Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

преди 52 минути, vamp111 написа:

Доста сериозни ликвидации, бих заложил, че ще счупим ATH преди празниците!

Ако пробие под 17 000$ ще пробва 16ка. Смяташ ли, че просто си прави засилка

4 minutes ago, vamp111 said:

според мен дипна колкото дипна, но аз съм пристрастен, отдавна съм взел каквото съм взел, вече няма стотинки да купувам още :ph34r:

Има, има. На левъридж под 1 има...

Сега остава да видим ще посетим ли 16.4

Каква активизацията само.... всеки отиваме 16, 15, 14, 13, 12, 11....2, 1 lift off :) to the moon.

Както казах в предишни постове, всяко едно пропадане е свързано със заигравка на алтовете. Явно тези движения се ползват за трансфер на алтове към биткойни. Просто трябваше да се приберат печалбите от обраните пари на мераклиите за алтове. Същото се ползва за да влезнат и големите риби на по-ниска цена(сега ще се види как OI е намалял). Обемите с този дип са големи и скоро ще свършат. Според мен сега ще си повторим играта от септември, но този път няма да се влачи един месец ами седмица две. 

Затваряме на червено седмицата, и след това зелена, червена, и пак поредица от зелени. Може и само с една червена седмица да се размине.

Просто мнение, мечи настроените да не четат, бичи настроените го знаят :) 

И да не забравяме, утре е истинският черен петък. Как се повтаря историята, както е било през 2016. Скок до предишният ATH след това рязко надолу... Просто вижте графиката през 2016 дек 2017 януари, просто вървим по-бързо този път. 

Symbol
Qty
Order Price

Type

XBTUSD                      16900.0       Limit

Изпълнявам моя дълг за всеобщото благо, със малкото останали стотинки в Мекс една дълга.

5 minutes ago, vamp111 said:

$18К до края на седмицата, ако не и на деня :lol:

Дано си прав. Добавих не много изгодно на около 17. 16.4 задържа.

Сега има 50% шанс да си прав и 50% шанс да оберат всичко живо падайки до 13к или надолу. Обаче тези висши планове на мен не са ми известни.

Преди 22 часа, vamp111 написа:
Symbol
Qty
Order Price

Type

XBTUSD                      16900.0       Limit

Изпълнявам моя дълг за всеобщото благо, със малкото останали стотинки в Мекс една дълга.

Liquidation Price: 14126.5    :mellow: 

@CtrlAltWarrior беше питал преди, намерих тази графика.

*да поясня, адреси =/= потребители и като имаме в предвид, че най-много койни има по борсите, можем да заключим, че графиката е по-скоро предполагаема, но в никакъв случай вярна

Enz-o8wVkAM3lzD.jpg

29 minutes ago, vamp111 said:

Liquidation Price: 14126.5    :mellow: 

Това ако не можеш да го промениш - не е добре! Слагай си стопа на 0, да ти затвори поне 50% от позицията.

Аз вчера се лакумих да надуя яка добавка на 16400. Днес щях да съм супер добре, ама не съжалявам! При висока волатилност и неясни нива, правилата са си правила. Нямах ясна цена за стоп при входа.

1 hour ago, vamp111 said:

той акаунта ми там съществува до 4-ти Декември, няма да го верифицирам, каквото стане до тогава, това е.. 

стоп нямам, дреме ми за някакви стотинки 

Цената винаги върви по нервите. И като ги скъса, тръгва в желаната посока. :lol: