vamp111 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 На 26.12.2019 г. at 14:50, vamp111 написа: за който си мисли, че нищо не се е случило на 27-ми Дек (понеже е очаквал $1К движение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 оставям го без коментар, всеки може да види това което иска да вижда https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/HfpB5mFy-BTCUSD-Daily-LONGS/ https://www.bitfinex.com/t/BTCF0:USTF0/details Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 ЧНГ Скъпи Крипто съЕнтусиасти...!!! ...и нека новата ни заведе to the moon... https://www.tradingview.com/to-the-moon/?utm_source=email&utm_campaign=tothemoon&utm_source=Crypto+Users&utm_campaign=cb720f5264-EMAIL_CAMPAIGN_2019_02_07_03_59&utm_medium=email&utm_term=0_2eabb84b08-cb720f5264-270040325 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Честита Нова Година колеги, бъдете здрави и разумни, последните 10 години бяха изпълнени с много емоции, още по-вълнуващи ще са следващите 10! Наздраве! Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 да започнем новото десетилетие подобаващо с огромна доза хопиум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 някак си по-друг начин звучи ??? Pistolero and ivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 hjzagf4sb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 да започнем седмицата с поредната доза хопиум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 споделям го тук, че е най-разглежданата тема, админите после да го изтрият по желание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 да повдигнем духа с малко хопиум биткойн седмична спрямо *производствената цена на миньорите *усреднена производствена цена, извадка от интернетa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 @vamp111 Вярна ли е линията с производствената цена, все ми се струва ще трябва да е по малко.!? Това е само за тока или е калкулирана и техниката като оборудване(до колкото е възможно)? Последно време се чудя, каква част от изкопаните койни заминават по борсите, реално никъде в нета не намирам такава информация.... Ако има някой ще е добре да я сподели... ако не накрая ще се науча да програмирам и ще си извлека инфото от блокчейна Реално сценариите според мен са няколко от 80-90% заминават по борсите до 40-50% заминават по борсите и не знам кой ме устройва повече. В единият означава, че има по-голямо търсене на койни и вместо да ги купуват от борсата ги купуват чрез инвестиции в копаене и реално скоро ще започнат от борсата да ги взимат ако там е по евтино. Все си мисля, че влизат много големи пари в системата чрез копачите защото таиз мрежа не може просто ей така да се разраства на подсебестойност. Но за големите пари е ок да се забави повишенеито на цената за да капитулират малки миньори и или да не привличат други големи пари на масата които ще са им конкуренция в копаенето и привличането на койни. До колкото се вижда от хешрейта, мрежата нараства, до колкото чета, нараства с максимума на поточните линии да произвеждат техника(TSMC според свободният им капацитет в тази посока). Да ли е така !?, ако пък има супер голямо търсене защо не се включат и други производства(може би защото е ниска печалбата там....?). Абе все много фактори за които си нямаме представа, но обемите по борсите са много по малки но и с тях цената пак скача, което уж е хубаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 @ivan според Кеймбриджки университет https://www.cbeci.org/methodology/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 ако ти се задълбава тази статия обобщава и обяснява доста от нещата https://medium.com/capriole/bitcoins-production-cost-88d889462ea7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 готянко https://fiatmarketcap.com/ j2002ba2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 Преди 2 часа, vamp111 написа: ако ти се задълбава тази статия обобщава и обяснява доста от нещата https://medium.com/capriole/bitcoins-production-cost-88d889462ea7 Това ми допада повече и ми изглежда по реалистично, от статията която си посочил. Гари 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 @ivan тези индикатори същия човек ги е правил ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 само напомням... https://www.tradingview.com/chart/XBTUSD/SOL3h2kq-XBTUSD-Weekly-Halving-incl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 the open interest is at an all time high for Bakkt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 само защо рекламират алго-та не ми е ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Преди 1 час, vamp111 написа: само защо рекламират алго-та не ми е ясно какво имаш предвид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 @ivan това, но се усетих, че това не е акаунта на баккт, ами някой е направил бот, който им докладва обема им Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Да и тръгва да си пуска реклама, мисля, че всеки бот ще се опитата да го монетизират по някакъв начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Щом Фейктоши кеш & Бимайн КЕШ скочиха(толкова рязко), а техните бащи все пак имат доста добър поглед върху какво се случва с потока на пари към борсите, а и гледам как тези дни Кракен е по-водеща (по често скача цената първо там, явно $$$ вървят стабилно на там) и след това Финекс догонва, ме навежда на мисълта, че започна новата вълна на дневна/седмична графика, то нали дойде Иванов ден да задвижи вълната (реших да купя една пачка биткойни, както ви бях писал преди някой друг месец, но все пак идеята ми беше да видим 1к на ден свещ) Идеята е до къде ще изкара тази вълна: предишната 3к->14к - 4 месеца (покрай фомото за БАККТ) сега до халвинга остават 4 месеца, аз залагам покрай халвинга 20к (поне така ми се иска) но и по-малко и повече да е.... важното е след халвинга с намаленото предлагане на койни да се задържи постигната цена и да започне плавен процес нагоре до 1трл капитализация декември (ама кой точно ), което ще бъде много голямо ФОМО hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts