stamen Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Даааа, без Данчо не е същото Кои POS фенове от всички визираш - Nxt? Иначе не е лошо сам да си водиш статистика, колко от тези фрактални setup-и в крайна сметка се реализират? Ето например за този, моля те запиши си, като се размърда курса, да ни информираш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Даааа, без Данчо не е същото Кои POS фенове от всички визираш - Nxt? Иначе не е лошо сам да си водиш статистика, колко от тези фрактални setup-и в крайна сметка се реализират? Ето например за този, моля те запиши си, като се размърда курса, да ни информираш... Поздрава е към NXT феновете разбира се, нищо злобно, просто закачка. Фракталите работят добре, особено на дневна и 4-часова, Етереум също го спотнаха преди пъмпа по фрактал от ранното BTC с графиките му от 2012 . Над 435$ би било начало поне на скромен пъмп свързан с редуцирането на блокнаградата а над 490$ ще включи вече на втора. Нека да видим . Хайде Данчо, твоя пъмп е на път да се случи макар и 9 месеца по-късно. Ето това е етереум от 5 февруари драсканици мои: Оказа се че картинката ми е грешна и всъщност етера в този момент е бил по фрактал BTC на 4.30$ Ето го сега как изглежда, притеснително идентично. Ако отбележим и факта че ETH и BTC имат обратна корелация то пъмп на BTC до промяната в наградата - към 26 юни би съвпаднало грубо с ЕTH aко спазва тайминга на BTC фрактала от лятото на 2012. След това следват и интересни дни за ETH през есента свързани с преход към POShit режим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Е браво Данчо, хубаво е, че си жив Как се развива за теб биткойн през последната година - мнението ти за размера на блока, ожени ли се и прочие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Стоко,кво стаа брат ? Аз подписа не съм си го сменял от 1г ....ако ме разбираш правилно Добре дошъл отново на борда , в затишие пред буря сме, ще видим каква Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 момента на истината наближава.....в момента мътят нещо водата да видим във финекс обема беше само по 2к няколко дена ,даже и ботовете бяха спряли,което е признак че нещо предстои В момента LTC е екстремно булиш...мисля че от там ще мине голямото надуване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Нещо почва да ми става навик, всяка неделя сутрин (в Азия) цената да скача масивно. Навремето писах колко съмнителни са ми дъмповете през уикенда, сега колкото и да се радвам за личното си състояние, не мога да не кажа, че тези помпи през уикенда са ми още по-съмнителни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Точка едно е формалният повод, 2 и 3 звучат на пръв поглед логично но са далеч от реалността. Аз бих продал част от койните си сега - +630. Имаме и перфектна обратна корелация между етерум-бтц и дао-бтц , така че от няколко месеца е възможно да запазиш стабилен баланса си в долари въпреки резките движения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Нито един от аргументите ти Сапфиров не обяснява защо тези скоци в цената се случват в Азиатската неделя сутрин и американската събота вечер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Ето интересен коментар от редит: I'm beginning to think this is a large group of banking investors lumping money at a steady rate into buying any bitcoins that they can. The rise is too sustaining considering there are no open banks in the world. No one has that money sitting around in exchange accounts. Only people who work in the industry stand a chance of getting money into exchange accounts at the moment. This is mental, I just spotted a buy order on Bitfenix for close to a million. Както и подкоментар: Ah yeah, and the timing suspiciously aligns with the Bilderberg meeting too Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Мина ги 700$ ,но на яко мускули и то заради напъните в bitfinex и stamp, чайна мълчи по въпроса и задържа за сега. Ретрейс ще има все някога и от историята може да се съди по това колко грозен ще е. По-интересното в случая е двойката ETH/USD, на пръв поглед бул сезона за етерите приключи, но всъщност направи нов ATH във фиатна хартия, което ме изненада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Мен точно това, че финекс и стамп също дърпат цената, без да имат нужда от помощта на китайците, ми се струва много булиш... То е ясно, че ще има сериозен пулбек, но докато всички го очакваме, цената само ще се качва Може да се случи на $1000 този спад, може да се случи и на $5000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Добре а някой може ли да обясни защо кракен я DDoS-ват, тази малка борса със смешни обеми. Току що китайците бутнаха обратно цената, та сега ще стане ясно до къде и кога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Къде е тази класация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Правейки анализ на китайския обем, мога да