Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

На 10.08.2020 г. at 3:44, Facira написа:

защо мислите, че CZ купи CMC за $400M?

за да получи още няколко клиента?

да бъдете по-високо в класацията?

той просто иска да прави всичко, което пожелае с данните, които ни показват...

байнанс получава стотици милиони тетъри, под претекст "попълване на инвентара" по-голяма ликвидност , но истината е, че Тетър се отпуска на всички съгласили се да помпят Биткойн с Тетър, голямото спасяване на миньорите, измамниците се опитват да спасят Биткойн, защото липсата на реално търсене и "numbers go up" се обърква с теорията на играта...

БТЦ е портала за излизане от Тетър измамата

Тетър е само временен, като единствената му заложена цел е Пъмп'Ен Дъмп

всеки един крипто жОрналист трябва да обяви червен флаг и да отразява колко яростно се печата Тетър, който реално не е подкрепен и наполовина с реални долари.

вместо това те ни говорят за това, как някой си прехвърлил $100М в биткой за $2 такса или колко бичи биткойн бил в момента...

#WakeUp

CZ купи CMC, за да поеме пълен контрол над измамите и манипулациите, които правят с пазара, създават изкуствено търсене, книгата с поръчките е манипулирана, има десетки скрипт клонинги на байнанс и куп други борси, споделящи еднакво API, но CZ подкрепя това с всички сили, нека пазарът изглежда стократно по-голям от реалната търговия, така ще поддържат идеята, че скоро ще има нов ATH и нови инвеститори.

80%+ fake volume!!!

kraken, coinbase, bitstamp

920694603_kraknecoinbasebitstamp.thumb.jpg.0127b8f70f5e60922d8ca61ede5f2866.jpg

EexIoxJX0AIlEmH.jpg.27aea9b96ba720d56a8c494abb6a5880.jpg

за тези, които все още не знаят за ексчейндж клонинг скриптовете

EexNFu9XgBEbExB.png.a9e864a32bb90ab13902b14a73f60239.png

EYNTUdxX0AAMjiX.jpg.ed03672b46a9623e1cc0e48fe9e240f1.jpg

EYSHxtwWkAAkzYg.jpg.229964be959e6d28f3bfa80ecb1f9d47.jpg

Untitled2.jpg.6c4838be34f87b096fb38ec9b79c071f.jpg

Тетър е и единствения фактор, който движи цената (the data) и примамва инвеститори, карайки ги да си мислят, че милиарди долари са вече вътре, докато измамниците движат цената, подкрепена от абсолютно нищо зад себе си (Тетър)

аз ще се ъпна и пак ще кажа

гръбнака на целият пазар е Тетър.

когато регулаторите се събудят и този вълшебен принтер спре,

♫♪♪ мнозина ще гледат и слушат в захлас, сякаш е първият им учебен час ♫♪♪

giphy.gif

Тоест смяташ, че тетъра е причината до този момент да движи цената така че сякаш се повтаря цикъла от 2016(не съм го наблюдавал тогава.)

И сега има милиони маймуни, които си продават биткойните за тетър и не търсят насрещно истински долар и стоят с тетъра на борсата и чакат да падне цената на долу 20%...80%(някой може и на 100+% да чакат)?

Някак си не мислч че някой си продава биткойните за тетър с идеята да чака повече от няколко дни седмици.... 

Хаш рейта не е напечатан от нищото...едва ли вкарват пари там (истински фед долари) за да направят копаенето скъпо?

Според мен вярваш прекалено много в измамата тетър.... тя най-вероятно не е еповече от 20% от обявеният капитал.....

ами не, нищо не си вникнал

Тетъра е причината, за да поддържат идеята жива, вярата в S2F на ПланБ, примерно

няма милиони маймуни, които си продават биткойните, тези милиони маймуни са заети да избират цветове за ламбота, надявайки се най-скоро да забогатеят, като ударим $100к+ 2021ва, само rats gang измамниците cash out-ват през БТЦ, докато го помпят с понзи Тетъри:wub:

миньорите не са капитулирали защото Тетър, пак казвам поддържа цената, за да има все повече нови мощности и да ви продава илюзията, че търсенето и всичко върви по план. нали не вярваш, че фермите продават по борсите, а когато продават OTC не го правят под пазарната, смисъл няма как пазарната да е 12к , а да ти продават за $8к-10к. ако няма Тетъри да поддържат цената = няма и цена, която да спасява миньорите = няма ли цена = капитулация, обратно в реалността

ликвидността в която и борса да влезеш , ако изхвърлиш 5к койна и ще ми изпълниш ордерите на $2к да не кажа и по-надолу...

rats gang разтоварват на порции, след всеки пъмп, върху новите, които мислят, че ще изтърват влака

последното не го разбрах, та тя измамата е, че едва ли имат повече от 20% истински долари и крипто обезпечили всички Тетъри в обръщение...

и за тези които гледат market cap-а и се радват на големите обеми, илюзии които ни продават

EgvfsNzX0AASs7M?format=png&name=small

Има хора които мислят като мен. Аз отдавна говоря за фалшивите тетъри. Угодни са на банките, затова не са забранени. Чрез тях ви изпомпват и Биткоините и парите. В един момент няма да има нито коини, нито пари...

