KhanValentin Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 On 2/13/2019 at 2:31 PM, ivan said: Поне така мисля аз, и според мен към края на годината ще възстанови до 20к$. А догодина декември може би пак еуфория. Да сложим по един ETH залог в Augur, мисля той беше за такива залози. Ей така, за кефа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 На 4.02.2019 г. at 17:08, vamp111 написа: интересно предложение Погледнете хубаво тази графика. Ясно се вижда, че всяко ново покачване е по-полегато от предишното, а всяко ново падане е по-параболично и по-дълго във времето. А пък ако цялата графика се интерполира /усредни, изглади/ във формата на една линия, тя ще има формата , най-грубо казано на дъга, която ... завърта надолу !! Какво искам да кажа с това - ами искам да кажа, че считам, че с биткойна в глобален план е свършено въпреки, че всички счита, че той ще продължава да расте. Ами не, според мен няма да расте , ще растат мощно алткойните, които ще намерят и реално, практическо приложение. Биткойна е морално остарял и бавен, и даже да му сложат сегвита или лайтингнетуърк-а пак ще е в пъти, в пъти по-бавен от много алткойни. Честно казано - не го вижам, особено на фона на много по-качествени монетки. Това е лично мнение и естествено никой не е длъжен да го взима за меродавно. NLK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 преди 38 минути, KhanValentin написа: Да сложим по един ETH залог в Augur, мисля той беше за такива залози. Ей така, за кефа? Според мен, "монетите" от първо поколение, че даже и някои от второ, като етериума, нямат особен шанс в бъдещето. Етериума се крепеше през цялото време на ИСО-тата, но сам по-себе си е много, много бавен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 Ако ще Shill-ваш алткойни, то по-добре го прави в другата тема: vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 Преди 14 часа, Alt написа: Погледнете хубаво тази графика. Ясно се вижда, че всяко ново покачване е по-полегато от предишното, а всяко ново падане е по-параболично и по-дълго във времето. А пък ако цялата графика се интерполира /усредни, изглади/ във формата на една линия, тя ще има формата , най-грубо казано на дъга, която ... завърта надолу !! Какво искам да кажа с това - ами искам да кажа, че считам, че с биткойна в глобален план е свършено въпреки, че всички счита, че той ще продължава да расте. Ами не, според мен няма да расте , ще растат мощно алткойните, които ще намерят и реално, практическо приложение. Биткойна е морално остарял и бавен, и даже да му сложат сегвита или лайтингнетуърк-а пак ще е в пъти, в пъти по-бавен от много алткойни. Честно казано - не го вижам, особено на фона на много по-качествени монетки. Това е лично мнение и естествено никой не е длъжен да го взима за меродавно. на биткойн отдавна му сложиха и сегвит и лахтингнетуърк и все пак бих желал малко да доразвиеш мнението по подробно си да обясниш, кои монети с какво превъзхождат биткойн на мен лично ми е интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 vamp111 and hpz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 преди 24 минути, vamp111 написа: на биткойн отдавна му сложиха и сегвит и лахтингнетуърк и все пак бих желал малко да доразвиеш мнението по подробно си да обясниш, кои монети с какво превъзхождат биткойн на мен лично ми е интересно Ами няма такова нещо - не са му добавяли никакви "ускорители" на биткойна, повечето майнери бяха против. Всички алткойни са по-добри от ВТС във всяко отношение - и в мащабируемост, и в скорост и ако щеш в защитеност. Конкретни имена естествено не бих назовал, защото ако "всички купят, на кого после ще продам" ?! ) Според мен обаче, познатите монети от топ 20-30 няма да дадат голям ръст ... Ludman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 ето ти биткойн адрес: 3A4UVMQBXY5pTFFUAzWMKTU2dJjhyvhCTE , адреса e P2SH т.е. Segwit, може да ми пратиш някой сатоши да се порадвам Segwit беше активиран през Август 2017, ето тук може да следиш процеса по адобшъна: https://transactionfee.info/charts/payments/segwit ето ти LN адрес: lnbc1pwxd0q0pp52xmc8d5udg2h8mh3r3nrptckecd2ks9d95dh3m7q274upskkhq4qdqu2askcmr9wssx7e3q2dshgmmndp5scqzysxqrrss2mmm4nr5eru69zzfenhjrzfdzrpn9xk9ee4x7zvnsysfkcrpvzpxhqx04y5q0c5n88rmg3quq0ws65f3d8hu8lwkvjh5zr4axjmsxqqpcc3z6v може да ми пратиш някой сатоши да се порадвам Lightning network mainnet оживя Януари 2018, ето тук може да следиш капацитета на мрежата: https://1ml.com/statistics също така за по-големи транзакции на биткойна му пуснаха и Liquid, ето да прочетеш повече: https://blockstream.com/liquid/ искам да кажа, че не знам за какви миньори говориш дето не са били съгласни, но явно си прекарал последната година и нещо в пещера! също ако " всички " купят от твоите алткоини няма ли точно това да повиши стойността им, та да може да им продадеш после или аз нещо бъркам ? естествено конкретни имена не назовавай, но все пак бих желал да се обосновеш малко по-технически във кое отношение (написал си всяко) ВСИЧКи алткойни са по-добри от биткойн, пак без да назоваваш имена разбира се най-вече за защитеността, там бих желал да чуя най-много hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Преди 20 часа, vamp111 написа: ето ти биткойн адрес: 3A4UVMQBXY5pTFFUAzWMKTU2dJjhyvhCTE , адреса e P2SH т.е. Segwit, може да ми пратиш някой сатоши да се порадвам Segwit беше активиран през Август 2017, ето тук може да следиш процеса по адобшъна: https://transactionfee.info/charts/payments/segwit ето ти LN адрес: lnbc1pwxd0q0pp52xmc8d5udg2h8mh3r3nrptckecd2ks9d95dh3m7q274upskkhq4qdqu2askcmr9wssx7e3q2dshgmmndp5scqzysxqrrss2mmm4nr5eru69zzfenhjrzfdzrpn9xk9ee4x7zvnsysfkcrpvzpxhqx04y5q0c5n88rmg3quq0ws65f3d8hu8lwkvjh5zr4axjmsxqqpcc3z6v може да ми пратиш някой сатоши да се порадвам Lightning network mainnet оживя Януари 2018, ето тук може да следиш капацитета на мрежата: https://1ml.com/statistics Не съм чел да са пускали тия ускорители на практика, говореше се само . Искаш да кажеш, че биткойнчето няма на къде повече да се ускори?! Ако това е така, то толкова по-зле, значи хептен не го виждам тогава. Реално, обективно погледнато, не виждам и една причина, заради която някой голям инвеститор би инвестирал в ВТС, освен с чисто спекулативна цел - да издърпа повече фиат от тълпата. Биткойнчето като практическо приложение - не го виждам. Но даже и спекулативно, също не е много перспективен - и сега е твърде, ама твърде скъп, на фона на много добри и като перспектива за практическо приложение, а да не говоря като цена- алткойни, които струват центове или няколко долара. Не виждам логиката - финансова и ннвестиционна, един голям инвеститор, който тепърва иска да влезе тук, да влезе от кота $3000, "разчитайки" на 100 хилки, примерно, или 1 млн. Едно е когато се движиш в зоната на "малките числа", друго е психологически, когато видиш "нулите" отзад да растат... кой е тоя дето ще купува "нещо" с по 3-4 нули, вместо да купи нещо, което е с "нули" след "запетайката", а не преди нея. Биткойна е обречен! Като казвам "обречен", имам напредвид "обречен на НЕръст", естествено няма да изчезне, но не му виждам "галактическия" ръст, който всички чакат. Е няма да има такъв ръст ivan, Ludman and AdamKadmon 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 2 minutes ago, Alt said: Не съм чел да са пускали тия ускорители на практика, говореше се само . Искаш да кажеш, че биткойнчето няма на къде повече да се ускори?! Ако това е така, то толкова по-зле, значи хептен не го виждам тогава. Реално, обективно погледнато, не виждам и една причина, заради която някой голям инвеститор би инвестирал в ВТС, освен с чисто спекулативна цел - да издърпа повече фиат от тълпата. Биткойнчето като практическо приложение - не го виждам. Но даже и спекулативно, също не е много перспективен - и сега е твърде, ама твърде скъп, на фона на много добри и като перспектива за практическо приложение, а да не