St0ky Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Отскоро започнах да ползвам Twitter, в който следвам само биткойн хора. Някак си е по-живо от reddit. Ето избран лист от биткойн трейдъри, които да бъдат следвани: @AngeloBTC @CollinCrypto @Cryptopathic @CryptOrca @Crypto_God @jackfru1t @maguraaa Никой от тях не ми беше в листа, така че без гаранция Btw ако следваш правилните хора може да имаш много полезна информация свързана не само с биткойн, но и с алтовете. Ще прегледам тия дни кой е оцелял от моите и ще допълня списъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Сега като видях реалните обеми по китайските борси след въвеждането на такси си мисля, че повече никога никога няма да мръднем от 900$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Мен пък ми е интересно защо не ги преперат през някоя дарк уеб пералня - струва само 2%... Дали тези, които следят откраднатите койни, могат да пишат на някоя анонимна пералня да ги запорират - много ме съмнява, но и този пък му опит, за който говориш Данчо, говори, че не е толкова просто както си го мислих. Хрумва ми логичен отговор, че може би пералните не могат да поемат този обем... Просто ще трябва да изчакат cross-chain децентрализирани борси явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Колега ето тук може да прочетеш за схемата на Тръмп, не точно изтриване на дълговете, но в същия смисъл: http://bultimes.com/v-sgovor-s-rotshild-tramp-podgotvya-finansova-revolyutsiya/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Данчо, идеята за BFX токена беше добра: Bitfinex's 'Hack Credit' Token Reaches All-Time Price High Дано злокобните ти прогнози за биткойн напоследък компенсират с неправилност, както изглежда засега ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Много добър обзор за състоянието на биткойн към момента. От един доста интелигентен автор - Tuur Demester. TLDR; Even with serious short-term challenges on the scalability and regulatory fronts, Bitcoin is healthier than ever and is developing at a rapid clip. https://medium.com/…/my-6-takeaways-from-satoshi-roundtable… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Данчо а тоз фрактал след няколко свещи не става ли грозно червен? Или гледам грешен период? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Супер, браво за доброто око, сега го намерих и е маазно точен На мен не ми спори с прогнозите от известно време, само дъното в Кракен колнах точно (+2 eur) Реалният съпорт за следващите дни където може да се купува според мен е 718-725 EUR Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Една много интригуваща графика, която не ми е съвсем ясна, защото те транзакциите на ден вече стигнаха максимума си... Източник - много розов - https://medium.com/@PanteraCapital/bitcoin-continues-exponential-growth-in-2016-blockchain-letter-february-2017-9445c7d9e5a2#.as1tx1gyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanuil3r Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Интересен анализ на биткой картината през 2017 год. https://www.lombardiletter.com/bitcoin-2000-favorable-bitcoin-price-forecast-driven-solid-fundamentals/6656/ Общо взето тази година от фундаментална гледна точка изглежда перфектна за Биткойн. Като изключим спора между Core и BU. За мен най-силния фундамент е фактора Тръмп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Това циркулира в туитър от известно време и е прекалено очевидно като фрактал, но все пак го споделям тук ако случайно се повтори: vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-02-08/china-central-bank-said-to-call-bitcoin-exchanges-for-more-talks Вече става досадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Здравейте колеги. Нов съм тук и ми е странно защо има само оптимисти тук? Да не би правилата на форума да са такива? Излезнаха някакви правила на английски като се регистрирах, но аз още уча български. Да не объркам нещата още с първият си пост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Мечките също могат да са оптимисти. Ако ти е по-лесно карай на английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Това го разбрах, че мога да пиша, но само , ако съм оптимист? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Аз не мога да разбера как може интелигентни хора да се вързват все още на телефонни изманици и пирамиди? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Дай на български. Този език не го знам. Може и на руски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiO Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 ... Нов съм тук и ми е странно защо има само оптимисти тук?... В момента съм оптимист, защото трендът е възходящ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 от сутринта в Кракена чукне ли 1000 евро= дъмп, след няколко минути пак се качи до 1000 и пак дъмп, за малко само успя да пробие и пак дъмп. Вместо да го бяха оставили да се качва нагоре, хората които преди няколко седмици не можаха да продадат на 1000 сега бутат цената и с тези новини пак от Китай, невежеството до къде води... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Всеки разумен човек продава на 1000 Евро. Ако стигне 1100 Евро ще го мислим . А иначе повече от 1 Евро не бих дал и то от любопитство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Всеки разумен човек продава на 1000 Евро. Ако стигне 1100 Евро ще го мислим . А иначе повече от 1 Евро не бих дал и то от любопитство. Добре, много хубаво, че имаме и такива членове, които да поставят под съмнение цялостната еуфория тук. Но те моля да почнеш да вадиш различни аргументи от "секта, луди, пирамиди, ненормални" и прочие. Иначе ще сметнем, че си се изчерпал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 А сега де , аргументи .. защото за въздух повече от 1 Евро не давам. Аз съм практичен човек ходя по магазини , кафенета , ресторанти, кина , театри и ВТС не ми трябват за тези неща. Гаджето и то не ги иска за Мола. Било инвестиция, а в другата тема "оставена на благословията на Китайците", аз си имам отче в квартала, който ме благославя, няма нужда от чуждоземни. Вече ни оправиха Руснаците , после Американците , а сега са наред Китайците. Стамене ти как наричаш структура, която се финнсира от приходи от нови членове? Винаги в една пирамида има старши сектанти които са се включили в началото и са на "+" има и други които се дадяват да станат старши сектанти. Аз не знам кога кранчето ще спре, но виждам риска да се включа преди края (запълнен блок и странна демонстрация на власт както и опити за монополизиране). Сигурно ще ме опонирате с това , че копането е печелившо. Да но кое? В ВТС отдавна не е или ако някой не побутне финансово нещата си загива. Когато човек участва в подобно нещо винаги чака отчето с парите да се появи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Чукче, до известна степен разбирам твоята логика защото съм се срещал десетки пъти с хора, които имат твоето мислене. И тези хора действат по един и същи модел ->1. научават за децентрализацията - 2. отричат я защото ги мързи да проучат и отминават. За да разбереш какво има под този "въздух" трябва да проучиш сериозно тематиката и да я поставиш в контекста на съвремието. Ако изместиш напълно фокуса си от цената може да разбереш какво ти дава технология. Отново наблягам на това, че цената е само израз на пазарни и не пазарни фактори, но отвъд това имаш функционалност, която ще работи независимо от нея. Относно цената 1000 евро си е техническа съпротива и е вероятно да обърне от тук обратно до 870 евро където обича да си танцува - https://www.tradingview.com/x/rSEHcNFb/ Сега тук използваш понятия от валутния пазар. ВТС не е валута. Ако го разбереш ще си спестиш много ядове. Ти ако си имаше понятие от пазари, нямаше да пишеш глупости. Аман от всичколози, ясен си ми щом пишеш мол с главна буква Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Относно цената 1000 евро си е техническа съпротива и е вероятно да обърне от тук обратно до 870 евро където обича да си танцува - https://www.tradingview.com/x/rSEHcNFb/ Сега тук използваш понятия от валутния пазар. ВТС не е валута. Ако го разбереш ще си спестиш много ядове. ПС. Но щом оптимист има меча прогноза , то съм бил полезен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts