Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Отскоро започнах да ползвам Twitter, в който следвам само биткойн хора. Някак си е по-живо от reddit. Ето избран лист от биткойн трейдъри, които да бъдат следвани:

@AngeloBTC

@CollinCrypto

@Cryptopathic

@CryptOrca

@Crypto_God

@jackfru1t

@maguraaa

Никой от тях не ми беше в листа, така че без гаранция :)

Btw ако следваш правилните хора може да имаш много полезна информация свързана не само с биткойн, но и с алтовете. Ще прегледам тия дни кой е оцелял от моите и ще допълня списъка.

Сега като видях реалните обеми по китайските борси след въвеждането на такси си мисля, че повече никога никога няма да мръднем от 900$  :D  :D  :D  :D

Мен пък ми е интересно защо не ги преперат през някоя дарк уеб пералня - струва само 2%...

Дали тези, които следят откраднатите койни, могат да пишат на някоя анонимна пералня да ги запорират - много ме съмнява, но и този пък му опит, за който говориш Данчо, говори, че не е толкова просто както си го мислих.

Хрумва ми логичен отговор, че може би пералните не могат да поемат този обем...

Просто ще трябва да изчакат cross-chain децентрализирани борси явно

Данчо, идеята за BFX токена беше добра:

Bitfinex's 'Hack Credit' Token Reaches All-Time Price High

Дано злокобните ти прогнози за биткойн напоследък компенсират с неправилност, както изглежда засега :))

Много добър обзор за състоянието на биткойн към момента. От един доста интелигентен автор - Tuur Demester.

TLDR; 
Even with serious short-term challenges on the scalability and regulatory fronts, Bitcoin is healthier than ever and is developing at a rapid clip.

https://medium.com/…/my-6-takeaways-from-satoshi-roundtable…

Супер, браво за доброто око, сега го намерих и е маазно точен :) На мен не ми спори с прогнозите от известно време, само дъното в Кракен колнах точно (+2 eur)

Реалният съпорт за следващите дни където може да се купува според мен е 718-725 EUR

Една много интригуваща графика, която не ми е съвсем ясна, защото те транзакциите на ден вече стигнаха максимума си... Източник - много розов - https://medium.com/@PanteraCapital/bitcoin-continues-exponential-growth-in-2016-blockchain-letter-february-2017-9445c7d9e5a2#.as1tx1gyl

1*i2xLClK3ZPdecgZlLCYU0w.png

Интересен анализ на биткой картината през 2017 год. https://www.lombardiletter.com/bitcoin-2000-favorable-bitcoin-price-forecast-driven-solid-fundamentals/6656/

Общо взето тази година от фундаментална гледна точка изглежда перфектна за Биткойн. Като изключим спора между Core и BU. За мен най-силния фундамент е фактора Тръмп. :D

Здравейте колеги. Нов съм тук и ми е странно защо има само оптимисти тук? Да не би правилата на форума да са такива? Излезнаха някакви правила на английски като се регистрирах, но аз още уча български. Да не объркам нещата още с първият си пост?

от сутринта в Кракена чукне ли 1000 евро= дъмп, след няколко минути пак се качи до 1000 и пак дъмп, за малко само успя да пробие и пак дъмп. Вместо да го бяха оставили да се качва нагоре, хората които преди няколко седмици не можаха да продадат на 1000 сега бутат цената и с тези новини пак от Китай, невежеството до къде води...

Всеки разумен човек продава на 1000 Евро. Ако стигне 1100 Евро ще го мислим . А иначе повече от 1 Евро не бих дал и то от любопитство.

Добре, много хубаво, че имаме и такива членове, които да поставят под съмнение цялостната еуфория тук.

Но те моля да почнеш да вадиш различни аргументи от "секта, луди, пирамиди, ненормални" и прочие. Иначе ще сметнем, че си се изчерпал :)

А сега де , аргументи .. защото за въздух повече от 1 Евро не давам. Аз съм практичен човек ходя по магазини , кафенета , ресторанти, кина , театри и ВТС не ми трябват за тези неща. Гаджето и то не ги иска за Мола. Било инвестиция, а в другата тема "оставена на благословията на Китайците", аз си имам отче в квартала, който ме благославя, няма нужда от чуждоземни. Вече ни оправиха Руснаците , после Американците , а сега са наред Китайците.

Стамене ти как наричаш структура, която се финнсира от приходи от нови членове? Винаги в една пирамида има старши сектанти които са се включили в началото и са на "+" има и други които се дадяват да станат старши сектанти. Аз  не знам кога кранчето ще спре, но виждам риска да се включа преди края (запълнен блок и странна демонстрация на власт както и опити за монополизиране). Сигурно ще ме опонирате с това , че копането е печелившо. Да но кое? В ВТС отдавна не е или ако някой не побутне финансово нещата си загива. Когато човек участва в подобно нещо винаги чака отчето с парите да се появи.

Чукче, до известна степен разбирам твоята логика защото съм се срещал десетки пъти с хора, които имат твоето мислене. И тези хора действат по един и същи модел ->1. научават за децентрализацията - 2. отричат я защото ги мързи да проучат и отминават. За да разбереш какво има под този "въздух" трябва да проучиш сериозно тематиката и да я поставиш в контекста на съвремието. Ако изместиш напълно фокуса си от цената може да разбереш какво ти дава технология. Отново наблягам на това, че цената е само израз на пазарни и не пазарни фактори, но отвъд това имаш функционалност, която ще работи независимо от нея.

Относно цената 1000 евро си е техническа съпротива и е вероятно да обърне от тук обратно до 870 евро където обича да си танцува - https://www.tradingview.com/x/rSEHcNFb/

Сега тук използваш понятия от валутния пазар. ВТС не е валута. Ако го разбереш ще си спестиш много ядове.

Ти ако си имаше понятие от пазари, нямаше да пишеш глупости. Аман от всичколози, ясен си ми щом пишеш мол с главна буква  :D

Относно цената 1000 евро си е техническа съпротива и е вероятно да обърне от тук обратно до 870 евро където обича да си танцува - https://www.tradingview.com/x/rSEHcNFb/

Сега тук използваш понятия от валутния пазар. ВТС не е валута. Ако го разбереш ще си спестиш много ядове. 

ПС. Но щом  оптимист има меча прогноза , то съм бил полезен.

• batibon locked and unlocked this topic