Facira Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Усещате ли иронията? #bitcoinMillionaires #bitcoinTrillionaires #lastchancetobuyBTCunder$10k hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 ако този пост не ви накара до повярвате в бъдещето на царевицата, няма смисъл да продължаваме двата треда с обясненията към чартовете ако на някой не му стане ясно https://threadreaderapp.com/thread/1259584098932318208.html https://threadreaderapp.com/thread/1276558987643752448.html hpz, batibon and Facira 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 @vamp111, сам го каза "в бъдещето", а сега хопиум бичетата и нооб-овете, които влязоха покрай мейнстрийм халвинга ще бъдат потопени под $3к, където голяма част от новодошлите ще капитулират. Иначе статистиките на царевицата са обнадеждаващи за бъдещето, не го отричам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Преди 2 часа, Facira написа: @vamp111, сам го каза "в бъдещето", а сега хопиум бичетата и нооб-овете, които влязоха покрай мейнстрийм халвинга ще бъдат потопени под $3к, където голяма част от новодошлите ще капитулират. Иначе статистиките на царевицата са обнадеждаващи за бъдещето, не го отричам. под 3К " оу ноу" едва ли ще имаме възможност да купим толкова евтина царевица подценяваш нещо много важно, Dollar Cost Average-а и манталитета на Биткойнерите, а техния манталитет е далече от този на крайните спекуланти дето си купуват Defi-та в момента.. защо си мислиш по-голямата част от царевицата (купена в бул ръна) не е мърдала? това са long term hodleri, само чемислиш, ли че някой купил примерно на $17к просто си ги държи в някой леджър и си чака 100К или същия този при всяка отворила се възможност купувам с цел да си докара една по-добра средна цена ? Преди халвинга на биткойна беше халвинга на лайта и всички видяха какво стана с лайта, тия дето купиха покрай халвинга на БТК на 10К не са тия дето купуват когато трябва по принцип, не са хората дето търсиш, това са крайни спекуланти, които си заслужават съдбата. Тук просто гледай какво става на фондовите борси, това което се случва там, се отразява и тук, Covid ти е black swan ивента, който оформя в момента пазара. Not so bearish, 3К е мечта, на 3K аз лично ще взема трицифрена сума царевица и първото число няма да е 1, а аз съм нууб, просто капка в океана, представи си хората с пари и тези които чакат точно това, да изкупуват на промоция, при тия движения от 300/400 долара ежеседмично с подходящ обем, с по един изход и един вход можеш да си множиш стака без особено голям риск, какво остава ако вземе че падне толкова ниско с 2-3-5К долара ? Никой няма да чака да уцели дъното, такова нещо няма, определяш си един праг, който вземаш за дъно и купуваш на него, защото като чакаш дъно, то все не идва и после само разбираш, кога е било дъно, но ти си чакал 1К както беше като бяхме на 3к... на тия хора ликвидност няма да им се предостави 3К твърде вероятно да е производствената цена на най-обиграния китайски миньор, малко хора могат да се радват на толкова евтин биткойн, освен ако същия този не е някой от основните пулове и не е решил да потопи цената, за да изкара другите от пая (писах преди за подобен ход от Блокстрийм) може би само те са достатъчно големи да скроят такъв номер и все пак, защо? кому е нужно ? разбира се, ще поживеем и ще видим ето една статия дето разбива sf2 модела, не че е е бериш, но не е толкова муун, ламбо и т.н. може да ти хареса https://medium.com/@crypto.oli/bitcoin-long-term-equilibrium-of-price-and-miner-adoption-cd0931ab1d4c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Благодаря, знам го и този модел, прегледал съм вероятно повечето от вариантите за S2F ценови модели, но единствено този на PlanB му давам медал. Нямам търпение да бъде разбит, както и да вляза да го троля и да ме блокира отново, безценно. Иначе за холдърите или купилите наскоро в очакване на новото рали до $100к или в какъвто и да е нов ATH, ще умрат от безверие, когато цената катастрофира и се сблъскат с това, особено новодошлите. За хората с пари, институционалните инвеститори вече не знам за коя поредна година ги чакаме и колко от нас ще ги дочакат. Не ме разбирай погрешно. Не казвам, че царевицата ще загине и няма да видим жътва никога повече, просто вярвам, че времето и не е дошло. За това колко ще пазариш на 3к и под него, единствено мога да се радвам, особено ако се включат и повече хора, а не да сочат и викат, PONZIIII !!!! И както каза, ще поживеем и ще разберем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 @Facira това означавали че сега шортиш на марджин и или без? 3к дори и игла само... Не вярвам да се случи... Определено според мен сега има чакащи и то много да купят при пропадане на 8 7к 6к.... Но и тези нива не се знаят. В грей скейл последно време нарастват покупките... Ще видим какво ще покажат статистиките другият месец за q2.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Преди 10 часа, ivan написа: @Facira това означавали че сега шортиш на марджин и или без? 3к дори и игла само... Не вярвам да се случи... Определено според мен сега има чакащи и то много да купят при пропадане на 8 7к 6к.... Но и тези нива не се знаят. В грей скейл последно време нарастват покупките... Ще видим какво ще покажат статистиките другият месец за q2.. Greyscale адрес имат ли публично обявен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Преди 4 часа, rippleche написа: Greyscale адрес имат ли публично обявен? вече разбихта мита, че изкупуват целия ново изкопан съпплай, всъщност излиза, че изкупуват само около 10% от него, общо свежите пари които влизат в момента (на база някакви индикатори в TV) отговарят долу горе на 100-110% от ново изкопаните койни, това това е базирано на кешвфлоу-а към 4-те най-големи спот борси и ончейн- флоу от миньорите към 3-те на-големи спот борси. това може да са новоизкопани койни, но може и да не са.... а и изобщо кой вярва на някакви такива индикатори аз не мисля, че ще видим 3К изобщо някога, но и аз съм на мнение, че сме далече от старт на новия бул. първо това трябва да се случи не-по рано от тази есен и второ с този КОВИД може да не се случи и тази есен а да се отложи с близо година Black SWan baby... манталитета на биткойнерите е, дипне ли, купувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Преди 21 часа, ivan написа: @Facira това означавали че сега шортиш на марджин и или без? 3к дори и игла само... Не вярвам да се случи... Определено според мен сега има чакащи и то много да купят при пропадане на 8 7к 6к.... Но и тези нива не се знаят. В грей скейл последно време нарастват покупките... Ще видим какво ще покажат статистиките другият месец за q2.. Страница-две назад, Вамп е пуснал и показал картинка от СКАМ'мекс на масово изнасилени трейдъри, едновременно. На същото мнение съм и не искам да правя подаръци на Arthur Hayes, като му дам шанс да ме ликвидира в момента. hpz and vamp111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 И аз мисля, че грейскейл не е спасението което чакахме. Чакме, чакаме, сега върви промоция "последно покупки под 10к"! Но някой сериозен инвеститор заинересуван от тази цена няма. Само незнайни фондове, които си играят с прехвърляне на контрола от един адрес на друг. Те тези с фондовете не са случайни играчи, а в мрежата от корпорации директно финансирани от ФЕД, както и с подкрепата на правителства, закони, разрешителни. Тези неща не се случват за да направят нас богати. Засега съм мечка, на есен може да сменя кожата. Но и един сериозен спад също би бил нелогичен да се случи в момента. Просто всички го очакват! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Не вярвам, че ще имаме 3К отново, освен ако нямаме covid 2 wave, но вярвам, че спокойно можем да имаме 6-7К на тон царевица. Само че нека не бързаме. Гледаме като орли точката 8,6 и ако тръгне да се търкаля надолу, се спускаме отгоре й. Ако не ще да пада, се задоволяваме с каквото дал Господ vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 боят ще продължи, докато морала в групата не се подобри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 @Sundy така е по-добре и без това не му беше мястото тук за Биткойн има еднa опция (в някой портфйели) наречена fee bumping която ти позволява да си добавяш някой сатоши към миньорската такса и така да ти мине по-бързо транзакцията, чрез два метода, RBF (replace by fee) или CPFP (child pays for parent) ако портфейла няма такава опция (повечето нямат) може да се ползва централизирана миньорска услуга наречена transaction accelerator като например тази: https://pushtx.btc.com/ (има и други) но като цяло, човек винаги може сам да се ориентира колко такса според потребността си да сложи ползвайки mempool explorer-и като този: https://jochen-hoenicke.de/queue/#1,24h Sundy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Moon boy lvl: 999 90k followers продажбата на мечти за бързото забогатяване започва, а с това и новата партида ходлъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 за жалост 99% от акаунтите с над 10К последователи дето виждаш в crypto twitter накацаха след топа 2017-та и съответно и са с купени последователи хопиума продава, това е истината, хората ги боли да кървят вече и искат бул рън, за жалост докато морала не се подобри, боя няма да спре... междувременно централните банки по света готвят координиран бан в/у криптовалутите като цяло, това което не знаят обаче е, че просто ще подхранят огъня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Понеже това е най-вълнуващата тема, да споделя възгледите ми до края на годината! Септември месец, САЩ ще минат отново в пълен lockdown заради Covid, България ще последва примера им! Не си правете илюзии, че това име нещо общо с някакъв Китайски вирус, всичко е с цел да ограничи правото на американците свободно да гласуват! Eлектронни вотове могат да бъдат много по-лесно манипулирани, което ще даде опция на демократите да прецакат Тръмп. Всичко това ще доведе до нови сътресения на фондовия пазар (разбира се и на Биткойн/крипто) ще забави бул ръна с още година+ и казвам година ако Тръмп спечели, ако НЕ спечели, не знам какво ще стане! Не бих се наел да предсказвам разни рандом цифри, които ми изкачат в главата, но едно е сигурно, селл-офф ще има, въпроса е от какъв връх ще започне. По всички социалния мрежи съм и открито споделям възгледите си: Не вярвам на правителството, Не вярвам на медиите, Не вярвам на вируса, всичко което знам е, че ако успеем да оправим фундаментално парите си, ще успеем да оправим живота, който живеем, докато парите се контролират от държавата и по скоро от Централните банки (Федералния резерв на САЩ е частно акционерно дружество, за тези които не знаят) няма да спрат да ни крадат от времето и парите, чрез инфлация и изкуствено надуване на цените на едни и същи стоки, които струват все по-малко да бъдат произведени разбира се и за сметка на качеството им, не ям соя и не гледам телевизия! hpz, olivar, AdamKadmon and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Ако САЩ затворят и се сринат пазарите пак ... биткойна ще удари поне 6-7к според мен ... как смятате че той ще стои на 9 10 или дори да ходи нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 преди 19 минути, rippleche написа: Ако САЩ затворят и се сринат пазарите пак ... биткойна ще удари поне 6-7к според мен ... как смятате че той ще стои на 9 10 или дори да ходи нагоре. зависи къде ще е, преди да затвори rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 @rippleche хайлайт от по-горния ми пост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Септември може да имат и по 100к заразени на ден... но това не мисля, че ще доведе до пълно заключване. Не мисля, че това ще се случи отново. Най-вероятно ще затворят само баровете, хората ще станат по предпазливи и няма да се повишава повече дневното заболяване повече от 100-150к. Икономиката ще тръгне пак надолу защото хората няма да ходят по заведения, увеселителни места, да пътуват със самолети и тн... или Няма да спре всичко както беше април ами ще спре на 50% което пак ще се отрази много зле на икономиката(все едно след куршум в белият дроб, получаваш и втори в черният...) Тръмп не мисля, че ще го преизберат.... но ще видим. Иначе някак си ми се върти в главата, че пари стоят и инвеститори мислят и чакат SP500 да тръгне надолу това ще бутне и биткойна пак надолу и те ще си купят на 5к. Но не знам да ли това ще се случи.....