Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

преди 9 минути, hpz написа:

Добре, грешката е в мен.

Но вече никой не говори за цената и темата се разводни. Всички ние сме пристрастни с едно или друго мнение, както мечките така и биковете.

Това с числата беше просташко, а 50% че ще си продадат коините е някакъв пълен абсурд! Дори да познаваш 1% от хората на пазара, не познаваш останалите 99%. А на всичко отгоре както каза Тетър и въздух, няма да са дребните риби, които диктуват пазара. В този смисъл си противоречиш, но основният мотив е непроменен - цената ще се срине. А точно сега идва времето в което ти трябва да познаеш. Въпросът е кой ще ти повярва? Ако познаеш, едва ли някой друг ще спечели :rolleyes:

Пазарът все още е бичи и се движи от страхове. "Buy the f*cking dip"

ти да не правиш залози и да въртиш хазарт извън форума с коментарите ми:blink:

опитвам се да изложа гледна точка, която голяма част пренебрегват за пазара, защото Тетър е наистина бедствие, което като бъде спряно ще нанесе щети на пазара до степен, в която много нови малки и дори големи инвеститори ще избягат и няма да се върнат, заради понзито Тетър.

batibon-a го каза

На 12.01.2021 г. at 20:53, batibon написа:

Форума е за да се пишат мнения... всеки има право на изразяване, но все пак не се прекалява в лично отношение към другите потребители.  

цената ще върви нагоре докато Паоло не спре да печата тънък слой въздушни тетъри или докато NYAG не излезе с окончателно решение по делото.:)

DoYoPjC.png

2 hours ago, vamp111 said:

GrayScale са добавили 16 000 биткойна, САМО за вчера, а вие си мислите, че бул ръна приключи, не сме даже на средата !!
EsFEnMtXAAU8kO9?format=png&name=small

Но Netflow-а е близо 3500 биткоина +, т.е. борсите не усещат това.

20 hours ago, vamp111 said:

GrayScale са добавили 16 000 биткойна, САМО за вчера, а вие си мислите, че бул ръна приключи, не сме даже на средата !!
EsFEnMtXAAU8kO9?format=png&name=small

Всеки ден се добиват 1800 биткойна. Дали GrayScale ще поддържат това темпо? Това всъщност не зависи от тях. Ако има инвеститори, които вкарват пари във фонда им - ще купуват, ако инвеститорите им започнат да изкарват повече пари отколкото вкарват - ще продават.  Но колкото повече се качва цената, толкова повече свеж капитал трябва да се излива на пазара, за да я поддържа. При текущите цени - към 65 млн. долара всеки ден. Ако стигне 100 х. долара цената - ще трябват 200 млн./ден. 

15 minutes ago, Гари said:

Всеки ден се добиват 1800 биткойна. Дали GrayScale ще поддържат това темпо? Това всъщност не зависи от тях. Ако има инвеститори, които вкарват пари във фонда им - ще купуват, ако инвеститорите им започнат да изкарват повече пари отколкото вкарват - ще продават.  Но колкото повече се качва цената, толкова повече свеж капитал трябва да се излива на пазара, за да я поддържа. При текущите цени - към 65 млн. долара всеки ден. Ако стигне 100 х. долара цената - ще трябват 200 млн./ден. 

Голяма грешка. От май миналата година се добиват 900 на ден. Съответно $32 милиона на ден. При цена $100k - 90 милиона на ден.

Преди 18 часа, stanimirbi написа:

Не съм обърнал внимание,че пиша в грешна тема,нали тази е за цената на биткойна.Извинявам се.

Не разбрах за какво групово преместване става дума и за коя "чета" пишеш.

Световното 94 - та... Тук по-принцип новите мнения в приоритетните теми привличат активните потребители и всеки си пише там каквото му е на душата... нищо лошо ;)

Преди 15 часа, bersi написа:

Някакви слухове за двойно харчене сриват цената май, дали са верни или целта е да купят евтинко - вероятно :)
https://cointelegraph.com/news/bitcoin-double-spend-spotted-in-the-wild

ако беше истина, щяхме да сме на 0 вече :lol:

Просто имаджинерни линийки наслагани в/у една рисунка, нищо не значат, не си правете изводи, човек вижда в един чарт това което иска да види!

ТА в биткойн   Н Е   Р А Б О Т И  !!!

Всеки, който твърди, че знае какво ще стане е просто спекулант, залагащ на едната страна на монетата, разчитащ на късмет да се окаже прав!

Нивата с ликвидност са очевидни, има шанс да купим БТК на $20К има шанс и да не купим :rolleyes: 

И двата варианта ме устройват, Декември месец сме на $50К-$70К, за ащо не и $100К

изтеглен файл221.png

Изглежда, че ще успеят да дотикат цената до 28 хилки, така че загубата да е максимална. Не мога да се начудя на оптимистите, купили си call опции за цени 52 К - 72 К. А има и продадени опции за 400К до 31 декември.

Преди 2 часа, Гари написа:

Изглежда, че ще успеят да дотикат цената до 28 хилки, така че загубата да е максимална. Не мога да се начудя на оптимистите, купили си call опции за цени 52 К - 72 К. А има и продадени опции за 400К до 31 декември.

50-70K Декември на мен ми звучи напълно вероятно

преди 4 минути, vamp111 написа:

50-70K Декември на мен ми звучи напълно вероятно

На мен ми звучи малко... Февруари нещата ще се раздвижат пролетта повече и тн.. Аз даже съм на мнение че пролетта ще отиде 200к+ Но те моите нали все са във въздуха :) 

Всичко  се повтаря от миналият бул рън вижте движеният как са били. Корекциите подобни затишията подобни... Само дето не мисля, че ще се повтори крайното пропадане.