Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

пъмп-а на LTC, XMR, DASH снощи отиде по дяволите преди да се наям (търся плачеща емотиконка, но няма)

днеска ETH си удря ATH аз скъсих преди пъмп-а, ETC-то скъсих още Февруари..... изобщо нисък старт на месец Март.

остана да си продам всичкото BTC преди ETF-a, да поживея малко като Дубайски просяк и да се застрелям. Плача като малко момиченце и такава емотиконка няма.....

м/у другото ETF-a може би ще е на 13 Март, не на 11, въпреки че тогава изтичат 180 дни от публикуването му, но се пада Уикенда и вероятно ще бъде изтеглен. Все пак който ще зарежда в борсите да си знае...

https://www.law.cornell.edu/cfr/text/1/18.17

Това е поредната заблуда от някой Twitter или Facebook. Има краен срок и той е 11.03 , ако бъде преминат се смята за одобрен без значение дали е почивен ден. Може да излезне отговор още в понеделник 6.03, но за сега развитието сочи ръст до петък сутринта БГ и дроп след като Американците се събудят с решение.

Не остана много до целите ( по-малко от 200$)

Ху, посоката е UP . Не търси странни корелации

Ако мнението е насочено към мен, то позициите са ми дълги, но съм готов за корекция идната или последващата седмица.

Това е поредната заблуда от някой Twitter или Facebook. Има краен срок и той е 11.03 , ако бъде преминат се смята за одобрен без значение дали е почивен ден. Може да излезне отговор още в понеделник 6.03, но за сега развитието сочи ръст до петък сутринта БГ и дроп след като Американците се събудят с решение.

Не остана много до целите ( по-малко от 200$)

SEC има клауза и понеже 11.03.2017 е събота автоматично крайният срок става 13.03.2017

ето тук в детайли:  

http://www.diariobitcoin.com/index.php/2017/03/05/la-fecha-tope-de-la-sec-es-el-13-no-el-11-de-marzo-para-primer-etf-bitcoin/

Цялото интервю изгледах, много точно и изчерпателно върху всички теми, евала и за anti-ETF позицията, напълно е прав колегата!

Очаквам да се размърда пазара преди същинската новина, това движение в момента ако се подсили с повече обем може да доведе до злобно обръщане .

Един анализатор чака 20-30к, друг обръщане ..... ние сега какво да правим?

Питай мама

P.S. От началото на годината до сега всеки фейк надолу се е побирал в само една тридневна червена свещ.. две последователни червени ще са нещо ново. Това + счупеният тренд на RSI + дивергенцията ще е достатъчно за дебели пролетни отстъпки. За такъв мощен тренд трябва повече време за потвърждение.

снощната новина за НЕ одобрение на ETF + ликвидирането на толкова много дълги позиции в ОКкойн снощи+ навсякъде се спами с новини, че пазара предвижда едва 25% шанс да бъде одобрен + в момента продължава ликвидирането на доста дълги позиции, мисля че скоро ще може да си купим БТК за под 1000$, още преди да сме разбрали ше го одобряват ли това нещо няма ли :D

Като сте го захапали това ЕТF сякаш света ще се промени с приемането му. Новината за Германия и Япония е много по-вървежна. Признаването ВТС означава , че инвестиции в ВТС и разплащания са законни в тези държава или няма нужда от ЕТF за да инвестираш парите на пенсионерите. Даже ЕТF е зловредно, защото е посредничество. ВТС не понася посредници.

ПП. Това мама го каза

Като сте го захапали това ЕТF сякаш света ще се промени с приемането му. Новината за Германия и Япония е много по-вървежна. Признаването ВТС означава , че инвестиции в ВТС и разплащания са законни в тези държава или няма нужда от ЕТF за да инвестираш парите на пенсионерите. Даже ЕТF е зловредно, защото е посредничество. ВТС не понася посредници.

ПП. Това мама го каза

това е така, много си прав и новината наистина е много по-значима, но видя снощи какво стана с фалшивата новина за ETF, това означава, че в момента хората следят това и ето последиците налице виждаш червените черти, в момента в всичко рисува червено надолу

Е как иначе ще накараш тези, които държат ВТС от 2013 да продадат преди 30к? Фалшиви новини и малко екшън покрай тях.

Просто доста ВТС отиват при правилният собственик.

Този ETF е в момента движеща сила на цената, в смисъл, масата следи тази новина, всички вярват, че това е за добро и че ще изстреля цената в космоса. Въпреки, че и едно отхвърляне, няма да навреди толкова много, естествено дъмп, и отново бай. Т.е аз съм бичо настроен и в двата случая. Като цяло всичко това с ETFа и маркет цената само измества темата от дебата за големината на блока. Имената там вече са готови да се изядат и не знам дали това не клони към евентуален HF, което ще е доста мечо, направо пагубно.. 

Бих желал някой по-компетентен по темата BU и CORE да се изкаже.

https://www.tradingview.com/x/bTQ0orMs/

Колеги moon or doom е положението, тренда още е в играта но за разлика от преди най-вероятно ще затворим за втори път на червена тридневна. Третата свещ мисля ще е много динамична с дълго тяло, нагоре или надолу обаче не знам.

Прекалено геймблърско и оптимистично ли е да се отвори дълга и да се чака положително развитие с ETF-a? Все пак ако американците кажат "Не" всичко ще отиде по дяволите, но ако кажат "Да" профита ще е стабилен..  :unsure:

Прекалено геймблърско и оптимистично ли е да се отвори дълга и да се чака положително развитие с ETF-a? Все пак ако американците кажат "Не" всичко ще отиде по дяволите, но ако кажат "Да" профита ще е стабилен..  :unsure:

тази седмица е пълен хаос, за мен дълга позиция би била грешка, ако имаш възможност следи пазара и заложи на къси но ликвидни.. според мен до края на седмицата ще видим и под $1000 цени ако продължат спекулациите с този ETF.  А след решението (според мен няма да се приеме) очаквам, че ще слезем на $680-700, което пак е добре, защото толкова евтин биткойн няма да видим в бъдеще. Това е лично мнение аз като цяло нищо не разбирам, питаш във форума отговаря ти се, успех!  Като цяло тук има няколко момчета които наистина си разбират от работата, по-добре да ти отговорят те  :D

Guest Given

Ако не бъде одобрен, то няма да е по-причините, които изтъкваш. Няма никаква логика в това, което пишеш, сериозно.

• batibon locked and unlocked this topic