Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Преди 19 часа, hpz написа:

Има един сайт BTC Paper Wallet. Тегли се офлайн копие и се пуска на стар компютър, без WiFi и мрежа. Компютъра трябва да е поне на 15-16 години. Иначе - не се знае знае ли се...

и как транзактваш без софтуер не разбрах ? и койните от космоса ли идват на този Paper wallet или ти просто пишеш на хартия " +един биткойн"  :lol: 

2 hours ago, vamp111 said:

барта се случи, въпроса е сега на къде? :lol:

Баланса на позициите показва надолу. Ама аз нещо не му вярвам много. Това почти 7500 вчера ясно показа, че са гладни за обиране, дългите явно нямат таргети и онея си правят с цената каквото искат.

Може твоя ордер да е спасил пробива над 7500 :D

Други пък чакат да купуват евтино (и аз съм от тях)... те ще бавят капитулацията

друга интересна дата която се заформя е 1-ви Януари, 20-та. Когато този самозванец и лидер на група вегани по-глупави и от рипъл холдърите би трябвало да получи ключовете от 1 милион биткойна и да ги издъмпи на пазара, сривайки цената до минус и напомвпайки BSV до небесата (забележете МИНУС..... спец. поздрави за колегите от СофтУни)

https://cryptoslate.com/final-countdown-craig-wrights-1m-btc-fortune-to-be-unlocked-in-9-days/

въпреки, че това няма да се случи е безкрайно много възможно да се издирижира един спортен полуден на пазарите

аз имам отворена дълга, която съм оставил да си върви, нищожна така или иначе

мисля ако затворим над 8К да добавя 5-6х размера на сегашната

също така след 1-ви Януари някъде към средата отново да съм лонг

м/у временно заформям стабилен бид в кракен на спот, в случай че някой реши да капитулира след празнично, примерно към средата на Януари, точно на време за пре-халвинг помпата

Преди 3 часа, AdamKadmon написа:

До къде да слагаме ордъри ? :D 

затваряш очи и почващ да блъсаш по клавиатурата маркет ордери, по този начин ММ няма да знае къде да ти обере стопа ;)

пиша тук, защото е най-четената тема, по-късно админите могат да изтрият поста по желание

с група фенове на интернет свободата и частната неприкосновеност търсим да спонсорираме проект, идеята за който е "counter-facial recognition"  технология, лесно преносима и удобна, като ако проекта изпълни всичките ни критериите, веднага да се почне работа по него, защото целта е да бъде представен от нас на едно Expo през Май 2020-та в London    *при спонсорство от наша страна, правата на целия проект се прехвърлят на наша фирма, създателя остава анонимен !!

към момента са заделени 8 биткойна, като разбира се, към фонда могат да бъдат добавени още много повече, стига да си заслужава.

пиша тук, защото в БГ до сега не сме давали публичност на тази идея, а тя е от началото на годината, всичко се е коментирало в чуждестранни частни форуми и малко ме е яд, че до тук кандидатстват само хора от други Европейски страни и никой от БГ

при интерес моля на л.с. без  а си губим взаимно времето

Преди 21 часа, vamp111 написа:

друга интересна дата която се заформя е 1-ви Януари, 20-та. Когато този самозванец и лидер на група вегани по-глупави и от рипъл холдърите би трябвало да получи ключовете от 1 милион биткойна и да ги издъмпи на пазара, сривайки цената до минус и напомвпайки BSV до небесата (забележете МИНУС..... спец. поздрави за колегите от СофтУни)

https://cryptoslate.com/final-countdown-craig-wrights-1m-btc-fortune-to-be-unlocked-in-9-days/

въпреки, че това няма да се случи е безкрайно много възможно да се издирижира един спортен полуден на пазарите

това съвпада и с влизането на сила на AMLD5 директивата на ЕС..

само казвам