когато аз съм търгувал там

да нямаш риск мениджмънт е едно, да се манипулира цената и да се изяждат потребителите е съвсем друго.

https://www.zerohedge.com/news/2014-05-23/barclays-fined-manipulating-price-gold-decade-sending-bursts-sell-orders

Barclays Fined For Manipulating Price Of Gold For A Decade

Не е добре положението. Тръгнахме пак към 1500.
За сметка на това обемите се вдигат, а капитулацията (във форумите) е вече налице.
Моментът наближава! :)

Преди 4 часа, hpz написа:

Не е добре положението. Тръгнахме пак към 1500.
За сметка на това обемите се вдигат, а капитулацията (във форумите) е вече налице.
Моментът наближава! :)

ама ти продаде ли, или само ланкаш... ами ако първо скочи до 4100... поне не подвеждай хората...

51 minutes ago, vamp111 said:

@Pistolero кой, кога и дали е продал е информация, която не е интересна на никой, не мисля, че има смисъл да питаш, най-малкото защото е трудно доказуема ;)

Така е, едва ли някой се интересува какво правя. @Pistolero не знае риск мениджмънта ми, затова и въпроса е безпредметен, дори да отговоря това няма да доведе до правилни изводи. Иначе "ланкането" (не знам какво е това) го оставям той да си го практикува, както си го знае.

форума е за всички да изразяват мнение свободно, да запазим благоприличие и цивилност в разговорите, за да няма изтрити мнения и баннати потребители, цензурата е нещо с/у което се борим не упражняваме!

темата е за цената на биткойн ако не се лъжа

On 12/28/2018 at 11:32 AM, Гари said:

hpz Този ти пост за пореден път доказва, че много зле разбираш нещата.

Някой задавал ли си е въпроса... Аз си го задавам - защо трябва да чета негативизъм и нападки към мен, към другите, спорове, всеки срещу всеки, и не дай си боже някой не знае със сигурност накъде ще тръгне цената е едва ли не е прокажен, неразвит или най-малкото ненормален. Отговора за мен е - хубава работа, ама българска.

Всеки се бори да вземе парче от славата, да нахрани гладното ЕГО. Но какъв е смисълът?!? Нямаме какво да делим! Напротив, всички сме с един и същ интерес.

Това което пуснах в поста беше картинката на ордерите. ДОКАЗВА, че разбирам нещата за себе си. Това с ордерите е нещо, което съм забелязал. Винаги пазарът се движи против масата (хората). Някой ще го нарече "добрите търговци" или "добрите спекуланти". Аз ще го нарека "великите сили" или дори "великата сила". Ще го нарека така, защото според мен този който движи пазара не го прави за да се обогатява, а да прави другите по-бедни и да трупа за себе си от техните коини. Разликата е много тънка, но изключително съществена и крайната цел е напълно различна. При моя вариант манипулирането на цената не е задължително свързано с печалба, а е само в повечето случаи. "По-малкото случаи" обясняват странните движения на пазара.

Не следих изкъсо момента в който имаше дисбаланса който постнах (защото не ме интересуваше), но такава явна разлика за пръв път забелязвам. Това, че цената тръгна в посока ордерите е пореден добър знак за наближаващата капитулация. А тя ще дойде само заради хората като мен - холдерите. Спекулантите обогатяват онези акули на свой гръб. Добре, че ги има ходлерите, защото иначе едва ли щяхме да отлепим над 100$ при първият бум, точно и те ще са причината за капитулацията която следва. Прогнозирам я някъде към април-август да е последното дъно за покупки. Ако не позная, не ме разпъвайте на кръст. А коментари, че не знам от къде изгрява Слънцето, не ми се четат...

На 30.12.2018 г. at 20:38, Pistolero написа:

Другари, очаквам скок с около 300 до няколко часа.... да видим дали ще позная....

емиииии... не палучилассс...

Весело посрещане на новия кендъл и дано е висок и зелен като горски бор.... щото иначе ще стане супер хард к0р.... :D

• batibon locked and unlocked this topic