ivan Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 преди 14 минути, vamp111 написа: @hpz аз съм заложил да продам единствения си биткойн на $250 000 в Кракен Другите 4583 койна, ще се раздават на най-активните членове във форума Харесай и сподели и спечели 1 биткОн. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 24 minutes ago, ivan said: Другите 4583 койна, ще се раздават на най-активните членове във форума Харесай и сподели и спечели 1 биткОн. Така така... Аз поне си увеличих стака до 0.31 като играя с левъридж. +1 бонус би дошъл добре! Само се чудя кога ли Кракен ще ме занули Вече се доказаха, че го могат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 @hpz кракен преди имаха невероятен енджин, не изпълняваше поръчките въобще а в големи движения даже не можеше да влезеш, нещо близко до мекса вече са ок, жалко че левъриджа им е малък това което ми е интересно на мен е марджин трейдинга, който бинанс ще пуснат, това ще е краят на алтовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 преди 37 минути, ivan написа: Другите 4583 койна, ще се раздават на най-активните членове във форума Харесай и сподели и спечели 1 биткОн. замисли се сериозно, ако имах толкова койни, щях ли по цял ден да пиша глупости във форума? all-in съм в рипли ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 6 minutes ago, vamp111 said: замисли се сериозно, ако имах толкова койни, щях ли по цял ден да пиша глупости във форума? all-in съм в рипли Ти беше споменал някъде. Ама по скромни сметки ако ги обърнеш в БТК, с числото в долари ще купиш цял коин. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 1 hour ago, vamp111 said: замисли се сериозно, ако имах толкова койни, щях ли по цял ден да пиша глупости във форума? all-in съм в рипли vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 16 hours ago, vamp111 said: @hpz кракен преди имаха невероятен енджин, не изпълняваше поръчките въобще а в големи движения даже не можеше да влезеш, нещо близко до мекса вече са ок, жалко че левъриджа им е малък това което ми е интересно на мен е марджин трейдинга, който бинанс ще пуснат, това ще е краят на алтовете Доколкото съм чувал Кракен са големи мошенници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Благодарности на @ivan И аз стигнах до този извод Наистина изкупуват пазара! Всичко започва и свършва със спрялата кардиограма. Основния тренд от 2014 го знаем. Сега е същият. Пак има манипулативни движения - нагоре и надолу, резки... виждат се. Обаче кардиограмата не е спряла, понеже не сме в дъно, когато тези движения бяха единствените. Така и цената се смъкна до немислимите 3200$. Последните 3 месеца ясно се вижда как всяко рязко движение (манипулация) на пазара е на фона на един основен тренд, който се засилва нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Преди 22 часа, Pistolero написа: моето краткосрочно мнение е, че утре вечер ще сме на 5550, а понеделник още по-надолу... Може и да бъркам... отново... но по ТА и МА моментния максимум на цената е 6685, и все още съм на мнение че ще дъмпи после до 5550 (по последни изчисления 12-13.05.) ще се радвам на коментари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Преди 3 часа, Pistolero написа: Може и да бъркам... отново... но по ТА и МА моментния максимум на цената е 6685, и все още съм на мнение че ще дъмпи после до 5550 (по последни изчисления 12-13.05.) ще се радвам на коментари... Мнение: Скоро няма да видим дъмп в такива размери. Алтовете са ниско и няма къде надолу да ходят ако биткойна падне. (освен ако няма някоя СТРАШНА новина). ТА МА ПА ДА ПЪ та и други учебни помагала не са приложими тук. Курса ще си върви до 10к плавно и славно с леки корекции до 500$ надолу... ще поживеем и ще видим Pistolero, hpz and olivar 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 6800$ ако мине от раз, може и да стигне 10к. Алтовете могат много надолу, не ги подценявай януари 2018г при резкия спад на биткойн, алтовете излетяха с по 100%+ в рамките на 24 часа и до 1000% за 3 дни, след това се сринаха, така и това е вариант. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 всички сте прави, всеки вариант е възможен... може и да насилвам малко времето и пространството с моята теза 6685->5550, но ако се получи в началото на юни ще сме над 10к, в най-лошия вариант7- 8, а на 2-3 юли 10 и нагоре... виждането ми идва от това, че ако го смъкнат до 5,5 всички ще се юрнат да купуват "на евтинията", от което нормално ще вдигне деманда и ще си отиде на около 7, там пък вече изтървалите влака ще гледат да се качат и 10к си е нормален резон според мен, единствено мисля че мога да бъркам с месец, защото юли е новото тримесечие и полугодие (от фирмена гледна точка)... ама юни по-ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 ако не знаете какво правите, най-добре стойде далеч от пазара или поне не ползвайте голям левъридж https://confoundedinterest.net/2019/05/10/bitcoin-headed-for-400000-hedge-fund-manager-mark-yusko-predicts/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 На 18.04.2019 г. at 8:27, vamp111 написа: в територия сме от където има две посоки, или уик надолу да обере лонгърите с цел презареждане и отново нагоре, или бавно но плавно покачване над очертаните нива с цел да остави под вода капитулиралите. Втория вариант би довел до голямо ФОМО на всички продавали там, което би заредило една сериозна свещ целеща се в $7К до тука май се развива варианта в който плавно се качваме нагоре, оставяки капитулиралите под вода, всички са плахи, кога ще ни издъмпят, а дъмпа така и не идва, отключи ли страха на капитулиралите, фомото ще е голямо. в момента пазара би реагирал доста бурно на каквато и да е новина била тя положителна или отрицателна $7К не е някакъв таргет, просто геометрията през Април показваше това. аз не съм активен търговец, почти нищо не разбирам от тези драсканици и още по малко знам какво ще се случи. извън позиция съм, понеже в търговията има и една стратегия наречене да си опазиш капитала бих приствпал леко и с малко левъридж ако трябваше да участвам в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 настройка на ботовете в момента: - на отрицателни новини не се реагира (хакнаха Binance , USA щели да банват BTC, Bitfinex им липсва 1 млрд. , NY-ският съд ще се ебава с Bitfinex..... ) - на положителни новини пак не се реагира (шефа на Binance вади 7000BTC от джоба си, Bitfinex събраха 1 млрд.,... ) - режим "бавно изкупуване" че да не ни забележат преди скока tuzara82, hpz and vamp111 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 Направихме обеми като за последното ниво от 20к... смятайте какво следва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 следва край на играта за някой, за други продължава аз с интерес само от страни следя какво става п.с очаквам финална помпа и блоу-оф топ, но къде никой не може да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 kraken 6920 bifinex 6890 hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 26 minutes ago, ivan said: kraken 6920 bifinex 6890 Те кракен преди половин час спряха за 5-10 минути. Сайта не отговаряше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 1 hour ago, vamp111 said: следва край на играта за някой, за други продължава аз с интерес само от страни следя какво става п.с очаквам финална помпа и блоу-оф топ, но къде никой не може да каже Който има материал ми е спокойно. Надявам се да няма много на къси, ама като гледам чакащите ордери, точно това капиталите и борсите изкупуват. Интересно ми е какво би придизвикало един пад и колко коина биха се изкупили при него. От къде ще дойдат?!? Трябва някой с много зайци в шапката, но според мен в момента да се обръща течението е загуба на сили. Няма как да вдигнеш сам себе си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 18 minutes ago, hpz said: Който има материал ми е спокойно. Надявам се да няма много на къси, ама като гледам чакащите ордери, точно това капиталите и борсите изкупуват. Интересно ми е какво би придизвикало един пад и колко коина биха се изкупили при него. От къде ще дойдат?!? Трябва някой с много зайци в шапката, но според мен в момента да се обръща течението е загуба на сили. Няма как да вдигнеш сам себе си. Имаме, имаме по 0.30 биткойна. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 21 minutes ago, hpz said: Който има материал ми е спокойно. Надявам се да няма много на къси, ама като гледам чакащите ордери, точно това капиталите и борсите изкупуват. Интересно ми е какво би придизвикало един пад и колко коина биха се изкупили при него. От къде ще дойдат?!? Трябва някой с много зайци в шапката, но според мен в момента да се обръща течението е загуба на сили. Няма как да вдигнеш сам себе си. 3 minutes ago, hjzagf4sb said: Имаме, имаме по 0.30 биткойна. "ми" е правописна грешка, понеже пиша на БДС. Имах предвид "му е спокойно". Аз открих 10-тина нови бели косъма за последните 2-3 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 8 minutes ago, hpz said: "ми" е правописна грешка, понеже пиша на БДС. Имах предвид "му е спокойно". Аз открих 10-тина нови бели косъма за последните 2-3 дена. Тцтц. Цената пада, стресираш се, цената расте пак се стресираш. Няма оправия Pistolero and hpz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 и нека пързалката стартира... СЕГА...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts