Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Абсолятно най-отваратителното нещо което може да се случи е на халвинга да навестим 13к и от там бързо към 6к с по 500-1000$ свещи на ден :) 
Абсолютно най-хубавото нещо никой не може да си го представи :) 

$6К ти пак си добре, има хора дето от миналата година още чакат $1500 :lol:

м/у другото нали знаеш, винаги се случва това което най-малко се очаква, и както сега на всяко ниво всеки чака дъмп, така от началото на Януари шортърите си губят профитите от 2019-та, ликвидациика след ликвидациика ...

22 minutes ago, vamp111 said:

$6К ти пак си добре, има хора дето от миналата година още чакат $1500 :lol:

м/у другото нали знаеш, винаги се случва това което най-малко се очаква, и както сега на всяко ниво всеки чака дъмп, така от началото на Януари шортърите си губят профитите от 2019-та, ликвидациика след ликвидациика ...

То и миналата година беше така. Всеки чакаше дъмп ама се покатери до $13,000. Все пак имаше дъмп до $6,500. Не аз, аз все си мисля, че доста се спекулира със значението на halving-a и че след него ще видим цената доста надолу.

Въпроса е какво предстои преди това...

то е ясно, че всичко е спекулация в случая ме забавлява това, че като цената тръгне на горе, всички става бичета и почват да викат 10К-15К и т.н. и обратното  като дъмпи 5К-2К-1К...

та хората дето на 3.2 не купиаха, защото чакаха да стане 1.5 са същите дето сега не купуват ами чакат.. да стане 3.2 и като пак стане 3.2 пак ще чакат 1.5 :lol: един омагьосан кръг..

Преди 12 часа, mihluzin написа:

Защо изключвате сценария, в който може да направим ATH още преди халвинга...

никой не го изключва, просто не му се дава такава вероятност и все пак при Биткойн няма невъзможни неща

Мдаа, удря 20к края на април, после алткойн сезон баш до халвинга 9-10 май, после дъпм и пак нагоре след 1-2 месеца, Идеал Петров :D Мен ме устройва, гласувам "за".

Петък нов ATH при OI. както се вижда при Bitmex и Bitfinex също са на рекордни нива близо до пика от 14к миналата година.

Значи пари се зареждат по борсите и всичко чака пропададен на цената..... за да влезе.

Въпросите са два, до халвинга ще е бъде ли 15к или 20к? След това ще успее ли да задържи над 20к... за по-дълг период?

Ако това се случи аз чакам началото на новото фомо. Но очквам бавно и плавно повишение в рамките на година/година  и половина. И все си мисля че няма да видим тези стабилни покачвания както бяха 2017 та

On 1/31/2020 at 4:06 PM, Wabi said:

Мдаа, удря 20к края на април, после алткойн сезон баш до халвинга 9-10 май, после дъпм и пак нагоре след 1-2 месеца, Идеал Петров :D Мен ме устройва, гласувам "за".

Шансовете за тоя сценарии са под 5%, ако въобще и толкова могат да му се дадат...

Преди 3 часа, Wabi написа:

За биткойн на 20к се съмнявам и аз, но пък BTC dominance пада устойчиво и в зависимост от кое дъно ще удари алтовете имаш шанс за 50-100% gains.

Loss (%)....... Req'd Gain
  5%................. 5.2%
10%................. 11%
15%................. 18%
20%................. 25%
25%................. 33%
30%................. 43%
35%................. 54%
40%................. 67%
45%................. 82%
50%....................... 100%

.... надолу става по-зле :lol:

Как си мисля, че след днескашните обрани един куп печалби от тесла акционери и тн.... Хора които вярват новите неща.... А и Елън с неговото чат пат туитване... Абе в общи линии някакви хора забогатяха тази седмица(тоест разпордадаха на връха) има едно 10-20 млрд$.

Как ми се струва, че тези същите ранни инвеститори, които споечелиха пари от тесла скока, сега ще вкарат поне 10% ако не и повече 50% в биткойнчета (за съжаление и някой друг алт, поне да ми напомпат еос-а). И как цената от утре ще тръгне да бута съпротивата от 10к.

Според мен ще видим хубаво движение на милярди към БТК :) 

Преди 12 часа, vamp111 написа:

Loss (%)....... Req'd Gain
  5%................. 5.2%
10%................. 11%
15%................. 18%
20%................. 25%
25%................. 33%
30%................. 43%
35%................. 54%
40%................. 67%
45%................. 82%
50%....................... 100%

.... надолу става по-зле :lol:

не исках да ви го пускам, но...

gain-required-to-recover-loss-table.png

Не говорим за нови ATH, а за възможност за печалба. Сега, ако някой е купил на 9ти януари 2018-та и мисли да избие сега - няма да е. По-скоро след като BTC направи new ATH и евентуално стигне 25-27к според сегашния модел. Което ще е края на 2020-та до края на 2021-ва година. Тоест отново не сега.
Но пък 30-50% gains за 2-3-4 седмици с няколко спада с възможност от ново за екстра % са добре дошли за който иска да се пробва.

Все пак 99% от хората в крипто са за кеш дошли, останалите 1% заради биткойн и трупат от него.

Дето се вика по-добре 10% сега отколкото 0% никога :D