Pistolero Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Преди 11 часа, RTotevBG написа: Така е... За отрицателно време се изкупи всичко, което имахме в борсата + всичко, което успяхме да вземем на марджин. А колко чакащи заявки има просто не е истина... Това обаче не означава, че цената ще се качва. Не сме се изправяли пред такъв срив и паника. Ако нещата продължат по тази крива, като нищо ще видим още по-голяма промоция на биткойн в следващите дни... P.S. Да вметна една забележка. Положителната ми настройка за биткойн в дългосрочен план не се е променила, горното изречение е виждането ми за събитията в следващите няколко дни. Умен човек си, с високо IQ, но прецеждането на мнението през зависимостите изкривяват оценката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTotevBG Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Преди 1 час, Pistolero написа: Умен човек си, с високо IQ, но прецеждането на мнението през зависимостите изкривяват оценката... Благодаря предполагам Именно затова сме разумни същества (поне така се води), за да прецеждаме информацията и да вземем най-адекватното решение спрямо създалата се ситуация. Именно личната призма отличава печелившите по време на криза и губещите. Наистина не е време да говорим за пари, но все някак трябва да защитим това, сме създали. В този ред на мисли, ти как мислиш (и всички останали разбира се), че ще продължат нещата от понеделник? Дали американците ще ни засилят надолу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 @RTotevBGаз ако мога да вмъкна нещо, което ще продължа в друга тема Не знам кой какво разбра от този вирус, но Китайците спечелиха търговската война, през тази седмица изкупиха евтините акции на Американски компнаии базирани в Китай, което ме навежда на мисли, че Американците сега ще трябва да измислят как да се върнат обратно поне на положението в което бяха, т.е. стимулиране на икономиката чрез масивни финансови инжекции от Федералния резерв, иначе Понеделник може и да е червен, но очаквам администрацията на Тръмп да започне бавно но славно да нормализира пазарите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 размишленията са ми: 1. в средносрочен план, като пламне целия свят КЕШа ще е цар, защото ще има лимити от банките за тегления и тнт... 2. всички ще избягат от всякакви активи за кеш, така че нищо добро не виждам за момента (може БТК да го качат в 8К рейнджа, колкото да зарибят още някой ама 7,98,1 мисля че е максимума за сега)... не изключвам и позитивни новини за Действащи ваксини, но нали ви е ясно че не може да се захранят всички хора, или ще им дават някакви плацебота, колкото да няма размирици... 3. бях тръгнал да чета една статия, че са намалили % на фракшънъл ризъврва (тези които не знаят каквое да четат уикипедия), т.е. очаква се голям наплив към банките.... само се притеснявам че ще лимитират тегленето в кеш.... щото инче много ще се изкефя хората да си изтеглят къде квото имат в кеш + малко заеми... че да гледаме как великата финансова с-ма колабира... И в този ред на мисли, май-май Света наистина се нуждае от пълен рестарт, защото тея робовладелци прекалиха (тези които ме четете и имате под 1млрд също сте роби... просто на малко по-високи стъпала, защото сте подвласни на куцата с-ма) rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 1 hour ago, Pistolero said: 2. всички ще избягат от всякакви активи за кеш, така че нищо добро не виждам за момента (може БТК да го качат в 8К рейнджа, колкото да зарибят още някой ама 7,98,1 мисля че е максимума за сега)... не изключвам и позитивни новини за Действащи ваксини, но нали ви е ясно че не може да се захранят всички хора, или ще им дават някакви плацебота, колкото да няма размирици... БТЦ оцелее ли в тези времена (аз мисля, че ще), няма какво да го спре за напред. До колко ще го качат не е от такова значение към момента според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 @Sven Biorg е прав, не е важно до колко ще го качат, важно е до колко ще го свалят, защото колкото по-дълго време прекара под производствената цена, толкова повече шанса миньори да започнат да изключват мощности. не е въпрос дали ще е оцелее, създаден е да устои дори и ядрена война, нужни са само 2 компютъра и радио честотна връзка (даже интернет не ти трябва) за да генерират и предават блокове, биткойна не го мислете, ако цената спрямо долар ви притеснява, намерете си хоби ако това нещо с този вирус не се разреши още преди лятото в Европа, тогава ще видим истинското значение на думата криза! дефицит на храна, медицинска помощ, транспорт и т.н. ежедневието на хората ще се промени изцяло, ние и сега сме на път да започнем да ходим постоянно с маски както правят например в Пекин от 2006-та год. поради лошото качество на въздуха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Преди 21 часа, RTotevBG написа: Дaли американците ще ни засилят надолу? Прощавай моята невежест, но ти Не си ли този, който искаха да задържат от американска страна за търговия с биткойн и пране на пари. То според американските власти, всичко върху което нямат контрол е нелегално, но това е друга тема. Ако си същият Росен Тотев от ержи койнс, сподели какво стана и как се разви случаят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 @Alexleo бъркаш го с Росен Йосифов, можеш да попиташ в https://bitcoinbg.eu/ за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Току-що, vamp111 написа: @Alexleo бъркаш го с Росен Йосифов, можеш да попиташ в https://bitcoinbg.eu/ за него Да правилно, обърках човека. Мерсаж @vamp111 за поправката. А иначе, само аз ли продължавам да купувам Биткойн, с тази падаща цена надолу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 преди 12 минути, Alexleo написа: А иначе, само аз ли продължавам да купувам Биткойн, с тази падаща цена надолу? зад всяка сделка продавам, стои сделка купувам, т.