AdamKadmon 113 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 Преди 2 год, когато мн неща не ми бяха ясни (повече от сега) и питах за Тетъра, никой не се притесняваше от нищо. Стори ми се странно, но бях нов, и ми беше обяснено, че ако не е театъра, ще е друг, ако утре го забранят, цената няма да го усети изобщо. Цената на биткойн беше далеч от 12к. Сега когато сме около 12к обаче, две год по-късно, песента е друга, а освен повече тетъри нищо не се е променило... Забелязвам двоен стандарт Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hpz 130 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 44 minutes ago, AdamKadmon said: освен повече тетъри нищо не се е променило... Сам си отговори на въпроса какво би станало ако тетърите не са повече, дори са 0. 44 minutes ago, AdamKadmon said: Забелязвам двоен стандарт Сериозно ли? Аз си мислех, че играем само на бикове и крави... а то имало и мечки! 44 minutes ago, AdamKadmon said: Преди 2 год, когато мн неща не ми бяха ясни От всичко което каза, само една корекция ще го направи фактически вярно... Редактирай го на 2 часа! Надявам се никой да не се обиди на моя черен хумор. 1 vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 извинявам се на всички, където вярват в нас, DeFi и натОралния растеж, you dumbass Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 хаха , много забавно, ликвидирахме само стотина милиона $ а да и това съвпадение 2 olivar hpz reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdamKadmon 113 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 Преди 10 часа, hpz написа: Сам си отговори на въпроса какво би станало ако тетърите не са повече, дори са 0. Не съм задал никакъв въпрос, не знам как реши, че питам нещо. Преди 10 часа, hpz написа: Сериозно ли? Аз си мислех, че играем само на бикове и крави... а то имало и мечки! Двоен стандарт не означава бикове и мечки Преди 10 часа, hpz написа: Надявам се никой да не се обиди на моя черен хумор. Никой не се е обидил, ама черния хумор би трябвало да е поне малко смешен... Нали заради думичката хумор... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pistolero 200 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 @adam капитализацията на тетъра тогава беше мноооого по-ниска (да не ровя, но май 1,4 млрд)..., а сега и някой второкласник да види бабъла ще му е ясна картинката.... лошото е, че много хора ще изгорят като факли... 1 hpz reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batibon 356 Докладвай Отговорено 2 Септември, 2020 Балони много, всеки сам избира кой да бъде неговия... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2020 най-трудно е да продадеш върха и да купиш дъното 1 olivar reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdamKadmon 113 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2020 Преди 13 часа, Pistolero написа: @adam капитализацията на тетъра тогава беше мноооого по-ниска (да не ровя, но май 1,4 млрд)..., а сега и някой второкласник да види бабъла ще му е ясна картинката.... лошото е, че много хора ще изгорят като факли... Но никой не знае дали след 2 год няма да е двойно ? И да водим същите разговори, и да казвате, че 2020 било много по-малък балона ? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2020 13.2к, за да си помислите, че наистина няма връщане от където пак ще ни приземят или това беше всичко, приятели. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
olivar 20 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2020 Демократите отново мобилизират всичко с/у Тръмп, но пак залагат на куция кон. За вицепрезидент беше избрана политкоректна индо-джамай-американка, президента е силна личност но е твърде стар и усилено се говори че ще отстъпи поста по здравословни причини след 1г. Афроамериканците уцелиха най-добрия момент да се борят за техните си интереси /от 1975г. могат да ползват тоалетни с белите/, но техния вот и без това винаги е за демократите, а с действията си - потрошени магазини и т.н. обединиха не само белия вот към Тръмп, но и този на латиноамериканците. Протестите с/у полицейското насилие не спират - но явно не се харесват на по-голяма част от населението и демократите ще бъдат наказани за втори пореден път. Лошите икономически показатели и високата безработица са единствените неща които държат Байдън в играта, но за два месеца едва ли ще му помогнат. А и Тръмп постигна 6000млрд. спасителен план за Ковид-19 при 320млн. население, а ЕС 750млрд. за 500млн. население. Така че очаквам нови 4г. от новия стар президент Тръмп.Как мислите момчета всичко това...за цената на биткойн?Мнения?...(извинявам се ако не е уместно в тази тема) Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 3 Септември, 2020 всичко това е пряко свързано с цената на биткойн, като един крайно рисков и спекулативен актив цената му се влияе от движенията на световните икономически пазари ако американците отново затворят икономиката ще видим втори срив разбира се не толкова голям във фондовите борси, съответно в крипто също покрай изборите на есен ще има още доста да видим от 2020-та, за който си мисли, че всичко е свършило 1 Sven Biorg reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 4 Септември, 2020 Total Liabilities $13,936,975,079.75 по следващата седмица май ще почне новто рали към 14к Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 6 Септември, 2020 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CtrlAltWarrior 0 Докладвай Отговорено 7 Септември, 2020 На 4.09.2020 г. at 17:51, ivan написа: Total Liabilities $13,936,975,079.75 по следващата седмица май ще почне новто рали към 14к Ама защо да чакаме чак по-следващата, мисля, че вече започнаааааааа Майтапа настрана, какво те кара да мислиш, че новото рали ще започне тогава? Аз лично смятам, че целият септември ще е сеч както на Nyse-то, така и при златото, и олиото, и криптосферата. Сега както го стабилизираха около 10 к напълно в стила им е да направят един фейк бул трап докъм 11, 11 и нещо и после пак суррр надолууу. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 7 Септември, 2020 Да ти кажа възможно е. Просто желания...от моя страна. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CtrlAltWarrior 0 Докладвай Отговорено 7 Септември, 2020 Е то всички купили се надяват, успех ти/ни желая! В крайна сметка или ще е нагоре, или надолу. Но чисто исторически четох, че септември си е по-червеничък месец поне на стоковите пазари. Но сега идват избори и този път може би е различно!? https://www.marketwatch.com/story/the-stock-market-is-on-a-tear-but-now-comes-september-the-worst-month-of-the-year-2020-08-28 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 7 Септември, 2020 историческо септември е червен и в крипто Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 9 Септември, 2020 Cho Chooooo Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 9 Септември, 2020 фъни, но ще трябва да се постараят повече Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 9 Септември, 2020 нека сега изпомпим бтц, за да привлечем вниманието на хората върху цената и да не ги занимаваме с такива новини или пък да продължи манипулираната корелация със стоковите пазари, за да му придадем някакъв смисъл Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 9 Септември, 2020 единственото нещо което ще постигне една атака с/у тетър е да забави неизбежното Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 9 Септември, 2020 "неизбежното" в същото време Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2020 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 16 Септември, 2020 1 vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове