Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 смееш се ти, ама сега като изпляскат една $800 къса и .....???? karamitak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 2 hours ago, vamp111 said: понеже с раздвижването на цената пичове се активизирахте, къде според вас се намираме на тази карта Excitement/Thrill За последните 84 дни цената е нагоре с 312% без каквото и да е причина видима причина. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 С тоя volume, ако удържи още 5-6 часа да затворим над 12500 сме ок за нагоре, вече до колко 13 к или 19к зависи от желанието на тия и ония. Ама доста добре поддържат нивата, все едно по учебник го карат. Едни 40% ръст може да видим до 1-ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 29 minutes ago, Wabi said: С тоя volume, ако удържи още 5-6 часа да затворим над 12500 сме ок за нагоре, вече до колко 13 к или 19к зависи от желанието на тия и ония. Ама доста добре поддържат нивата, все едно по учебник го карат. Едни 40% ръст може да видим до 1-ви. Скок нагоре от 700$... вече СМЕ на 13400+. Въпроса е докога ще продължи топлият хляб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 13 641 според мен е тавана... за този скок де.... (не го стигна замалко)... karamitak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Преди 11 часа, vamp111 написа: нива 13800/900 са ми интересни близо но не достатъчно, гледайте тези нива, там трябва да пробием ако искаме да продълбим нагоре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamitak Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Преди 3 часа, AdamKadmon написа: Ако ще е точно на тази, на жълто, но минахме excitement още като пробихме 6к Fomo-то, манипулацията и големите пари, толкова изсфорсираха нещата, че едва ли ще се намери някъде из нета графика, която да може да се приложи към това движение на цената . Помня зимата, че гледах месечната графика, и си представях как би изглеждала графиката ако стигнем 6к за месец, и после се почесох и си казах, че най-добре да бъда реалист. И не влязох алл ин. Сега като гледам какъв голям ченгел завъртяхме за 3 месеца, още не мога да го проумея как е възможно това да е нормално движение. На 3400 аз влязох all in forever AdamKadmon, vamp111 and hpz 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 преди 26 минути, hpz написа: Въпроса е докога ще продължи топлият хляб. добре сега така на спадовете добавки правиш ли.... ако бях аз щях да дублирам на 12 844 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamitak Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 https://cryptodnes.bg/bitfinex-dobavyat-x100-marzhin-trgoviya-km-tyahnata-platforma?fbclid=IwAR1tWAlFaQ5Lw8OeiWBFeg4crOqi6VBl4jaDTwlAiZ_9Aa8EfAaFxhgg80s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 13 minutes ago, Pistolero said: добре сега така на спадовете добавки правиш ли.... ако бях аз щях да дублирам на 12 844 Правя, проблема е, че не затворих тлъстата позиция на 500-600, а на маркет по спешност - на 300. Но 2/3 Купих на 273, за съжаление изтървах около 200... но това е скама на Битмекс, винаги до цената ми, но не и върху нея! Имам още 2 добавки сложени на 13к ако върне. Но май трябва да затворя на волатилността (като е по-горе) и да изляза за момента... п.с. Не съм доволен от изхода. Но всичко стана прекалено бързо, а на тази борса мога да си чакам като маймунката, докато ида в McDonalds. Грешка, грешка и пак грешка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 @hpz като не ти стигне таргета... удвояваш левъриджа... елементарно Уотсън...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 преди 2 минути, karamitak написа: https://cryptodnes.bg/bitfinex-dobavyat-x100-marzhin-trgoviya-km-tyahnata-platforma?fbclid=IwAR1tWAlFaQ5Lw8OeiWBFeg4crOqi6VBl4jaDTwlAiZ_9Aa8EfAaFxhgg80s Понеделник правиха тестове, някой хора очакваха да ги пуснат днес със ъпгрейда, но не са забелязах нещо интересно OCO limit Order, нещо което мекс не позволява, дори доста ограничава на pepretual karamitak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 ако едночасовата в Мекс ви е харесала, тази във Финекс ще ви хареса още повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 премия от $130 между мекс и финекс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 преди 21 минути, vamp111 написа: премия от $130 между мекс и финекс тетъра е $0,99 така че тоя 1% разлика е ок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 47 minutes ago, Pistolero said: @hpz като не ти стигне таргета... удвояваш левъриджа... елементарно Уотсън...! Аз скалпирам. Търгуваме по различен начин в тези условия. Нали от 9500 до днес направих x3. Днес направих x2.2. И то само от това движение. Определям си нивата и правя реална търговия. Залагам загуба около 10%. 3 пъти да загубя, и от 2 печеливши да хвана 1 като хората - печалбата е x2 от капитала. Левъриджа беше на 50 на пълен акаунт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Истината е, че при голям левъридж и внимателен анализ може да се направи x3, x4 от едно движение. Но трябва ЯСЕН пазар, т.е. движеща сила, в случая нагоре. При неясен пазар това няма как да се случи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Благодаря за поясненията... ще чакам да излезе наръчника по книжарниците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Преди малко писах писмо, в което казах простата истина, че всеки си харчи личните пари по това което му е на сърце или хоби или необходимост... за пиене, хазарт, жени, ядене, коли... крипто... Всеки сам си има собствен портфейл за който е отделил стандартни пари... всеки сам решава как да ги губи или заложи..всеки сам си носи риска при търговия...и всеки сам знае, че с писането си тук може би влияе на други хора да вземат финансови решения. Затова ви моля - пишете отговорно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 На 21.06.2019 г. at 13:59, vamp111 написа: @ivan влез в администраторския панел и виж статистиката на местно ниво, ще бъдеш приятно изненадан, скоро някой от форума ме пита, беше уплашен, че никой не влиза, истината се оказа друга, просто не всеки пише Този уплашения, веднага да се успокои. Май налитат ботовете на Google чудейки се каква е тази активност във форума . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Последно мнение за днес, липсва ми маг Стамат...ей така, просто за баланс от другия край на люлката. Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 преди 35 минути, batibon написа: Преди малко писах писмо, в което казах простата истина, че всеки си харчи личните пари по това което му е на сърце или хоби или необходимост... за пиене, хазарт, жени, ядене, коли... крипто... Всеки сам си има собствен портфейл за който е отделил стандартни пари... всеки сам решава как да ги губи или заложи..всеки сам си носи риска при търговия...и всеки сам знае, че с писането си тук може би влияе на други хора да вземат финансови решения. Затова ви моля - пишете отговорно. Утре ако чуя от селските пенсионери, че си говорят за биткойн, веднага обръщам 0,002 бтк в ку4ета. В момента е около 25 сат, а го чакам 17-20 някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Получаваш предупреждение за подвеждащо мнение! преди 18 минути, kmeta написа: Утре ако чуя от селските пенсионери, че си говорят за биткойн, веднага обръщам 0,002 бтк в ку4ета. В момента е около 25 сат, а го чакам 17-20 някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 ШЕФА се надигна! Който е без стоп, лека му пръст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Преди 13 часа, vamp111 написа: близо но не достатъчно, гледайте тези нива, там трябва да пробием ако искаме да продълбим нагоре жалко, че не успяхме, перфектното 13900.. *следващия път, ако не, по-следващия hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts