Imperator 46 Докладвай Отговорено 3 Март, 2014 Биткойна вече е напълно легален в Англия! Нека и други държави се включат и цената да избухне! 1 Cryptos Voskrese reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cryptos Voskrese 25 Докладвай Отговорено 3 Март, 2014 Биткойна вече е напълно легален в Англия! Нека и други държави се включат и цената да избухне! Може ли линк? Мерси! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 3 Март, 2014 В Англия отмениха решението си от миналата година да начисляват търговията с биткойн с ДДС. Лично мое мнение е, че цената се вдига заради кризата в Украйна. Рублата се е обезценила, а руснаците не е като да не са чували за биткойн. Златото и петрола се покачиха също рязко днес. По подобен начин при кризата в Кипър миналата година, биткойна избухна от не знам колко до $260. 2 Cryptos Voskrese stoko reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 4 Март, 2014 http://www.hmrc.gov.uk/briefs/vat/brief0914.htm Може и заради Украйна да е но незнам. Наблюдавах покачването и голямото купуване (най-вероятно от 1 човек, защото имаше няколко бай ордера по 1000 биткойна) се случи 15-20 минути след като излезе този линк в редит. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 4 Март, 2014 Нали това беше темата за спекулации.. доста неуспешни сме засега, но ето нещо, ако му се gamble-ва, да не говорим, че short term trend най-сетне се обърна нагоре http://www.followthecoin.com/bloomberg-integrating-blockchain/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cryptos Voskrese 25 Докладвай Отговорено 15 Март, 2014 Volume-a нещо много спадна, само 6 милиона за последните 24ч. А те само от копането биткойните са на стойност над 2м на ден... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 19 Март, 2014 трейдърите се уплашиха яко. битстамп не качва над 10к на ден. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 21 Март, 2014 Интересен казус с руснаците... Сега чета в Шпигел, че ВИЗА спряла да работи с една от големите руски банки, защото държала много от парите на олигарсите.. Борсата им се срутва... А пък те забраниха биткойна, който в тази ситуация би станал много ценен не смао за руските граждани, но и за политиците им, чиито долари и евра се конфискуват.... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 21 Март, 2014 аз си мисля че ако се задържи бана на виза и мк за по-продължителен период, биткойна ще стане много ползван в русия. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 31 Март, 2014 и за да са по-реални ужасите не ми дават от битстамп да си тегля биткоините хаха мога да тегля $ но не и коини или рипали, писах на съпорта им, но за сега отговор няма Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 31 Март, 2014 има мерси за съвета Казаха от съпорта, че заради много фишинг имейлс са спрели и трябва да потвърдиш, че компа ти е ок за да ти дадат да теглиш. Аз вярно им бях писал, че се получават доста такива имейли и да направят нещо и те са ме предпазили! Сега си тегля без ядове.. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Защо се срива? Има ли конкретна новина? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Слухът, че Китай действително отрязва банките да се допират до биткойн по какъвто и да е начин, май е истина - две борси обявиха, че прекъсват търговията между биткойн и йоани... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastet89 14 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Благодаря на Филип за графиката, която публикува в investor.bg Задачата е да познаете как ще изглеждат следващите 6 месеца. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 изглежда чак нереално Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Аз хич не вярвам на графики! Сори за скептицизма, но графиките са шарлатанска работа хаха, може и да греша разбира се Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Като сме почнали с графики, ето още една интересна Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Според тези тук : http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=432733&page=136 ще мине и под 400$ преди да тръгне нагоре. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastet89 14 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Според тези тук : http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=432733&page=136 ще мине и под 400$ преди да тръгне нагоре. Дано. Моля се да стигне и 300. На графиките не им вярвам, че пораждат естествено следствие, но съм склонен да вярвам, че пораждат изкуствено - може да и греша, но си мисля, че тоя петърн през 1 година не е случаен, а го правят китовете по график. Или с други думи, вярвам на графиката като на слух за уреден мач - на 80-90% Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 3 Април, 2014 Как да не падне, през ден излизат едни и същи новини че някоя китайска борса затваря или ще затваря и всеки път наново -$50 за 1 час все едно че е било някаква изненада. Хуоби и бтцчина още работят нали? Представям си какъв брейкинг нюз ще излезе като и тях ги спрат, надявам се за -$100 на цената тогава Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastet89 14 Докладвай Отговорено 4 Април, 2014 Слухът, че Китай действително отрязва банките да се допират до биткойн по какъвто и да е начин, май е истина - две борси обявиха, че прекъсват търговията между биткойн и йоани... http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/2266js/btc_china_issues_statement_they_received_no/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 4 Април, 2014 so to the mooon? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 4 Април, 2014 http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/2266js/btc_china_issues_statement_they_received_no/ Да, нали трябва да може след няколко дни като им пратят и на тях забрана, да е брейкинг ню и цената да се срине изведнъж пак. И браво на данчо_пръча за аргументирания пост, чак се изненадах колко подробно се е изразил Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastet89 14 Докладвай Отговорено 5 Април, 2014 Добра работа на Данчо Пръча, наистина. Данчо, тъй като си фен на кучето, а и виждам също така приличен финансов анализатор, можеш ли да направиш подобен анализ и за DOGE? Смяташ ли, че 100 е абсолютното дъно, което големите риби ще бранят и сега ако купим може само да спечелим или в най-лошия случай да останем на нулата? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 9 Април, 2014 Ето най-добрият анализ (след този на Данчо ), на който съм попадал и с който съм мега съгласен: http://bitcoinmagazine.com/12092/searching-true-value-bitcoin/ Почнете да четете директно от Merchant adoption is outpacing consumer adoption и надолу Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове