Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

споделям мнението на @Pistolero седмичната 21ema и fib.61.8 стоят на 12.5, rsi е overbought, премията на фючърсите вече е над спот цената, фъндинга става негатив, трябва да изпуснем малко въздух, здравословно е

Значи, Тръмп излиза и казва... "Значи вируса умира от дезинфекция, трябва да се изледва как може белината да убие вируса, може ли да ни го инжектират примерно"

911: Ало пих белина и съм зле

CityBank биткойна догодина $300к, PayPal, JPmorgan, известни личности с много последователи от ...да купувам ли ... до това е бъдещето.

911: Шортих защото цената беше станала връх както преди на 20к заложих всичко на шорт сега нямам нищо, ще скачам от блока.

911: Скачайте уверено но внимавайте да не паднете на някой на главата!

S2F таргета за днес е 17100 EUR ($20,300), а за края на декември 21700 ($25,600). Все още сме под S2F линията. Понеже цял свят очаква цената да се вдига, може да стане като през 2013 - да продължи параболично до 100к и да се задържи там, високо над S2F, с нов връх 250к края на 2021. Миньорите вместо да продават, ще си скътаят монетките.

s2f-2i.png

преди 59 минути, j2002ba2 написа:

S2F таргета за днес е 17100 EUR ($20,300), а за края на декември 21700 ($25,600). Все още сме под S2F линията. Понеже цял свят очаква цената да се вдига, може да стане като през 2013 - да продължи параболично до 100к и да се задържи там, високо над S2F, с нов връх 250к края на 2021. Миньорите вместо да продават, ще си скътаят монетките.

s2f-2i.png

Още вярвате във вълшебните приказки

8 hours ago, Facira said:

Още вярвате във вълшебните приказки

Парите са измислица - съответно всички видове пари са вълшебна приказка. Хората са готови да свършат почти всичко срещу вълшебните хартийки, а от скоро и срещу вълшебни електрически заряди. До Луната чак стигнаха. И до Марс ще стигнат. Чиста магия. Биткойн вълшебството е ограничено, и съответно магията му става все по-ценна.

На 21.11.2019 г. at 13:37, vamp111 написа:

@Pistolero не всички OTC искат KYC

@KhanValentin бил съм гарант на сделки от по 400 койна, премията беше толкова малка, че едната страна в началото мислеха, че се шегувам

не подценявайте БГ бюрата, особено за вход в крипто системата са не лош вариант

не подценявайте и БГ миньорите, аз лично познавам сериозни момчета в района на Бургас, Смолян и София, едните станаха толкова големи, че се преместиха в Коста Рика, в момента почти само наемат мощности, собственици са на известни БГ сайтове, други пък пак доста големи се преместиха в Грузия, че там е по-изгодно.

пак да кажа въобще не са за подценяване БГ миньорите, а и няма по-сладко в тоя бизнес да си купиш с/у кеш свежо изкопани биткойни директно от копачите, после да си ги миксираш вкъщи със собственото dojo и бам на флашка за внучетата

Тези от Бургас да не са двамата братя , че и аз съм от Бургас.. Аз лично не ги познавам.. Питай ги дават ли работа, с немски и английски съм..и техническо 

Изображение

За мечките, успех с обръщането на тренда.

Разберете много добре тази графика, отоворете сайта и вижте какво е било 2016 как тогава почти не е имало изтегляне на койни от борсите.

Аз лично съм на мнение, че Китай и САЩ се опитват да вземат възможно най-много койни и никой от двете нации няма да спре хората да придобият повече. Ако някой си мисли, че там стоят едни главоци и си мислят "абе мани го това ще умре или как да го забраним" е пълен тъпак, разбира се има по някой такъв главок но и той е пълен тъпак. Вече мислят как да нарпавим така че да имаме повече тайно без да настъпи паника и да си убият собствената валута. И това не се отнася само за Китай и САЩ ами и за много други страни Русия, Корея, Мексико, Аржентина и тн, та даже и мечките на северният полюс гласуват да продават кожи за биткойни :)

Не се занимавайта с технически анализи, емоцията и мерака на хората не се интересува от тези неща. Тези по-борсите дейтредърите ще го отнесат много здраво. Малко са нучили, че срещу тренд не се играе. Една тесла скочи поне 5 пъти над реалната си оценка само от робинхуд търговци че ги кефи идеята и си останаха на високо ниво. Ако някой си мисли, че 100 млрд и 10000 милионера ще набутата няколко трилиона и после ще разпродават и ще има пак зима да си го мисли :) 

Черна дупка, колкото повече доближаваш хоризонтта на събития толкова повече няма връщане назад, а веднъж мине ли се никой не знае какво става.

едит: Да допълня, обемите, които се въртят в момента са напълно достъчи да се поддържа цена 50-100к стига участниците да вярват че това е цента, а това няма да е поблем след месеци, веднъж като я стигне.

6 hours ago, ivan said:

Изображение

За мечките, успех с обръщането на тренда.

Разберете много добре тази графика, отоворете сайта и вижте какво е било 2016 как тогава почти не е имало изтегляне на койни от борсите.

Аз лично съм на мнение, че Китай и САЩ се опитват да вземат възможно най-много койни и никой от двете нации няма да спре хората да придобият повече. Ако някой си мисли, че там стоят едни главоци и си мислят "абе мани го това ще умре или как да го забраним" е пълен тъпак, разбира се има по някой такъв главок но и той е пълен тъпак. Вече мислят как да нарпавим така че да имаме повече тайно без да настъпи паника и да си убият собствената валута. И това не се отнася само за Китай и САЩ ами и за много други страни Русия, Корея, Мексико, Аржентина и тн, та даже и мечките на северният полюс гласуват да продават кожи за биткойни :)

Не се занимавайта с технически анализи, емоцията и мерака на хората не се интересува от тези неща. Тези по-борсите дейтредърите ще го отнесат много здраво. Малко са нучили, че срещу тренд не се играе. Една тесла скочи поне 5 пъти над реалната си оценка само от робинхуд търговци че ги кефи идеята и си останаха на високо ниво. Ако някой си мисли, че 100 млрд и 10000 милионера ще набутата няколко трилиона и после ще разпродават и ще има пак зима да си го мисли :) 

Черна дупка, колкото повече доближаваш хоризонтта на събития толкова повече няма връщане назад, а веднъж мине ли се никой не знае какво става.

едит: Да допълня, обемите, които се въртят в момента са напълно достъчи да се поддържа цена 50-100к стига участниците да вярват че това е цента, а това няма да е поблем след месеци, веднъж като я стигне.

Мечките се подготвят за зимен сън - някой големи играчи бутат пазара