Според мен последното пропадане беше тези които бяха на зор продадоха и купиха други които чакаха с пари отдавна някакво пропадане. Обема беше голям а хората спекуланти които са продали на 9-10к и са купили повече на 4-5-6к са много малко. Не мисля, че спекулантите могат да бутат толкова цената. SP 500 няма да позволят да падне под 3000, колкото и да спира икономиката и не мисля, че ще видим пропадане на биткойн под 8к. Може би, който си мисли че ще има 6-5к биткойн отново, си представя, че SP 500 ще падне на 2500-2000 но това не виждам как фед биха го позволили. Те ще дават пари на компаниите защото това е най-доброто, което могат да направят защото така запазват работните места(в тези мега корпорации), спасяват пенсионните фондове, които са инвестирали в sp 500 и се предпазват от хипер инфлацията. Ако дадат тези пари на хората тогава хипер инфлацията е сигурна. Затова им дават минимални чекове за оцеляване. Истината е че това ще доведе до много голяма ножица бедни богати и средната класа ще поизчезне в САЩ. Колко време ще издържи тази схема... и какви ще са последствията...предстои да видим...(но със сигурност ще има последствия) rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 @ivan мисля, че не обръщаш достатъчно внимание на това, че живеем в капиталистически (комунистически) свят за тия 12 милиарда дето Бойко ще получи, не само ще ни затвори ами ако е необходимо и ще ни изтреби! само стой и гледай как Септември всичко започва отново и даже мерките ще са по-строги https://www.euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/coronavirus-covid-19/news/news/2020/6/who-addresses-european-parliament-on-covid-19-response2 -> WHO Head Tedros: In Most Of World, Covid-19 Not Under Control, Its Getting Worse ! със затварянето на икономиката идва и потапянето на пазарите, това нещо ЩЕ се случи в САЩ и останалия свят, вместо V-shape recovery ще видим W-shape и все пак, аз също не бих чакал да купя на $4-5К за бтк иначе си прав за инвеститорите дето не купиха дъното, защото чакаха да слезе по-дълбоко, винаги е било така, винаги ще ги има, те са навсякъде, те са тези дето като бяхме на 3К крещяха 1К и така всеки път... Facira and rippleche 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Само да кажа, че в Майорка, Испания от понеделник възнамеряват да правят маските и социалната дистанция задължителна на всички публични места освен на плажа, ура https://www.nbcnews.com/health/health-news/fauci-covid-19-vaccine-we-will-least-have-answer-winter-n1233024 - представете си, затворени цяла зима (хората, спестяванията, бизнесите = "оставям всеки да си направи равносметка" Тиквата ще ни набие тиранията без да се замисли както каза Вамп, само гледайте! нещо от мен, алтернативен непопулярен вариант : - корелация на стоковите пазари с биткойн ще се прекъсне - биткойн ще се срине под $3к - V shape recovery, ФЕД изпомпва стоковите пазари до нови върхове hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 @Facira пак позна. Голям факир си! Как ви виждаш тези цени с такава прецизна дисциплина, направо ти се чудя. Сега е момента да правим залагания. Цената: 1. Ще се срине преди маймуните да се усетят 2. Плавно и бавно потапяне с множество корекции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 чак пък прогнози, аз не съм професор или платена група в телеграм за сигнали, тук всеки изразява мнение с някаква позиция, възгледи. За Papa Bear можем да кажем, че е познал, когато се видим под $3к btw: Биткой не дава дипломи за познати числа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts