Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

повярвай ми не само ти хвърляш ези/тура, просто не искам да пиша тук, за в какви групи какви неща се пишат...хора търгуващи от 2014-та с по 2000койна..... все тая, ще поживеем ще видим

Преди 1 час, vamp111 написа:

преди 2 седмици продадох 25 000 бройки Bitcore Bitcore (BTX)  сринах цената, на 4 пъти изяждам половината ордърбук в HitBtc, плакаха в телеграм, те пишат аз се смея....

една седмица по късно.... кой плаче, кой се смее.... 

Bitcore BTX BTX 

$1.77
MARKET CAP$ 30.092 MM (#200)
24H VOLUME$ 248.742 K
CHG. 24H:64.62%
CHG. 7D:261.87%

Пиша го и по повод @AdamKadmon да не изпадне в някакво ФОМО и да си продаде алтовете на смърт

Това с алтовете е много трики...

Имах 100 GOD в гате.ио, бях ги купувал специално. Уж тоя (форкаджията който го пусна )като джихан с влияние Викам си ще го изпомпи преди да отвори депозитите. Ама не по някое време отвори само тегленията, явно за да оправдае някакво изкарване на койни от борсата. После 16 месеца го заряза и не го пипаше. После кампания да раздава по 1000 год на всеки който е медия или борса и пусне нод. "Един вид нати от моя скам за да го популяризираш." Викам си време е да направи една помпа, само едн малки движения от 6$ пълното дъно, след това се качи на 10-12 долара$ явно естествено. И после едни 14-18$ и после падна. В еден ден след скока от 4к на 5к на БТК направи раздвижване (оборотите преди бяха по 500-1000$ на ден оборотите) изведнъж по 5000-10 000$ оборот. Викам сега е момента да продавам и да се махам. продадох средно на около 14$ от вечерта до сутринта на другият ден. След 2 часа цената скочи до 30$ с невероятни ордер букове стигна оборот от половин милион и отгоре за 10-15 часа. Явно още някой се усети (беше устискал повече) и цената както беше 30$ падна до 12$ за секунди и пак 30$. 

В тази борса едва ли има повече 1000 GOD по време на форка, от които много са разпродадени преди това. Самият Форкаджия сам си купуваше и продаваше десетките хиляди ГОД-а след като нямаше вече кой да му спира цената да расте. (депозитите все още са забранени). На другия ден в тутър вади снимка вижте каква изненада.

Също така забелязах, че при други алтове пак слагам лимит ордер и веднага бот над него. Това с алтовете е толкова измислено, че няма на къде.

За мен:

ETH: ico и мерака за новият биткойн го изтреляха. Но най вече големият стек се държи от 100 човека, които не са продавали и реално в обръщение са много по малко койни

рипл: за съжаление и умни хора но с идеята за новият мега биткойн контролиран от банките... хубавото е че тази идея вече е доста абсурдна. Също така безройл голямо количество се контролира от малко хора и заради това малкокойни са в обръщение и цената скача.

Лайткойн: :) Чарли продаде на 300$ сега купи на 30$ .... няма как знае и има информацията какво се случва и той си му бута цената

БНБ: Борсата държи голямото количество, като иска бърнва, като иска изкупи малко и тя цената скочи.... Още нищо няма като перспективен блокчейн. Просто 1млн последователи на CZ че той е най-великата борса. вече хаканата, но те пак могат да му манипулират цената.

EOS: Ех.... Идеи, пари, разработчици ама не го помпят :( а си имам... чакам масата да се насочи и да го изпомпят до ниво флип етер(кой ли не го флипва този етер)

Другите надолу просото е безсмислено....

След като се поизкупят биткойните от борсите, ще започнат да изкупуват и алтове, но няма да е като миналият бул рън, ще има няколко с пикове и при всеки следващ цикъл малко по малко ще губят позиции.

На този етап собствениците на алтовете се борят за позиция топ10, топ5 топ3 защото това ги вкарва в пазара, за тях важно е да оцелят и като могат да обърнат в бтк.

Предстои реформироване на койнмаркеткап. Много алтове и борси ще се махнат, поставили са доста изисквания и който ги покрие ще го бъде в списъка, кой то не няма да е там. Това трябва да се случи идните месеци. Тогава БТК ще получи доста по голям пазарен дял, и основните алтове ще получат скок. Може да се комбинира това и с достигане на пик при бтк (изкупен, време за алтове да купуват и тн.).

Ще поживеем и ще видим. 

На 10.05.2019 г. at 17:26, ivan написа:

Мнение: Скоро няма да видим дъмп в такива размери. Алтовете са ниско и няма къде надолу да ходят ако биткойна падне. (освен ако няма някоя СТРАШНА новина). ТА МА ПА ДА ПЪ та и други учебни помагала не са приложими тук.

Курса ще си върви до 10к плавно и славно с леки корекции до 500$ надолу... ще поживеем и ще видим

дали ще позная ?

Преди 3 часа, vamp111 написа:

дано имаш в предвид да се качат спрямо долар, че ако чакаш спрямо бтк.....

От както съм започнал миналата година февруари месец, нито веднъж не съм поглеждал цената на алтовете в $. На много от тях не я и знам. Интересува ме само BTC. Изобщо не гоня 100х 1000х. Искам просто да си изляза на чисто или най-много на 2х от година и 3 месеца насам. Много лош тайминг просто... предпочитам да бях чул за BTC сега. Добре, че нямам големи възможности, че не си представям ако бях вкарвал някакви 5 цифрени суми как щях да спя :D Да продам сега за btc няма как да стане, предпочитам всичко да си отиде бавно и безславно, отколкото всичкото време което съм отделил през последната година да е било напразно ... 

4 hours ago, vamp111 said:

D6dTKLGUwAIcSv8.jpg:large

тая дупка трябва да бъде запълнена

Или да дойде края на спекулацията им и сега да глътнат вода.

Ако това стане обаче, не знам кога ще стане с борсите. По добре периодично си теглете поне половината коини на хартия.

4 minutes ago, Pistolero said:

за днес до обед го виждам на подскоци и от 13:00 да стартира детското парти на пързалката...

Аз вече се чудя дали ще има пързалка, поне такава каквато я очакваме

• Positions [1]
  • Closed Positions
  • Active Orders [1]
  • Stops [1]
  • Fills
  •  

XBTUSD 20000 -20000 0 7890.0
XBTUSD 25000 -25000 0 7825.0
XBTUSD 20000 -20000 0 7373.0
XBTUSD 20000 -20000 0 7392.0
XBTUSD 10000 -9600 0 7274.0
XBTUSD 10000 -400 9600 7274.0
XBTUSD 25000 -25000 0 7040.5

някой да не каже, че си измислям, като се изморя и ми свърши акаунта, ще ви кажа, защото вероятно чак тогава ще обърне  :lol:

Преди 9 часа, AdamKadmon написа:

Нали уж EOS даже не е на базата на блокчейн ? Или съм чел някакви глупости някъде ? 

Имали значение, централизиран е, както всички останали. 

Преди 1 час, vamp111 написа:

някой да не каже, че си измислям, като се изморя и ми свърши акаунта, ще ви кажа, защото вероятно чак тогава ще обърне  :lol:

за мене въпросът е само 8490 или 8760 

и аз както писах онзи ден очаквам блоу-оф топ някъде на 8000-8400, но не само аз го очаквам, това е проблема!

всички чакат тоя дъмп, ще видим дали ще доживее церемонията по закриването на CON2019, или дъмпа или ние :D:lol:

• batibon locked and unlocked this topic