е. освен ако не успяваш да абсорбираш обема на всички борси, значи не си само ти аз нямам вече фиат, не съм купувал, но бих купил и вчера и днес, като си освободя пари на края на месеца, пак ще купя, както правя всеки месец без значение цената от чисто икономическа гледна точка задаващата се финансова криза, бих си оставил някой лев в банка или кеш, в случей, че нещата загрубеят, така че не те съветвам да си слагаш всичките пари в крипто, не за друго ами защото може да ти трябват за стоки от бита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Имам и крипто, имам и фиат, имам и тоалетна хартия. Без трите не може човек в наши дни Но сериозно , като си погледна портфолиото имам и значително количество алтове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 ами аз не мога да се изкажа безпристрастно за алтовете, но нямам никакви освен лайткойн, който държа за спот търговия през големи периоди от време и ми трябва да имам оборотни, но иначе не бих държал никакви алтове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 1 hour ago, vamp111 said: не е въпрос дали ще е оцелее, създаден е да устои дори и ядрена война, нужни са само 2 компютъра и радио честотна връзка (даже интернет не ти трябва) за да генерират и предават блокове, биткойна не го мислете, ако цената спрямо долар ви притеснява, намерете си хоби При този сценарий, не е ли доста лесно да се осъществи 51%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 при сценарии от 2 компютъра направо си е атака... за това писах, че е притеснително ако почне много да спада хашрейта (нещо което не вярвам да стане) иначе в момента сме много над това което беше преди 2-3год. например, такива неща не би трябвало да ни притесняват Sven Biorg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Преди 3 часа, Sven Biorg написа: БТЦ оцелее ли в тези времена (аз мисля, че ще), няма какво да го спре за напред. До колко ще го качат не е от такова значение към момента според мен. +1 Аз чак съм изненадан от стабилността която показва последните месец-два. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Преди 4 часа, vamp111 написа: важно е до колко ще го свалят, защото колкото по-дълго време прекара под производствената цена, толкова повече шанса миньори да започнат да изключват мощности. погледнете графиката на златото, за да видите че там е същата схема.... цената е под производствената... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Спрете да си чешете езиците (пръстите) ами кажете - дойде ли време за купуване??? rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 преди 25 минути, hjzagf4sb написа: Спрете да си чешете езиците (пръстите) ами кажете - дойде ли време за купуване??? на мен времето ми за купуване е когато имам свободни пари края на всеки месец, както сутринта писах ако имах сега, щях да купя, нямаше да чакам да хващам ножки не е сигурно какво ще стане с цената, колко надолу още може да отиде, колко дълго може да остане там, най-лошо е да искаш съвет от максималисти, който ще ти кажат купувай! всичко зависи индивидуално от личните ти времеви преференции или каква толерантност имаш към това да гледаш инвестицията ти колко надолу още може да пропадне. моя съвет е по скоро да не влизате алл-ин в крипто, защото ако настъпи една сериозна криза, ликвидност ще имат само хартиените парички, с биткойн ще е трудно да си купите ориз и тоалетна хартия. Само казвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 29 minutes ago, vamp111 said: на мен времето ми за купуване е когато имам свободни пари края на всеки месец, както сутринта писах ако имах сега, щях да купя, нямаше да чакам да хващам ножки не е сигурно какво ще стане с цената, колко надолу още може да отиде, колко дълго може да остане там, най-лошо е да искаш съвет от максималисти, който ще ти кажат купувай! всичко зависи индивидуално от личните ти времеви преференции или каква толерантност имаш към това да гледаш инвестицията ти колко надолу още може да пропадне. моя съвет е по скоро да не влизате алл-ин в крипто, защото ако настъпи една сериозна криза, ликвидност ще имат само хартиените парички, с биткойн ще е трудно да си купите ориз и тоалетна хартия. Само казвам... Не бе аз съм в стейбълкойно и се чудя дали да купувам или да чакам. Мерси за съвета. rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Преди 2 часа, hjzagf4sb написа: Спрете да си чешете езиците (пръстите) ами кажете - дойде ли време за купуване??? Гледай само да не го изпуснеш , че ако някой знае кога е няма да ти каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Преди 4 часа, hjzagf4sb написа: Не бе аз съм в стейбълкойно и се чудя дали да купувам или да чакам. Мерси за съвета. В какви стейбъл койни си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 сигур 28,43 USDT макс... @hjzagf4sb на колко искаш да купиш... някакво виждане имаш ли...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Тетъра продължава да расте стабилно.. Как си мисля че след 2 до 4 седмици може да мине 6 млрд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 То хубаво го печатат, ама да видят и с цената на BTC-то какво ще правят, че иначе потъват и двете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted March 17, 2020 Report Share Posted March 17, 2020 11 hours ago, Pistolero said: сигур 28,43 USDT макс... @hjzagf4sb на колко искаш да купиш... някакво виждане имаш ли...? ми малко повече е Имах, да - 6000. Но като видях какво се случва вече не знам какво да мисля. И е DAI не USDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts