Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

пускам го тука, че е най-разглежданата тема

ако някой иска да се види с този анимационен герой в София да заповяда

жена му е българка, аз също ще съм там, дебел с очила, но без никакви проблеми.. 

54 minutes ago, vamp111 said:

пускам го тука, че е най-разглежданата тема

ако някой иска да се види с този анимационен герой в София да заповяда

жена му е българка, аз също ще съм там, дебел с очила, но без никакви проблеми.. 

Това този петък ли е? И що за време е 12noon :D

9 minutes ago, vamp111 said:

@ivan ко се прайш, нали те познавам, всеки ден се возим в автобуса заедно за училище... като си във виртуалното пространство, не се брои, че си "извън" България

Е да беше измислил по-удобно време. Хората са на работа :D

срещата мина добре, обаче удивен съм как хората продължават да си шилват шиткойн/блокчейн проектите на воля...

сега не че искам да плаша някой, но това струпване на дълги във Финекс малко почва да ме притеснява...

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDLONGS/oLp0C8Xj-BTCUSD-LONGS-Bitfinex/

89.png

:D

Едно време се опитах да прочета Изкуството на войната...стигнах едва до 3 - та страница, но все пак узнах че совите не са това което са и че Вамп е доста просветен в някои области..

Качвайки се на мъдростта от тези прочетени страници бих могъл да направя следните гадателни и тълкувателни  размисли :

- всей заблуда в окото на отсрещния, който очаква да види предварителната си представа...а вижда нещо съвсем друго, получавайки забавеност в реакции, дължащи се на изненада, инстинктивен страх от неизвестност,малко време за преоценка на случващото се в конфликт с изградената даденост и съответно зациклено мислене и откровени отговори ...дебел и с очила, значи слаб и с лещи, хох

- на снимката доколкото виждат слабите ми очи, нуждещи се от цаки с голям диоптър е отбелязано русо момиче...значи търсим момче/тука требе да ме черпиш бира за думата Вамп/ с черна коса, стоящо на противоположната позиция...момичето си гледа телефона май...единствения друг човек който гледа през предмет на технологията е човека снимал това...събрано с антипода на момичето...те това е Вамп

В скоби - може би ще трябва да прочета и поне 4 страници за Шерлок...:)

Горното е шега и няма нищо общо с действителността. Можем да се плъзнем по плоскостта и да гадаем кой е той...ама някой админ ще се самосезира и ще вземе да ни изтрие :D

Това колкото е интересно, толкова и опасно. Като се замисля винаги е било така :)

Тази снимка, който я снима и публикува го няма. От друта страна с ник или без, едно google AI и ще разпознае и намери всички лица.

В общи линии приятно съм изненадан на теча на информация, това е демонстрация на общност. Не, че не ни знаят кои сме, могат директо да проверят имена, ЕГН и адрес в босите си. Измисленото от монополистите правило "anti money laundering" преЦаква всичко де е възможно да бъде малко свободно в този свят.

Това което искам да кажа е: хубаво да се знаем НИЕ. ТЕ - вече ни знаят много добре.

4 hours ago, vamp111 said:

срещата мина добре, обаче удивен съм как хората продължават да си шилват шиткойн/блокчейн проектите на воля...

сега не че искам да плаша някой, но това струпване на дълги във Финекс малко почва да ме притеснява...

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDLONGS/oLp0C8Xj-BTCUSD-LONGS-Bitfinex/

89.png

Винаги има 2 варианта, и 2 подварианта, и още 2... хиляди теории и картини, а истината 1 от 2 :D

1. Информацията от финекса е вярна

1.1. Утре ни помпят да стопят късите, докъдето позволяват таргетите на дългите и удрят брадвата когато тренда почне да изглежда на обръщане

1.2. Бавно и мазно ни стапят надолу, отвреме на време с подскоци

2. Информацията не е вярна

2.1. Нов бул рън до над 20к

2.2. Нова помпа малко над 14к последвано от потапяне под водата

Това са само част от всички възможности. Но едно е сигурно. Ще смъкнат цената, когато финансово изчерпат "спекулантите", за да може малко да купуват. Напомням пак за иглата на кракен до 100$ в канадски долар :D Няма начин да няма начин. И логично - дори да сме от свърх пичовете, да бяхме сложили яко на левъридж на 150$, щяха да ни ликвидират с 100$ преди нагоре - абсолютно чист обир спрямо ордер бука.

Само се надявам утре да няма курвенски номера...

преди 9 минути, hpz написа:

Това колкото е интересно, толкова и опасно. Като се замисля винаги е било така :)

Тази снимка, който я снима и публикува го няма. От друта страна с ник или без, едно google AI и ще разпознае и намери всички лица.

В общи линии приятно съм изненадан на теча на информация, това е демонстрация на общност. Не, че не ни знаят кои сме, могат директо да проверят имена, ЕГН и адрес в босите си. Измисленото от монополистите правило "anti money laundering" преЦаква всичко де е възможно да бъде малко свободно в този свят.

Това което искам да кажа е: хубаво да се знаем НИЕ. ТЕ - вече ни знаят много добре.

Сложих прецаква, за да не трия.:)

Преди 14 часа, batibon написа:

:D

Едно време се опитах да прочета Изкуството на войната...стигнах едва до 3 - та страница, но все пак узнах че совите не са това което са и че Вамп е доста просветен в някои области..

Качвайки се на мъдростта от тези прочетени страници бих могъл да направя следните гадателни и тълкувателни  размисли :

- всей заблуда в окото на отсрещния, който очаква да види предварителната си представа...а вижда нещо съвсем друго, получавайки забавеност в реакции, дължащи се на изненада, инстинктивен страх от неизвестност,малко време за преоценка на случващото се в конфликт с изградената даденост и съответно зациклено мислене и откровени отговори ...дебел и с очила, значи слаб и с лещи, хох

- на снимката доколкото виждат слабите ми очи, нуждещи се от цаки с голям диоптър е отбелязано русо момиче...значи търсим момче/тука требе да ме черпиш бира за думата Вамп/ с черна коса, стоящо на противоположната позиция...момичето си гледа телефона май...единствения друг човек който гледа през предмет на технологията е човека снимал това...събрано с антипода на момичето...те това е Вамп

В скоби - може би ще трябва да прочета и поне 4 страници за Шерлок...:)

Горното е шега и няма нищо общо с действителността. Можем да се плъзнем по плоскостта и да гадаем кой е той...ама някой админ ще се самосезира и ще вземе да ни изтрие :D

това много ми хареса, истината е, че ме няма на снимката, твърде грозен съм и учтиво ме помолиха да пазя на Фикуса завет..