Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

о много неща може да означава,

със сигурност не е ликвидация, защото не последва отговарящо движение в цената

може да е кит, който да си е затворил позицията, без значение причината

ето пример, надявам се да ти се разясни какво имам в предвид

D6rFQ3aUwAE0OUx.png

преди 26 минути, vamp111 написа:

разбира се може да означава, че някой си има информацията, че възходящия тренд ще продължи

Аз понеже не разбирам, мога ли да попитам един глупав въпрос ... Възможно ли е да се отвори позиция на къси/дълги и след 30 мин ако цената  падне/вдигне да си вземеш профита ? Въпросът ми по-конкретно е следния: Възможно ли е този кит да си затовори тлъстите къси най-показно, без цената да го отчете, т.е "той има вътрешна информация че ще расте" (биха си помислили всички) и биха се набили още повече хора в дълги, след това един слънчев ден, същия този кит решава пак да си ги отвори тези къси(разбира се случайно ?), и след 30 мин цената да се срине, и китът да излезе още по-дебел и щастлив ? 

6 minutes ago, AdamKadmon said:

Аз понеже не разбирам, мога ли да попитам един глупав въпрос ... Възможно ли е да се отвори позиция на къси/дълги и след 30 мин ако цената  падне/вдигне да си вземеш профита ? Въпросът ми по-конкретно е следния: Възможно ли е този кит да си затовори тлъстите къси най-показно, без цената да го отчете, т.е "той има вътрешна информация че ще расте" (биха си помислили всички) и биха се набили още повече хора в дълги, след това един слънчев ден, същия този кит решава пак да си ги отвори тези къси(разбира се случайно ?), и след 30 мин цената да се срине, и китът да излезе още по-дебел и щастлив ? 

Всичко е възможно - божа работа!

Но нищо не се случва до момента, значи това е или история или FUD.

преди 18 минути, AdamKadmon написа:

НЕ, защото това са само поставени ордъри, и като такива при които не е имало сделка, мърдат само нивото на фъндинга.... ама вече отново са поставени....

shorts.jpg

Преди 1 час, Pistolero написа:

в момента има голяма стена на 7,9 и ако я опраскат го смятайте минимум още -300, ама не ми се вярва... така че за мен възможното дъно за деня е 7960 и после нагоре...

Сега въпросът е - под 7400 ще падне ли....

5 hours ago, Pistolero said:

боба каза... посоката е нагоре, но допускам още едно залитане към 7,6

Какви подправки му слагаш, че говори? Моя не ще и туй то!...

Аз ще почвам да гледам на свещи, само дано посоката не е "отзад с много дълбока корекция"

За добрутро някой си направи take profit, остана само и стадото да тръгне подире му.

Добре, че снощи продадох шитошитата от BCH от кранчето по цена 420$ на PAYEER и осребрих огромната сума от 1.2 $  :-)

Comment: #1822150/1747888: 0.00287738 BCH → 1.21 USD (price: 421.23 USD, fee: 0.01 USD) 

какъв тейк-профит, това си е чист обир...

...иначе чукнаха съпорта да си мислят хората че има някаква връзка... такива големи девиации просто не са реални...

някой преди няколко дни във форума писа 8000-8400 топ, корекция до 6700 да се запълни CME дупката

който беше, благодаря му :lol:

• Positions [1]
  • Closed Positions
  • Active Orders [2]
  • Stops [1]
  • Fills
  • Order History

XBTUSD 65000 65000 0 6720.0
XBTUSD 20000 -20000 0 8234.5
XBTUSD 20000 -20000 0 8275.0
XBTUSD 25000 -25000 0 8292.0

сега вече съм спокоен, мога да затворя всичко останалото и да чакам отстрани, понеже не знам какво ще се случи

Sec отново дадоха отсрочка на ЕТФ-а на Bitwise (за който питах няколко дни подред, но никой нищо не ми каза) така и я подминахме тази НЕновина

м/у времено VanEck е с краен срок следващия Вторник, ще видим до тогава какво ще стане, вероятно пак забавяне, но надеждата умира последна.

колкото до този срив в цената, тръби се, че някакъв бот нещо е объркал в Битстамп, ще стане ясно по-късно...

След няколко часа като се събудят отатък голямата локва и го пиши гапа затворен.

По-интересно ще бъде ако стане, каква ще е инерцията и докъде ще отиде....

честно казано, по скоро бих заложил на това, че ще си останем в този рейндж поне до следващата седмица, не очаквам да има дроп, но тука работата винаги е очаквай неочакваното

нека видим решението на SEC за VanEck (вероятно пак делей) освен това Финекс пак са легитимни  (до 90 дни може NYAG пак да ги атакува, но все пак си е малка победа)

https://www.bitfinex.com/posts/363

думата "корекция" трябва да е в кавички, щото тея писанки ги четем едни и същи при всеки обир, щото никой няма да продаде такива количества на спот.... най-малкото се прави на нива и порции...

Дам. При оборот на 30 милиярда( според коинмаркеткапа) едни 30 милиона, които са 0.1% от оборота свалиха цената с 20%. Значи при заложени 150 милиона за продажба трябва да се занулим и да прибираме сергиите.

в Sтамп се продава с/у USD не USDT 

2000 койна в Стамп се равняват на много повече в Мекс

Мекс взема цена само от Стамп и КБ (което е меко казано смешно)

D6wO8iBX4AAirlL.jpg

преди 44 минути, Pistolero написа:

думата "корекция" трябва да е в кавички, щото тея писанки ги четем едни и същи при всеки обир, щото никой няма да продаде такива количества на спот.... най-малкото се прави на нива и порции...

койните ги имаше в Стамп-а преди да стигне да коригира

D6vM-vlXsAAWMHC.png

освен това пак да кажа, ако някой не го е очаквал това значи просто сънува и мечтае повече от колкото трябва

и повечето хора имат навика да лонгват топ-а

• batibon locked and unlocked this topic