Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

1 hour ago, Pistolero said:

кого питаш ММ или СТ...? щото май те не са членове на форума... все още....

Форума, хората... да видя какво мислят. Но май не е от значение, в смисъл винаги мнозинството греши. Този път обаче е малко различно. Няма луд "кит" който да се опитва да спира реката, ще трябва да понамалее течението от самосебе си. Това ще стане когато парите на купувачите се поизчерпат. Но май няма да е скоро. Поне засега цената се държи очаквано - готви се за нов скок!

31 minutes ago, Pistolero said:

само да не ни намазват ските... а ние да си викаме дойде алт сезона... или като някакъв пич дето бил къса на бтк и дълга на рипъл и му идвало да си пререже вените...

Той рипъла от край време знаем на #КОЙ е. Още от създаването си не е нормална валута. Има само 3, в които бих сложил пари и 4-та, която само ако по някаква причина не мога в другите 3:

1. Биткоин

2. Лайткоин

3. Монеро

4. Етериум

и аз бих... ама с наличните пари само се напих...

бтв, портфолиата на тези, където ги чета са по-големи... минимум 8 бр от топ 60... ама който си разбира на бтк се спира :P

(само не разбирам номер 4 как ти хрумна, ама няма значение.... а туй "#КОЙ" по телевизията казаха че е Пеевски, или бъркам нещо... ама пак няма значение... ВСИЧКО Е ТОЧНО...!!!)

Въпросът е ще има ли корекция или ще видим като ноемврийския бул рън. От началото на май сме почти само със зелени свещи, нещо като средата на ноември 2017

преди 34 минути, dreamer4o написа:

Въпросът е ще има ли корекция или ще видим като ноемврийския бул рън. От началото на май сме почти само със зелени свещи, нещо като средата на ноември 2017

пазара има нужда малко да се поохлади, за последните няколко месеца total marкet cap общо на всички валути се удвои, корекция ще последва, в момента има фомо на капитулиралите + такива дето купуваха през Декември 2017-та, в Понеделник започва Consensus 2019, а в момента тече биткойн конференция в НюЙорк https://magicalcryptoconference.com/  на пръв поглед може да изглежда шеговита, но всъщност е спонсорирана от Еторо и участват топ фигурите в общоноста. Хората даче са си докарали биче, искам да кажа, че ФОМО-то е сериозно!

D6TDwA-WsAA2yW5.jpg

btw бичето ще го правят на пържолки в Неделя, така че очаквайте неочакваното :lol:

Малко са койните по борсите... 

https://data.bitcoinity.org/markets/books/USD

10к и охлаждане/задържане.... 

Тече изкупуване на койните... Влизат големи китове... 

Това което го очакват всички плавно увеличение и повторение на предишните цикли и тн... Няма да се случи така... Ще се събудим една сутрин цената ще е 100к... 

Миналият път продаваха много на 2к на 3 на 4 на 5 защото чакаха от дълго... и бяха обезверени. Вече няма кой да продава, холдърите са повече и стискат повече.

По-малко пари ще ходят в алтовете, този сезон... 

9 minutes ago, Pistolero said:

явно булръна ще продължи и днес... давам лимит до 7730...

А дано! :D Време е да тръгваме нагоре. Разбира се темпото е неочаквано и икономически не може да се обоснове или обясни, освен че китовете отдавна се готвят за повторение (и събират сили) и при пълно повторение на дъното и нарастващото ФОМО при цена нагоре без корекции, може би ще правим почивка, когато китовете се нахранят, а в момента всеки яростно къса парче от плячката, кой колкото успее да вземе. 

Аз мисля, че към 8к ще е спирка за малко, пазара леко да събере сили и да свикне с нивото! Тази нощ пак създадоха FUD, и имаше много рязък спад от 500$. Но всичко беше само за момент и пазара отговори. А причината може и да е била опит да се оттървът от пиявиците на левъридж. Но божа работа, може и свърх неиздържали мечки да са били, чакащи звезден момент. Пазара много бързо сгриза продадените БТК и само след 5 часа няма и помен от това движение... нов връх... Не трябва да забравяме и хората на дълги, които продават на локални максимуми при резки движения. Защото китовете вероятно поспират при резките движения нагоре, които предизвикват.