:lol::lol: не знам за какво говориш

на кои банки са угодни? :lol: ако бяха толкова търсени от банките, Тетър нямаше да се скатават по тайвански и бахамси банкови финансови институции и да назначават частни адвокатски фирми, които да преразглеждат резервите им :lol::lol::lol:

5 hours ago, Facira said:

:lol::lol: не знам за какво говориш

на кои банки са угодни? :lol: ако бяха толкова търсени от банките, Тетър нямаше да се скатават по тайвански и бахамси банкови финансови институции и да назначават частни адвокатски фирми, които да преразглеждат резервите им :lol::lol::lol:

Чети преди да пишеш. Така ще избегнем излишни въпроси. :lol:

Прозрачността е 0, но това включва законността му и статута му изобщо. Вече 100 пъти излизат новини как щял да бъде забранен. И пак всички борси си го ползват. Със забраните сякаш целят ефект да го приравнят с Биткоин - "това не е добро за нас, а за хората, затова го забраняваме" и наистина го постигнаха, Тетър има повече оборот от Биткоин.
Комедията, че нямат сили да го спрат... няма такава пародия. Как стана с OneCoin. Спряха всичко, че ги и търсят. Тетър е същата понзи схема, но хората там не са случайни. И в момента все още събират капитали.

Преди 5 часа, hpz написа:

Прозрачността е 0, но това включва законността му и статута му изобщо. Вече 100 пъти излизат новини как щял да бъде забранен. И пак всички борси си го ползват. Със забраните сякаш целят ефект да го приравнят с Биткоин - "това не е добро за нас, а за хората, затова го забраняваме" и наистина го постигнаха, Тетър има повече оборот от Биткоин.
Комедията, че нямат сили да го спрат... няма такава пародия. Как стана с OneCoin. Спряха всичко, че ги и търсят. Тетър е същата понзи схема, но хората там не са случайни. И в момента все още събират капитали.

не искам 100, покажи ми поне 3 статии за последните 3 месеца, където масовите крипто жОрналисти от телеграфа и койндеск, говорят и пишат затова.

истината е, че няма да намериш, защото никой не говори затова, единствено ще видиш статии за grayscale , как някой си прехвърлил бтц за $500М, как близнаците казали, че БТЦ е на път към $500к и всякакви такива глупости, но не и основния проблем, който подкопава цялото крипто и ако го нямаше Тетъра, още щяхме да мечтаем да пробием $1200

don't trust, verify и това, че никой не го интересува, трябва сериозно да ни притеснява.

@Facira, защо само последните 3 месеца?!?

Това е периода на пъмпа и никой не клати балона. :D

Сега искам ти да ми обясниш ЗАЩО като искат да го забранят се отказаха за такъв дълъг период и цената расте? В смисъл нормално ли е световните лидери (чрез своите официални медии за масова дезинформация) да искат края на Тетър и после 5-6 месеца - нищо! Все едно не са го искали.

ами дай ми от година назад, щом смяташ, че можеш да намериш, някой който сериозно е говорил и раздул проблема, сподели го.

пак ще ти кажа, че не знам за какво говориш.

кой иска да го забрани, за какъв дълъг период става въпрос, какви МСМ говорещи за края на тетър? :blink:

Нека да кажем само това:

https://cryptobriefing.com/central-banks-recommended-ban-stablecoins/

https://www.forbes.com/sites/lukefitzpatrick/2020/04/27/expect-a-huge-backlash-if-stablecoins-are-banned/

Втората медия е ясна - не е случайно написана статия в третокласен сайт. Разбира се не покрива изискването за последните 3 месеца ;) 

Говорят за проблеми, регулации и дори забрани. Но това така и не се случва. Сам го каза - днес прозрачност 0, т.е. нещо друго се случва с Тетъра. Аз по-горе писах какво всъщност става. Който разбрал - ок. Другите да държат в тетъри.

Не веднъж се писа, че падането на тетъра ще срине целият пазар. Аз вече казах - това ще е пладнешки обир както на $, така и на BTC. Естествено цената ще се срине, а пазара ще го върнат години назад.

Преди 15 часа, Facira написа:

като съм чувал какви милиардери е обрала, нищо чудно да има баунти за кокалите и:ph34r:

има, някаква частна следователска/ адвокатска фирма са обявили $250 000 за информация, която ще доведе до залавянето им

но според мен са малко, трябва да се намесят интерпол, европол, фбр и да вдигнат на милион примерно, тук говорим за от 1 до 5 милиарда долара кражба, даже не може да ги пресметнат колко точно са парите дето е задигнала

следя случая от години имам кореспонденция с въпросната фирма, информацията която имах и предадох, беше, че Ружа първо се криеше във Франкфурт, от там взе немски паспорт и избяга в Дубай :ph34r:

Преди 2 год, когато мн неща не ми бяха ясни (повече от сега) и питах за Тетъра, никой не се притесняваше от нищо. Стори ми се странно, но бях нов, и ми беше обяснено, че ако не е театъра, ще е друг, ако утре го забранят, цената няма да го усети изобщо. Цената на биткойн беше далеч от 12к. Сега когато сме около 12к обаче, две год по-късно, песента е друга, а освен повече тетъри нищо не се е променило... Забелязвам двоен стандарт  

44 minutes ago, AdamKadmon said:

освен повече тетъри нищо не се е променило...

Сам си отговори на въпроса какво би станало ако тетърите не са повече, дори са 0.

Забелязвам двоен стандарт  

Сериозно ли? :D Аз си мислех, че играем само на бикове и крави... а то имало и мечки! :D

Преди 2 год, когато мн неща не ми бяха ясни 

От всичко което каза, само една корекция ще го направи фактически вярно... Редактирай го на 2 часа!

Надявам се никой да не се обиди на моя черен хумор.