Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Вчера беше първия ден на NYSE, в който всичко падаше - акции, облигации, суровини, включително злато, криптовалути. Единственият извод е, че играчите се запасяват с ликвидност, т.е. кеш. Т.е. очакват нова кредитна криза и покачване на лихвите в глобален мащаб. Ето ти едно просто обяснение защо пада.

4 hours ago, Pistolero said:

2. търсенето обаче е увеличено заради короната

Няма как търсенето да е увеличено и това да не се отрази на пазара. Заради нестабилната обстановка в света, всички разпродават високорисков, спекулативен инструмент какъвто е Биткойн. 

преди 28 минути, edm написа:

Няма как търсенето да е увеличено и това да не се отрази на пазара. Заради нестабилната обстановка в света, всички разпродават високорисков, спекулативен инструмент какъвто е Биткойн. 

1во имах в предвид физическото злато

2ро днескашния спад е тотална измама, за дни съм ок да стане, ама за минути да ме извиняват...

Не ме и тересуват вируси мируси искам да сподели някой вижда ли да върне до 7к или ще се задържим тук и може да падне. Това си беше чисто обиране на рибките, които ми цъкат с левридж.  Време ли е за купувсне ... аз не съм си и мечтал за 6к бе хора

преди 2 минути, rippleche написа:

Не ме и тересуват вируси мируси искам да сподели някой вижда ли да върне до 7к или ще се задържим тук и може да падне. Това си беше чисто обиране на рибките, които ми цъкат с левридж.  Време ли е за купувсне ... аз не съм си и мечтал за 6к бе хора

Не мисля, че е било точно това, тъй като имаше 10 пъти повече набити дълги в период от 1 месец когато бяхме на 8-10к. Сега след като пробихме 9100, дълги/къси бяха почти на кантар. Ако беше заради самото обиране, щеше да стане доста по-рано. 

преди 4 минути, AdamKadmon написа:

Не мисля, че е било точно това, тъй като имаше 10 пъти повече набити дълги в период от 1 месец когато бяхме на 8-10к. Сега след като пробихме 9100, дълги/къси бяха почти на кантар. Ако беше заради самото обиране, щеше да стане доста по-рано. 

$665 million longs liquidated on BitMEX за последния час...

преди 1 минута, rippleche написа:

6к пак ме устройва ама до кога ще задържи там

братле ако някой знаеше..... важното е да не се филмират хората, даже и да ни свалят под производствената цена, колко дълго ще трябва да ни държат ? писах няколко пъти за миньорите какво биха направили, за да субсидират операциите си post-halving...  всяко чудо за 3дни, само дето сега медиите те първа ще почнат с прогнозите за $1500 за биткойн или $800 или даже $100.. и т.н. 

Преди 1 час, edm написа:

най-точно казано !

Абе те разпродават ама ако дойде криза, както Стамен каза нали тр си запазят парите, а кое е новото БТК или злато? Кое е по-лесното за пилзване после ? Кое още не се е доказало при тежка криза? Не сали технологиитр бъдещето?

преди 18 минути, rippleche написа:

Абе те разпродават ама ако дойде криза, както Стамен каза нали тр си запазят парите, а кое е новото БТК или злато? Кое е по-лесното за пилзване после ? Кое още не се е доказало при тежка криза? 

етереум 

@rippleche а какво ще кажеш за $3596 ??

този тред обяснява доста, прочетете го преди да си извадите грешните изводи, нищо, че автора му е от конкурентна борса, един от маркет мейкърите на финекс и после се извинява, че било само конспирация

https://threadreaderapp.com/thread/1238306306043162625.html

висок левъридж гарниран с празен ордербук (погледнете битмекс групирана на по 25 биткойна например) никога не съм виждал толкова празен ордербук, като призрачен град, всичко това води до събитията от сутринта

Преди 11 часа, vamp111 написа:

не виждам защо всички се паникьосват

1download.png

погледнете го от добрата страна, в момента биткойн се търгува на дискаунт от седмичната, като затворим свеща няма да е така!