ivan 906 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 Явно тренда няма да спре скоро. Аз това го тълкувам много пари имат интерес да купят и чакат пропадане на цената или BTFD.... или ще видим корекция януари след като стигнем 20к декември ... или още този месец Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 аз кат писах за опциите Декемврийските че хората слагат на 30К вие ми се смяхте.. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pistolero 200 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 ФОМОто Ви е в повече момчета.... следва "корекция" до 12639 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 Преди 1 час, Pistolero написа: ФОМОто Ви е в повече момчета.... следва "корекция" до 12639 Обоснови се, защо смяташ така? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tzveto99 13 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/htqt8BbT-Bitcoin-s-Two-Year-Forecast-When-Should-I-Buy-Bitcoin/ Инересна табличка според мен за цената на Биткойн и цикличността на халвинг периодите. 1 vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pistolero 200 Докладвай Отговорено 13 Ноември, 2020 Преди 6 часа, ivan написа: Обоснови се, защо смяташ така? щото е овърсолд... което не значи че не могат да го донадуят, ама колкото повече го надуват - повече ще се издува... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2020 споделям мнението на @Pistolero седмичната 21ema и fib.61.8 стоят на 12.5, rsi е overbought, премията на фючърсите вече е над спот цената, фъндинга става негатив, трябва да изпуснем малко въздух, здравословно е Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2020 и все пак в по-широка картинка 1 Tzveto99 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гари 407 Докладвай Отговорено 14 Ноември, 2020 Аз пък мислех, че е overbought. Ама щом всички го виждате свръхпродаден явно аз греша. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2020 Преди 14 часа, Гари написа: Аз пък мислех, че е overbought. Ама щом всички го виждате свръхпродаден явно аз греша. видях какво съм написал, поправих го Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pistolero 200 Докладвай Отговорено 15 Ноември, 2020 да, мерси Гари... макар че и с половин дума се разбрахме какво мислим и защо.... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 17 Ноември, 2020 Значи, Тръмп излиза и казва... "Значи вируса умира от дезинфекция, трябва да се изледва как може белината да убие вируса, може ли да ни го инжектират примерно" 911: Ало пих белина и съм зле CityBank биткойна догодина $300к, PayPal, JPmorgan, известни личности с много последователи от ...да купувам ли ... до това е бъдещето. 911: Шортих защото цената беше станала връх както преди на 20к заложих всичко на шорт сега нямам нищо, ще скачам от блока. 911: Скачайте уверено но внимавайте да не паднете на някой на главата! 2 batibon Tzveto99 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 17 Ноември, 2020 почти Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 17 Ноември, 2020 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 17 Ноември, 2020 ботовете движат, кервана си върви малко от байнанс и кракен 1Ч силен ден Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hpz 130 Докладвай Отговорено 17 Ноември, 2020 Facira, ти още ли си шорт? Помня някъде към 10к беше продал. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 мече съм, разбира се. докато тази мечка е на профила ми няма да има булрън 2 1 rippleche ivan petbita reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3050 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 Преди 1 час, Facira написа: мече съм, разбира се. докато тази мечка е на профила ми няма да има булрън "няма да има бул рън" това от 5К до 18К какво е, магаре рън ? 2 Facira Sven Biorg reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pistolero 200 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 мечка рън... рън мечка... рън, рън.... оооо, трибуквений спекуланте.... къде се загуби, липсваше ни тука... 1 AdamKadmon reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гари 407 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 RSI над 90...Не се вижда често такова нещо. 1 vamp111 reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan 906 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 Rsi нищо не значи за една настъпила технологична мода! Всичко чака пропадане и да купи Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j2002ba2 70 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 S2F таргета за днес е 17100 EUR ($20,300), а за края на декември 21700 ($25,600). Все още сме под S2F линията. Понеже цял свят очаква цената да се вдига, може да стане като през 2013 - да продължи параболично до 100к и да се задържи там, високо над S2F, с нов връх 250к края на 2021. Миньорите вместо да продават, ще си скътаят монетките. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j2002ba2 70 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 Нещо се бъгна сайта, и постна два пъти. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Facira 133 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 преди 59 минути, j2002ba2 написа: S2F таргета за днес е 17100 EUR ($20,300), а за края на декември 21700 ($25,600). Все още сме под S2F линията. Понеже цял свят очаква цената да се вдига, може да стане като през 2013 - да продължи параболично до 100к и да се задържи там, високо над S2F, с нов връх 250к края на 2021. Миньорите вместо да продават, ще си скътаят монетките. Още вярвате във вълшебните приказки Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j2002ba2 70 Докладвай Отговорено 18 Ноември, 2020 8 hours ago, Facira said: Още вярвате във вълшебните приказки Парите са измислица - съответно всички видове пари са вълшебна приказка. Хората са готови да свършат почти всичко срещу вълшебните хартийки, а от скоро и срещу вълшебни електрически заряди. До Луната чак стигнаха. И до Марс ще стигнат. Чиста магия. Биткойн вълшебството е ограничено, и съответно магията му става все по-ценна. 1 1 1 batibon vamp111 ivan reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове