Pistolero Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 последен шанс да продадете на 35 и да купите на 28, 24 и 22.... пък вий си приказвайте каквото искате.... axl100 and skd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 4 минути, Pistolero написа: последен шанс да продадете на 35 и да купите на 28, 24 и 22.... пък вий си приказвайте каквото искате.... Ти продаде ли на 41500 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 6 minutes ago, Pistolero said: последен шанс да продадете на 35 и да купите на 28, 24 и 22.... пък вий си приказвайте каквото искате.... Aз си мисля чe каквото и да правиm ще ни оберат парите, обаче като ме сърбят ръцете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 3 минути, Tzveto99 написа: Ти продаде ли на 41500 ? аааа не бе, чакам го да годенясва.... а ти купи ли на 28 или само ланкаш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Купих и на 33 :) И на 3к, и на 6к. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 16 minutes ago, Pistolero said: последен шанс да продадете на 35 и да купите на 28, 24 и 22.... пък вий си приказвайте каквото искате.... @Pistolero, шортърите не живеят щастливо в годината на бика. olivar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Продавайте смело , за да може ние да купуваме hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Продали сме вече в краткосрочен план. Нахъсал съм се да купувам на около 21 до 24К на DCA, ако я докараме до там. Това ме удовлетворява. Освен ако не е нещо драстично под 20К. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Някой ще ме светне ли къде е "далаверата" да купиш скъпо и да продаваш евтино, както днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 29 минути, hpz написа: @Pistolero, шортърите не живеят щастливо в годината на бика. нещо не те разбрах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 5 minutes ago, bersi said: Някой ще ме светне ли къде е "далаверата" да купиш скъпо и да продаваш евтино, както днес Aко някой вярва че би си купил 20% по-евтино на следващия ден, тогава 10% загуба днес би му се видяла приемлива. Ония от горе са майстори да ни манипулират обаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Мисля, че ако сега вдигне, на 38.6 трябва да се продава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 8 minutes ago, hpz said: Мисля, че ако сега вдигне, на 38.6 трябва да се продава. Ako умряла черна котка ти мине път, да речем Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Радва ме, че така мислиш. Дори ме мързи да проверявам мейнстрийм каналите, затова предполагам повечето мислят като теб. Това което днес ти се струва невъзможно, утре може да означава загуба или ликвидация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Според мен трендът се обърна и скоро може да дропне на 25к., което си мисля че ще бъде "здравословно" понеже някои хора, които гледат много тв ( и вЕрват че е баси инвестицията това) ще бъдат обрани от тарикатите (не за първи път). Само не ми казвайте, че са невъзможни тези нива. Щом веднъж "падна" с 80% не е изключено пак да се повтори този сценариий (поне за кратко) axl100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Едни стари линийки на логаритмична... AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 https://www.zerohedge.com/markets/futures-bitcoin-slide-buying-frenzy-fizzles-dollar-jumps силен долар = слаб стоков пазар, а както знаем криптото следва стоковата борса и преди съм писал за това, гледайте стоковата борса, всеки който не го вярва е обречен да го разбере по трудния начин Тръмп помпаше стоковата борса, сега ако Байдън почне да помпи долара се връщаме обратно в пещерите, въпреки, че с този нов стимул, който мислят параболата ще продължи в наша полза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 6 минути, vamp111 написа: https://www.zerohedge.com/markets/futures-bitcoin-slide-buying-frenzy-fizzles-dollar-jumps силен долар = слаб стоков пазар, а както знаем криптото следва стоковата борса Борсата расте , този не знам кво обяснява ама днес ще продължим с разстежа от миналата седмица. Crypto-то ще последва малко по-късно и to the moon ! hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Според маниаците във Фесйбука, тренда се е изхабил (каквото и да значи това) повечето от тях обаче (подобно на Факира) не знаят какво е тренд, някой силно вярват, че като тръгне нагоре и върви само нагоре без корекции (колкото и математически невъзможно да е това) Аз нищо не разбирам от ТА, но по маркет настроенията на хората си мисля, че това е ДИП, който си заслужава да бъде изкупен и е добре да заредим за новия стимул, който Байдън ни е приготвил и това ще ни изстреля до нов ATH, но както казах вече аз нищо не разбирам от финансови пазари и други подобни неща, а и повечето маниаци като и напишеш пада или се качва очакват да се случи от днес за утре... Tzveto99 and Sven Biorg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 36 minutes ago, bersi said: Според мен трендът се обърна и скоро може да дропне на 25к., което си мисля че ще бъде "здравословно" понеже някои хора, които гледат много тв ( и вЕрват че е баси инвестицията това) ще бъдат обрани от тарикатите (не за първи път). Само не ми казвайте, че са невъзможни тези нива. Щом веднъж "падна" с 80% не е изключено пак да се повтори този сценариий (поне за кратко) Аз не разбирам от пазари, обаче малките помпички, последвани от бавен спад и повтарящи се всеки няколко минути през последните дни ми бяха много интересни как правят тренда и ми се стори много нагласено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 42 минути, Tzveto99 написа: Борсата расте , този не знам кво обяснява ама днес ще продължим с разстежа от миналата седмица. Crypto-то ще последва малко по-късно и to the moon ! само гледай да не ти увяхне цветето дотогава... имам в превид от този "разстеж" да не се "разСтегнеш"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 15 минути, Pistolero написа: само гледай да не ти увяхне цветето дотогава... имам в превид от този "разстеж" да не се "разСтегнеш"... Аз само не разбирам хейта ти. Вместсо да си помагаме и всички да вървим напред, ти седиш и ми обясняваш колко черно е всичко и как ще се радваш , ако случайно излезеш прав и аз взема , че разтегна. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 12 минути, Tzveto99 написа: Аз само не разбирам хейта ти. Вместсо да си помагаме и всички да вървим напред, ти седиш и ми обясняваш колко черно е всичко и как ще се радваш , ако случайно излезеш прав и аз взема , че разтегна. Пистолеро е шорт, за това се моли за пропадане, нормално, който е лонг пък да се моли да издуе... най-накрая успя да хване шорт, след като шорти през целия бул рън до сега Pistolero and hpz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 17 минути, vamp111 написа: най-накрая успя да хване шорт не просто шорт, а мазен шорт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 преди 6 минути, vamp111 написа: Пистолеро е шорт, за това се моли за пропадане, нормално, който е лонг пък да се моли да издуе... най-накрая успя да хване шорт, след като шорти през целия бул рън до сега Жив и здрав да е само да не ми хейти. Вместо да почерпи , че най-накрая е познал и ще прибира долари ... hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts