Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

6 minutes ago, Pistolero said:

последен шанс да продадете на 35 и да купите на 28, 24 и 22.... пък вий си приказвайте каквото искате....

Aз си мисля чe каквото и да правиm ще ни оберат парите, обаче като ме сърбят ръцете :D 

Продали сме вече в краткосрочен план. Нахъсал съм се да купувам на около 21 до 24К на DCA, ако я докараме до там. :lol: Това ме удовлетворява. Освен ако не е нещо драстично под 20К.

5 minutes ago, bersi said:

Някой ще ме светне ли къде е "далаверата" да купиш скъпо и да продаваш евтино, както днес :)

Aко някой вярва че би си купил 20% по-евтино на следващия ден, тогава 10% загуба днес би му се видяла приемлива. Ония от горе са майстори да ни манипулират обаче :D 

Радва ме, че така мислиш. Дори ме мързи да проверявам мейнстрийм каналите, затова предполагам повечето мислят като теб.

Това което днес ти се струва невъзможно, утре може да означава загуба или ликвидация.

Според мен трендът се обърна и скоро може да дропне на 25к., което си мисля че ще бъде "здравословно" понеже някои хора, които гледат много тв ( и вЕрват че е баси инвестицията това) ще бъдат обрани от тарикатите (не за първи път). :)
Само не ми казвайте, че са невъзможни тези нива. Щом веднъж "падна" с 80% не е изключено пак да се повтори този сценариий (поне за кратко) :)

https://www.zerohedge.com/markets/futures-bitcoin-slide-buying-frenzy-fizzles-dollar-jumps

силен долар = слаб стоков пазар, а както знаем криптото следва стоковата борса

и преди съм писал за това, гледайте стоковата борса, всеки който не го вярва е обречен да го разбере по трудния начин

Тръмп помпаше стоковата борса, сега ако Байдън почне да помпи долара се връщаме обратно в пещерите, въпреки, че с този нов стимул, който мислят параболата ще продължи в наша полза

преди 6 минути, vamp111 написа:

https://www.zerohedge.com/markets/futures-bitcoin-slide-buying-frenzy-fizzles-dollar-jumps

силен долар = слаб стоков пазар, а както знаем криптото следва стоковата борса

Борсата расте , този не знам кво обяснява ама днес ще продължим с разстежа от миналата седмица. Crypto-то ще последва малко по-късно и to the moon ! :)

Според маниаците във Фесйбука, тренда се е изхабил (каквото и да значи това) повечето от тях обаче (подобно на Факира) не знаят какво е тренд, някой силно вярват, че като тръгне нагоре и върви само нагоре без корекции (колкото и математически невъзможно да е това) 

Аз нищо не разбирам от ТА, но по маркет настроенията на хората си мисля, че това е ДИП, който си заслужава да бъде изкупен и е добре да заредим за новия стимул, който Байдън ни е приготвил и това ще ни изстреля до нов ATH, но както казах вече аз нищо не разбирам от финансови пазари и други подобни неща, а и повечето маниаци като и напишеш пада или се качва очакват да се случи от днес за утре...

изтеглен файл222222.png

36 minutes ago, bersi said:

Според мен трендът се обърна и скоро може да дропне на 25к., което си мисля че ще бъде "здравословно" понеже някои хора, които гледат много тв ( и вЕрват че е баси инвестицията това) ще бъдат обрани от тарикатите (не за първи път). :)
Само не ми казвайте, че са невъзможни тези нива. Щом веднъж "падна" с 80% не е изключено пак да се повтори този сценариий (поне за кратко) :)

Аз не разбирам от пазари, обаче малките помпички, последвани от бавен спад и повтарящи се всеки няколко минути през последните дни ми бяха много интересни как правят тренда и ми се стори много нагласено.

преди 42 минути, Tzveto99 написа:

Борсата расте , този не знам кво обяснява ама днес ще продължим с разстежа от миналата седмица. Crypto-то ще последва малко по-късно и to the moon ! :)

само гледай да не ти увяхне цветето дотогава... имам в превид от този image.gif.9ea79a7d82914cdf9e29016d25be31ea.gif"разстеж" да не се "разСтегнеш"...

преди 15 минути, Pistolero написа:

само гледай да не ти увяхне цветето дотогава... имам в превид от този image.gif.9ea79a7d82914cdf9e29016d25be31ea.gif"разстеж" да не се "разСтегнеш"...

Аз само не разбирам хейта ти. Вместсо да си помагаме и всички да вървим напред, ти седиш и ми обясняваш колко черно е всичко и как ще се радваш , ако случайно излезеш прав и аз взема , че разтегна. 

преди 12 минути, Tzveto99 написа:

Аз само не разбирам хейта ти. Вместсо да си помагаме и всички да вървим напред, ти седиш и ми обясняваш колко черно е всичко и как ще се радваш , ако случайно излезеш прав и аз взема , че разтегна. 

Пистолеро е шорт, за това се моли за пропадане, нормално, който е лонг пък да се моли да издуе... 

най-накрая успя да хване шорт, след като шорти през целия бул рън до сега :lol:

преди 6 минути, vamp111 написа:

Пистолеро е шорт, за това се моли за пропадане, нормално, който е лонг пък да се моли да издуе... 

най-накрая успя да хване шорт, след като шорти през целия бул рън до сега :lol:

Жив и здрав да е само да не ми хейти. Вместо да почерпи , че най-накрая е познал и ще прибира долари ... :D