предположа, че идеята на тази група която прави пъмпа е да акумулира в зоната до 3980 китайски пейпършит от там нагоре всичко се случи буквално на изпарения,с малък ресурс от тяхна страна. Така, че всичко между 5000 и 3900 китайска пара е дистрибуция на скъпи койни върху алчната физиономия на масовката. В борсите с маржин имаше такива ликвидации, че най вероятно физическото въже е било разумен изход. Днес гласуват на острова, а идва и събота и неделя. Всичко е готово за поредната доза ъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 То това не е възможно да се направи ,понеже абсолютно никой няма поне малко достовернни данни ! Е хайде сега, достоверни данни, тоя обем 90% е техен няма какво да спорим отвори си графиките и гледай. Манипулатор не знам си какво а почваш да вкарваш техника, защо? И аз търся някаква възможност тази нощ, но твърде очевидно е че срещу маркет мейкърите освен с късмет нямам с какво да се боря, така че ще чакам потвърждения на по-голям таймфрейм или някакъв скалпинг на ръба на хазарта. п.с. Уоу new low new low не спира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Тва е дълга тема и предлагам да я разнищим на живо, има съществена разлика в обемите от последния спайк след дабъл ботъма и това е основното. BTW познай BearV каква прогноза има, връщане до 3200. Мечок от класа.\ п.с. Дълъг от 491 еврака и твърд стоп че не подскача хич. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Мале, мале...Валутните пазари и златото реагират силно на тези първи резултати, биткойн хич... Което сякаш е достатъчно основание да елиминираме Брекзит-а като причина за възхода и спада в цената на биткойн последния месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Какви са очакванията ви до 10-ти юли и след това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 чисто технически ако говорим....... много интересни свещи се образуват на седмична и месечна графики На седмична ,която ще се затвори след 8 часа имаме фигурата "мечо поглъщане" която е тренд обръщаща .Ако снощи бяхме пробили 680 съпротивата и днес тази свещ бе затворила над 697$ /в финекс/ щяхме да имаме фигурата "Обесен човек" която е много по-меча. Този седмичен engulfing ми е много ама много мечи, в оставащото време до 10-ти ще има някакъв отскок до 720$ (в най-добрият случай) и от там ще търси известно време дългосрочния си рейндж, но къде ще е той е невъзможно да се каже. Това е моят сценарии, много е стандартен, но чайна прецаква хората в интрадей движенията а не в големите рамки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 След като разгледах картинката на седмична ме обзеха малко бичи настроения въпреки, че в момента цената е на доста чувствителна граница. В мрежата попаднах на интересно предложение за модела, по който се движи биткойн, и затова реших да го споделя. Доста отчетливо си личат различните периоди - акумулация почти през цялата 2015-та и реакумулация през първите 9 месеца на тази година. Ако моделът е този , хипотетично следва още едно покачване нагоре след което ще има дистрибуция на скъпи койни или казано накратко мечи пазар. Също така към днешна дата липсва този характерен спайк или т.н. сянка на свеща, който обикновено се получава в накакъв екстремум или момент на обръщане на тренда. При така формиралата се техническа фигура на дневна би било много лесно да тръгне ясно и отчетливо в дадена посока, предполагам ще има доста фейкове, които да поставят в затруднение обикновения спекулант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Май те друснаха от клона Данчо, нищо пак ще се качиш. Напоследък с прогнозите съм зле, но тва по-вероятно е типичен фейк преди богоизбраните да полетят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Има някакъв проблем с Bitfinex... дано да не е нещо сериозно. update: Хакнати са до колкото разбирам, източени са неизвестна сума BTC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 НЕ мисля, че битфинекс ще могат да се съвземат.... Аз имах едни 15 койна там, не съм се логвал в сметката си от седмици. Но койните са дръпнати днес по обяд, не от мен. Следователно в продължение на седмици сайтът им е бил хакнат и са събирали нещо, с което после да дръпнат койните. Смятайте колко потребителя са засегнати и колко биткойни. За това и ZaneTacket е така уклончив, какво ще се случи с клиентските загуби. Те знаят горе долу колко са и ако бяха няколко хиляди, щяха да кажат "Всичко ще се възстанови". Но те виждат, че едва ли ще могат да ги поемат... Ужасно е, мислих, че тези времена са минали.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRocket Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/4vupa6/p2shinfo_shows_movement_out_of_multisig_wallets/ 125k BTC * ~$600 = 75M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Странно, кой сайт? Crypto.bg? Може ли screen shot? Работи си нормално, има поръчки.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts