Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

На 19.04.2019 г. at 12:36, ivan написа:

екскурзия до луната

ама за тая екскурзия ще ни трябват такива кецове: https://hicomm.bg/urban/to-the-moon-and-back-s-tezi-kecove-vdhnoveni-ot-apolo-11.html?utm_campaign=07-08-2019&utm_medium=email&utm_source=newsletter

Много ме накефиха някои модели, ама като им проверих цените и някакси ме стегна гърлото и се закашлях...

Annotation 2019-08-08 191109.png

Хареса ми шегата, макар че ламбо въобще не ми е приоритет (дори теорията на тея първенюта ми е грозна), пък и не мога да се събера в 1:16 мащаба, било то в радиоуправляемото, а още повече в ключодържател.... хихихихи

един чифт розови джапанки, един чифт розови шорти, един стек малборо и по цял ден лежане под някой палма..

ламбото не върви по пясъка...

@batibon и мен жена ми ще ме изгони ако си купя скъпи кецове (само тя има право) поправка скъпи и грозни кецове

@Pistolero  :lol::D:lol::D:lol::D

Преди 1 час, Pistolero написа:

Kraken is performing a system upgrade on Sunday, July 14 at 21:00 UTC. Please expect services to be offline for 3 – 8 hours.

около 0:00 ще стане интересно...

И Binance утре за 6-8 часа, нещо много се разбързаха :) 

Преди 3 часа, rippleche написа:

@vamp111 Аз не говоря за това дали да се купува или не... а просто ми е смешно как го казват на цена 12-12.5к и днес цената на 9800$ абсурдно очевадно е !

подобно на върха през 2017-та когато по всички медии започнаха да рекламират биткойн

също и по CNBC fast money, всеки път когато казват, да се купува, тя цената пада, сериозки...

:lol:

Изобщо не е розово положението.Единствено се съмнявам в 6к, защото е твърде хубаво за да е истина, всичко друго води поне до 8300$

Най-вероятно зависи колко хора ще се набият на къси, и ако сумата е достатъчно изгодна, ще се намери някой добър кит да обере възможно най-много и да ни изтреля както се случи още на 1ви Април, толкова "нормално" 

пусканет на фючърси от CME и CBOE  в/у биткойн не беше най-хубавото нещо което ни се е случвало :lol::lol::lol::lol:

да се надяваме, че на 23-ти Септември сагата няма да се повтори 

Преди 14 часа, vamp111 написа:

@AdamKadmon или пък $14К до края на месеца както бях писал ? 

свери с другата тема ;)

Много ме съмнява. Факт е обаче, че реакцията беше много добра от 100 дневената. Едвам я докосна, и затвори на 5.5% от нея. Според мен днес , най-късно утре ще се реши какво ще става. Пробие ли червената (200 ЕМАs на 4 часовата) , и провери като съпорт след това сме нагоре. Не успее ли да мине през следващите 48 часа, биковете не са достатъчно силни, и сме надолу . 

download.png

69063511_371988303466581_1006753738775330816_n.png

@AdamKadmon добра графика, вчера отскочи точно от 100DМА, съпътствано с баккт, хората са бичи настроени, това е добре, но е факт и че пазара обича да се държи не рационално..

анализа на боба каза следното:  биткойн под $7K няма видим никога повече, ако на някой му се купува да не чака Коледа ами да се възползва от всяко излязло намаление.

14K е много ключов резистънс, ще бъде пробит рано или късно, гледай какво ще стане Септвември месец АРтур Хейс като се върне от почивка...

да се върнем на темата за Баккт, искам и @ivan малко да поръсъжава с нас.

-кое прави Bakkt булиш за биткойн?

физически разплатени фючърси, т.е. Баккт трябва да държи резерв койни, за да се разплаща със клиентите си.

друго не се сещам..

кое прави bakkt бериш за биткойн?

Bakkt, собственотс на Ice, собственост на NYSE, сбственика на които се произнесе, че ще опитоми биткойн...

Bakkt както и всяка друга борса печелят от таксите в/у търговията, т.е. дали биткойна е скъп или евтин, не ги засяга толкова, опааа засяга ги.. За да имат резерв биткойни с които да се разплащат, трябва да си набавят такива, с увеличаване на оборотите на борсата, ще им става все по трудно да си купвуат биткойни ако биткойните стават все по скъпи ?? и пак да кажа физическо разплащане сс биткойн, отново интерес биткойна да е по евтин..

до колкото си спомням пускането на фючърсите на CME и CBOE не беше най-доброто нещо което се е случвало на биткойн.

не на послеdно място ETF в/у биткойн, ако следва пътя на златото, цената на лъскавото парче скала се манипулира от десетилетия.. в момента инвеститорите могат да закупят GBTC ако толкова не искат да пипат Биткойн с пръст..