Гледайки назад в момента изпреварваме само с 3 месеца това което вече се е случило. Но днес информацията е доста повече, затова едва ли ще се допуснат същите грешки и корекции.

Преди 8 часа, filchef написа:

За сега цената се оттласна от фибото но фомото е голямо и има вероятност тая нощ да го пробие

m4XcIL7z

TD любимия на Тони Вас...

ако някой твърди, че знае какво следва, то просто сляпо вярва в нещо

от 5500 всички се опиват да шортят, а корекция така и не идва. Сега почнаха да валят прогнози за 10 000

това са само рандом цифри дето са излезли на някой в глават без значение какво казва ТА

аз от 7000 се опитвам да шортя, въпреки че сам виждам вариант в който правим блоу-оф топ на 8000-8400 т.е. мисля едно, а игря друго, а какво ще стане знае ли се...

ако не знаете какво правите, стойте настрана от пазара, ако ли пък мислите на къде отиваме, опитайте се да изкарате малко пари (и после да ги запазите)

вижте този обем !?!??!?

wtf.png

Вижте оборотите при корекциите с по 300-500 долара и въпреки това за минути цената се стабилизира и връща нагоре. Ако продължи с това темпо и 10К ще ги подмине както и 6400 ги подмина.

една година и повече мечи пазар акумулация на цена под 4к 

рязко покачване, борсите изкупиха от 4 до 5к защото видяха кой си отваря сметки при тях.

В момента борсите които оперират с фиат теглят пазара нагоре

Очаква се БАККТ

Фиделити стартират за всички клиенти, пуснаха статистики от проучвания, че има мераклии от големите пари да влиза. 

За мен 100к края на годината(очакван халвинг), и при следващият халвинг до 200-300к, като след  като мине най-вероятно ще има разпродажба до 100к(продай при новини/реализиран халвинг) и бързо стабилизиране на 50% от върха който е бил плавно нарастване до следващият халвинг до около 1мл$

Койните са малко, старите кучета няма да продават или ще продават малко я за яхта я за ламбо...пазара ще разчита на новоизкопаните...

интересни месеци предстоят :rolleyes:

преди 2 минути, ivan написа:

една година и повече мечи пазар акумулация на цена под 4к 

рязко покачване, борсите изкупиха от 4 до 5к защото видяха кой си отваря сметки при тях.

В момента борсите които оперират с фиат теглят пазара нагоре

дотук изцяло застъпвам виждането ти... обаче по-нататък разсъждавам малко различно: дал съм им 7730 лимит шорттърм, което не значи че не може да се качи над 10, ако не е привършил фиата... като привърши:

1. Изфабрикуваме една корекция от 52% където купилите на върха да си изпродадат койните.

2. Изкупуване си на евтиното, като казваме на инвеститорите: еми ние ви удвоихме и утроихме капиталите, да не сте спали...

и като цяло ми се струва че филма ще се повтори на забързан кадър, тоест цикула да се повтори но в много по-забързан вариант...

3. Ако горните се случат в шорттърм, тогава влизат Фиделити и Баккт... и стартира новия цикъл вече за 100К... тогава всички ще викат еееее, корекция беше ама не... просто сме зрители в една макроигра... щото планктона освен зрител...

Според мен следващата седмица ще разберем... няма ли последващ скок понеделник-вторник ще почервенее графиката...

Преди 2 часа, Гари написа:

Нещо като панически ръст наблюдаваме. Някой мнооого голям влиза в биткойн май. Няма лошо, но е голяма мъгла какво всъщност се случва. 

според мен теорията ми за капитулиралите в 6000 нивата, фомо купуват да не останат под вода

• batibon locked and unlocked this topic