Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

1 hour ago, vamp111 said:

Честито нов ATH днес, всички които са все още тук, заслужават плодовете на търпението си, а то винаги се възнаграждава добре

Не стане ли 20500$ на моята борса, не го броя за нов ATH. Топа в tradingview на BitStamp ми е 19869$. Поне нека да почва с 20!

Не знам защо, но силно вярвам, че няма да има троен връх. Просто трябва да се изчака.

Преди 1 час, hpz написа:

Не стане ли 20500$ на моята борса, не го броя за нов ATH. Топа в tradingview на BitStamp ми е 19869$. Поне нека да почва с 20!

Не знам защо, но силно вярвам, че няма да има троен връх. Просто трябва да се изчака.

$19891 беше стария ATH според Финекс, мен само там ме интересува! 

Untitled22.png

31 minutes ago, vamp111 said:

$19891 беше стария ATH според Финекс, мен само там ме интересува! 

Untitled22.png

Това не се брои. Пробив е поне 3-5% отгоре. И да задържи поне 12 часа.

Дори за мен истински пробив е като направи откат нагоре от стария ATH.

Но по всичко личи, че натам са тръгнали нещата. (мен това най-много ме плаши - кото е прекалено очевидно)

edit: Kraken могат да направят игла и до 30к :D

1 hour ago, Tzveto99 said:

И аз от много мислене и чакане за 15к entry level май ще влизам на 20к ... :D 

Има един много стръмен тренд, който 2 пъти пробихме за по-дълго - 16.4 и 17.6 двата пробива.

В момента сме на него... около него - горе, долу. Ако мине отгоре, 20к не чакай скоро.

image.png

Не знам да ли можете това да го прочетете правилно.....

Да ви го прочета.... КОЙНИ НЯМА ПО БОРСИТЕ, които да се продават, тези които са там са на хора които не знаят как да си ги държат при тях си... нищо повече.

Има едно твърдение от динозаври финансисти, всеки си има цена, всички койни се продават, и тн.... ако го подкрепяте не поглеждайте към небето да видите какво идва, просто няма смисъл то сте сляп.

много хора се смеят на новината/прогноза 400к от днеска.... нека се смеят.. има време... малко време 

Този пробив ще е последен и траен няма да има биткойн зима от 3 години до следващият халвинг, ще има пропадания да може да са по 20-30-50% но ще са за кратко.

42 minutes ago, ivan said:

image.png

Не знам да ли можете това да го прочетете правилно.....

Да ви го прочета.... КОЙНИ НЯМА ПО БОРСИТЕ, които да се продават, тези които са там са на хора които не знаят как да си ги държат при тях си... нищо повече.

Има едно твърдение от динозаври финансисти, всеки си има цена, всички койни се продават, и тн.... ако го подкрепяте не поглеждайте към небето да видите какво идва, просто няма смисъл то сте сляп.

много хора се смеят на новината/прогноза 400к от днеска.... нека се смеят.. има време... малко време 

Този пробив ще е последен и траен няма да има биткойн зима от 3 години до следващият халвинг, ще има пропадания да може да са по 20-30-50% но ще са за кратко.

Чудесен пост, но има 1-2 неща, които не са точно така.

Около 10% от BTC се държи от борсите. При цена 21к те не могат да бъдат изкупени за 1 ден, че дори и за месец.

Ако всички са набухали 10-100x левъридж, сети се кой губи - борсите. Да кажем среден левъридж да е 15x.

Дъмп с 0.1% от коините до ликвидациите - 15x печалба от тези коини (ако виртуалните дълги поръчки са 15x от реалните в кеш). До 300к ако си ги върнат в резерва, все са на печалба. (20к x 15x = 300k). А 18000 BTC определно могат да смъкнат цената и да ликвидират всички.
(Да го обясня по ясно. Ако 1 продаден BTC запълне един на реална поръчка и ликвидира 1 на 15x левъридж, както в примера ми 15 пъти повече виртуални, то 1 продаден ликвидира 15 коина и носи 15x от цената на 1 в долари, т.е. около 300к. Обратното им изкупуване дори на 50-100к за борсите пак е на печалба)

Това което правя са бакалски сметки, но не са далеч от реалните. А дори не замесвам фракшанъл резърва, който не е константа, т.е. борсите решават колко коини имат и колко им трябват в момента.

Не подценявате силата на банките. Ей сега да решат и сме на 5к след 5 минути. Много малък процент от коините вече са в ръцете на независими играчи. Ако цената сега растe - така трябва! Но няма да минем без корекции, защото борсите губят.

Преди 17 часа, hpz написа:

Честито на всички!!!

Вече дори да върне, имаме си скрийншот над стария ATH!!!

BTV да се подготвят за новините!!!

Тия в 8 ч. сутринта в новините на BTV, пуснаха инфо за BTC че достигнал 22к, накрая завършиха, че някои специалисти предупреждавали обаче че криптовалутите оставали нестабилни......Сигнала даден ли ? Да продаваме ли ?;)

Така вчера ордер бука в битфинекс до 25к цена имаше 4145 койна, по-късно 3480, днеска 2150 койна

в кракен ордер бука сега показва 980 койна

А НАГОРЕ ПРЕСЪХВАТ, а сегашните количества са смешни

Много хора ще останат силно изненадани как е възможно олелелеле, нямало значение източването на борсите..... 

Къде са ви техническите анализи, отдавна всичко е със счупени стрелки.... защо не продавате, залагайте си къщите и шортете, той техническият анализ познава.

преди 22 минути, hpz написа:

И сега какво стана?!? Техническият не работел....

Chart3.jpg

:) Тези линии всеки си ги чертае както му е угодно... Тех анализ е индикатор, който е фиксиран а не всеки да си чертае на момента каквото си иска.

От горната страна линията нещо хич не се връзва за канала...

@skd Интересно ми е твоето мнение за липсата на ордери след 25к... поне това което наблюдавам в кракен и в битфинекс?

Също така ако някой има мнение да сподели, защо няма ордери(или крайно малко 10-100 биткойна).

От една страна според мен чакат милярди да купят но няма койни, не искат да вдигат цената на спот, ама отц то май вече е е пресъхнало. И ги е страх да чакат много защото ретейла ще вдигне цената спокойно.