говоря като цена- алткойни, които струват центове или няколко долара. Не виждам логиката - финансова и ннвестиционна, един голям инвеститор, който тепърва иска да влезе тук, да влезе от кота $3000, "разчитайки" на 100 хилки, примерно, или 1 млн. Едно е когато се движиш в зоната на "малките числа", друго е психологически, когато видиш "нулите" отзад да растат... кой е тоя дето ще купува "нещо" с по 3-4 нули, вместо да купи нещо, което е с "нули" след "запетайката", а не преди нея. Биткойна е обречен! Като казвам "обречен", имам напредвид "обречен на НЕръст", естествено няма да изчезне, но не му виждам "галактическия" ръст, който всички чакат. Е няма да има такъв ръст С тези мисли влизаха "инвеститорите" - риби в началото на 2018 година. Но "Алткоин измамата" свърши някъде към март. Не съм предполагал, че ще срещна такъв във форума и на мен много ми е интересно как разсъждаваш. Също искам да питам, ти колко си вътре в момента? Алткоините имат някакъв минимален шанс за малък разтеж, след като Биткоин тръгне към 30к. Но като изключим този шанс, прогноците за коини извън топ 30 са крайно негативни - събрал се "екип" от 4-5 човека програмисти (приятели), решил да печели на гърба на "инвеститорите", т.е. шараните. Относно Биткоин, Гари е пустнал пост, за който отдавна говоря - цикличността. Затова казвам, че април-октомври ще е доста непредвидимо, зоната на обрат. Ако трябва да сме фактически точни, минимумът - първият (чисто времеви) още не е дошъл, но най-късно до май трябва да се случи. Тази преходна зона НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е същата по форма, може накрая на ни изгърбят дори с 1500. Доста вероятно ще видим 2к или поне 2.5, но аз очаквам да е под формата на игла (на фона на голямата графика). А ако всичко това което съм писал не се случи, нарушаваме фундаменталните очаквания на събитията в света и цикличността (единствените 2 важни неща). Разбира се възможно е да се случи по нов начин, но ако до 2021 не видим 20к, може да почнем да говорим за край и репресия на Биткоин. Но от една страна инвеститорите и сумата пари чакаща да се влее, от друга страна голямата децентрализация и анонимност в помощ на тези хора, ме навежда на мисълта, че вероятността да се срине долара е доста по-голяма. Там е същинският балон, без фундаментална подкрепа от хората. Системата е изчерпана. tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 17 минути, Alt написа: Не съм чел да са пускали тия ускорители на практика, говореше се само . Искаш да кажеш, че биткойнчето няма на къде повече да се ускори?! Ако това е така, то толкова по-зле, значи хептен не го виждам тогава. Реално, обективно погледнато, не виждам и една причина, заради която някой голям инвеститор би инвестирал в ВТС, освен с чисто спекулативна цел - да издърпа повече фиат от тълпата. Биткойнчето като практическо приложение - не го виждам. Но даже и спекулативно, също не е много перспективен - и сега е твърде, ама твърде скъп, на фона на много добри и като перспектива за практическо приложение, а да не говоря като цена- алткойни, които струват центове или няколко долара. Не виждам логиката - финансова и ннвестиционна, един голям инвеститор, който тепърва иска да влезе тук, да влезе от кота $3000, "разчитайки" на 100 хилки, примерно, или 1 млн. Едно е когато се движиш в зоната на "малките числа", друго е психологически, когато видиш "нулите" отзад да растат... кой е тоя дето ще купува "нещо" с по 3-4 нули, вместо да купи нещо, което е с "нули" след "запетайката", а не преди нея. Биткойна е обречен! Като казвам "обречен", имам напредвид "обречен на НЕръст", естествено няма да изчезне, но не му виждам "галактическия" ръст, който всички чакат. Е няма да има такъв ръст Ти сериозен ли си във всичко което пишеш ? Нали се сещаш, че това колко нули има даден койн отпред или отзад няма никакво значение отсносно колко % би скочил или паднал в бъдеще ? Всичко се свежда до това колко койна има в обръщение и колко е максималния съплай. Рипъла никога няма да стане 3000 $ защото има 100 000 000 000 койна в обръщение. Биткойна държи 3 нули отзад защото има сравнително малък съплай от 21 000 0000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Човека е закъснял с има-няма 2 години да прави пари от алтове. Още повече, че преди цяла година АЛТ балона се спука с гръм и трясък. От това което пише, визира "новите" технологии извън топ 30, дори дето ги няма и в marketcapcap-а. Дали ще видим втори сезон на АЛТ измамата?!? @Alt, за тези дето са закъсняли, в момента Биткоин предлага златна възможност за вход в дъното. Но няма да направиш няколко хиляди пъти печалба, просто ще се спасиш от загуба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 40 минути, AdamKadmon написа: Ти сериозен ли си във всичко което пишеш ? Нали се сещаш, че това колко нули има даден койн отпред или отзад няма никакво значение отсносно колко % би скочил или паднал в бъдеще ? Всичко се свежда до това колко койна има в обръщение и колко е максималния съплай. Рипъла никога няма да стане 3000 $ защото има 100 000 000 000 койна в обръщение. Биткойна държи 3 нули отзад защото има сравнително малък съплай от 21 000 0000. Абсолютно съм сериозен! Прави се голяма грешка, като механично се прехвърля , проектира "това което е било" в "зоната на малките числа" до 2015 г и след това, като се очаква, че това ще се повтори. Не, няма да се повтори, защото биткойна и без това е твърде скъп, даже и в момента. А тази глупост, че видите ли щом "нещо си" било в малко количесто, то задължително щяло да расте, противоречи на всякаква разумна логика. Какво общо има количеството и търсенето ?! Аз не виждам такава пряка, линейна корелация ?! Цената расте само, когато има търсене, но "малкото количество" въбоще не означава, че то трябва да породи автоматично търсене?! Няма такава логика изобщо! Практическата полза, поражда търсене, а то поражда ръст на цената. Количеството, само по себе се - нищо не значи! А биткойна, по-горе вече обясних, че НЕ го виждам, чисто практически, на фона на много качествени алткойни, които сега са в сянка, но са спящи гиганти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 42 минути, hpz написа: @Alt, за тези дето са закъсняли, в момента Биткоин предлага златна възможност за вход в дъното. Но няма да направиш няколко хиляди пъти печалба, просто ще се спасиш от загуба! Дъното още не си го видял, но даже и като го видиш, отскока от него няма да е голям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 55 минути, AdamKadmon написа: Рипъла никога няма да стане 3000 $ защото има 100 000 000 000 койна в обръщение. Рипъла също не го виждам да расте. Даже ако примем, че това е платформа за бързи банокви транзакции, то в интерес на банките е тази цена да е ниска и константна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 2 минути, Alt написа: Абсолютно съм сериозен! Прави се голяма грешка, като механично се прехвърля , проектира "това което е било" в "зоната на малките числа" до 2015 г и след това, като се очаква, че това ще се повтори. Не, няма да се повтори, защото биткойна и без това е твърде скъп, даже и в момента. А тази глупост, че видите ли щом "нещо си" било в малко количесто, то задължително щяло да расте, противоречи на всякаква разумна логика. Какво общо има количеството и търсенето ?! Аз не виждам такава пряка, линейна корелация ?! Цената расте само, когато има търсене, но "малкото количество" въбоще не означава, че то трябва да породи автоматично търсене?! Няма такава логика изобщо! Практическата полза, поражда търсене, а то поражда ръст на цената. Количеството, само по себе се - нищо не значи! А биткойна, по-горе вече обясних, че НЕ го виждам, чисто практически, на фона на много качествени алткойни, които сега са в сянка, но са спящи гиганти! Мислих, че говорим директно за цената за койн. А тя се свежа до общата капитализация на цялата идея-разработка. В момента BTC е оценен на 63 милярда. За един е надценена идеята за друг подценена. НО ако съплая на BTC беше 21 000 000 000 вместо 21 000 000 цената му в сегашно време щеше да 3 $ а не 3000$ - ето ти директна корелация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 1 минута, AdamKadmon написа: Мислих, че говорим директно за цената за койн. А тя се свежа до общата капитализация на цялата идея-разработка. В момента BTC е оценен на 63 милярда. За един е надценена идеята за друг подценена. НО ако съплая на BTC беше 21 000 000 000 вместо 21 000 000 цената му в сегашно време щеше да 3 $ а не 3000$ - ето ти директна корелация Т.н. "капитализация" е напълно лишено от смисъл понятие, изсмукано от пръстите. По каква логика - взимаш моментната Цена на "нещо си", умножаваш я по съществуващото количество и казваш, че това е "капитализация", без да отчиташ факта, че Текущата цена е формирана НЕ въз основа на всички същестуващи монети, а само въз основа на тези, които циркулират в даденият момент. Реалната, обективна Цена и т.н. капитализация, това е текущият Обем, въз основа на който е формирана текущата цена, другото е ала-бала. Т.е. реалната капитализация е да речем Дневният Обем, защото въз основа на него е формирана цената. Или ако искаш да не е дневният, а да речем месечният обем, но трябва да е някакъв конкретен времеви обем, а не имагинерното съществуващо количество, спящо по портфейлите. Защото ако това количество го хвърлиш на пазара - Цената ще е друга, нали ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 12 минути, Alt написа: Т.н. "капитализация" е напълно лишено от смисъл понятие, изсмукано от пръстите. По каква логика - взимаш моментната Цена на "нещо си", умножаваш я по съществуващото количество и казваш, че това е "капитализация", без да отчиташ факта, че Текущата цена е формирана НЕ въз основа на всички същестуващи монети, а само въз основа на тези, които циркулират в даденият момент. Реалната, обективна Цена и т.н. капитализация, това е текущият Обем, въз основа на който е формирана текущата цена, другото е ала-бала. Т.е. реалната капитализация е да речем Дневният Обем, защото въз основа на него е формирана цената. Или ако искаш да не е дневният, а да речем месечният обем, но трябва да е някакъв конкретен времеви обем, а не имагинерното съществуващо количество, спящо по портфейлите. Защото ако това количество го хвърлиш на пазара - Цената ще е друга, нали ?! Както казах, за едни е надценена идеята, за други не. Това имагинерно количество btc стои по портфейлите на тези които мислят, че е подценена. Аз виждам голям смисъл в това да взимаш под внимание общия обем съществуващи койни. Ако има 10 коня на планетата, е много по-вероятно да са по-ценни, отколкото ако има 10 000 000 нали ? Само и единствено това имам предвид като говря за директна корелация. Разбира се, ти можеш да кажеш, че ако има само 10 човека на планетата които си падат по коне, цената им няма да е никак голяма, а ще има за всеки по един Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 49 минути, AdamKadmon написа: Ако има 10 коня на планетата, е много по-вероятно да са по-ценни, отколкото ако има 10 000 000 нали ? По каква логика трябва тези 10 коня да са "по-ценни" от 10 млн. ? Аз не виждам такава логика въобще и точно това аргументирах по-горе. Биткойнчето, като технология, а да не говоря като скорост е в десетки пъти по-назад от много алткойни, да не кажа, че е по-зле от всички след него. Да, като бутикова монетка, ще запази някакъв интерес и най-вероятно няма да изчезне, но "галактическият ръст" с който сега зарибяват масите - няма как да го има най-малкото поради факта, че за да има такъв ръст, големите акули трябва да влязат сега, на 3000. Абе ти вЕрно ли считаш, че някой от "големите" ще влезе на 3 хилки в "надеждата" поне за 100 ?! Забрави! Нито пък тълпата пък ще купува нещо, което с 3 и повече нули... бе то има 2-3 акции в света, които са над 3000, но зад тях поне уж стои нещо, а тук какво стои ?! Забрави! Най-лесно се двига нещо, което е с нули след запетайката - всеки лесно би влязал там, но с нули преди запетайката - много малко и то само идиоти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 алчност + липса на регулации + борси(притежавани от подходящите хора) = редовно ходене до луната и обратно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 41 минути, Alt написа: По каква логика трябва тези 10 коня да са "по-ценни" от 10 млн. ? Аз не виждам такава логика въобще и точно това аргументирах по-горе. Биткойнчето, като технология, а да не говоря като скорост е в десетки пъти по-назад от много алткойни, да не кажа, че е по-зле от всички след него. Да, като бутикова монетка, ще запази някакъв интерес и най-вероятно няма да изчезне, но "галактическият ръст" с който сега зарибяват масите - няма как да го има най-малкото поради факта, че за да има такъв ръст, големите акули трябва да влязат сега, на 3000. Абе ти вЕрно ли считаш, че някой от "големите" ще влезе на 3 хилки в "надеждата" поне за 100 ?! Забрави! Нито пък тълпата пък ще купува нещо, което с 3 и повече нули... бе то има 2-3 акции в света, които са над 3000, но зад тях поне уж стои нещо, а тук какво стои ?! Забрави! Най-лесно се двига нещо, което е с нули след запетайката - всеки лесно би влязал там, но с нули преди запетайката - много малко и то само идиоти. Ако не виждаш логиката няма какво повече да ти кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 27 минути, Shmitkata написа: алчност + липса на регулации + борси(притежавани от подходящите хора) = редовно ходене до луната и обратно "Блажени са тези, които подтикват вЕрващите към вяра!" Няма да има никаква "луна". Помисли по-практично - 3000 е много скъпа цена "за инвестиране", не говоря пък за цени още по-нагоре. Цената е без значение за трейдера, но не и за инвеститора, особено ако това е голям инвеститор. 3000 е много, много "висок вход" за такъв крупен инвеститор. Много по-голям ефект и по-лесно ще мръдне цената, ако влезе в монета "на нулата", тогава там печалбата му би била "в кърпа вързана", защото няма накъде повече да пада. А ВТС има къде още да пада, той падна най-малко от всички, а това значи, че има малък мегдан за ръст, от чисто техническа гледна точка, а пък от практическа гледна точка, както казах по-горе - въобще не го виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 9 минути, AdamKadmon написа: Ако не виждаш логиката няма какво повече да ти кажа Добре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Преди 2 часа, Alt написа: "Блажени са тези, които подтикват вЕрващите към вяра!" Няма да има никаква "луна". Помисли по-практично - 3000 е много скъпа цена "за инвестиране", не говоря пък за цени още по-нагоре. Цената е без значение за трейдера, но не и за инвеститора, особено ако това е голям инвеститор. 3000 е много, много "висок вход" за такъв крупен инвеститор. Много по-голям ефект и по-лесно ще мръдне цената, ако влезе в монета "на нулата", тогава там печалбата му би била "в кърпа вързана", защото няма накъде повече да пада. А ВТС има къде още да пада, той падна най-малко от всички, а това значи, че има малък мегдан за ръст, от чисто техническа гледна точка, а пък от практическа гледна точка, както казах по-горе - въобще не го виждам. Показателите са ти само едни !! Хайде ходкай да си играеш игрички ,но не забравяй да си пишеш домашните че гледай докъде се стига !!!! Хората започват да не ти разбират елементарната логика . hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 преди 58 минути, umb написа: Показателите са ти само едни !! Хайде ходкай да си играеш игрички ,но не забравяй да си пишеш домашните че гледай докъде се стига !!!! Хората започват да не ти разбират елементарната логика . Момче, синко, когато аз някога съм писал домашни, баща ти сигурно е идвал да ги препише в междучасието. Задръж малко агресията, не е оправдана с нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts