Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

7 minutes ago, Tzveto99 said:

През wallet-ите няма проблем да swap-ваш за Тетъри или какъвто стейбъкойн ти е кеф. Да, fee-а е по-голям ама търговията не спира, щото Койнбейз и Кракен са долу. :)

като стане 0.3 бтк трансакцията друга песен ще запееш

Just now, Tzveto99 said:

Това да не ти е Ether :D И ли си от клуба на мечките дето чакате 3к за ентри ? :) ( No offense ) 

толкова бяха когато първи път стигна бткто 20К, умниците пиха по една студена вода

Вчера когато започна помпата, Битмекс и Кракен първи изключиха, после след края на втората вълна, Бинанс, Койнбейс, и Кракен не позволяваха слагането на BUY ордъри, съответно Суан и Скуеър блокираха изобщо функцията за купуване на БТК. Ако това не ви прилича на проблем с ликвидността предизвикан от липсата на койни по борсите, тогава не знам какво. Между временно CME са в рекорден шорт... Все още си стоя зад твърдението, че сме в консолидация и ни очаква експанзия! 

Да, искам цена над 41к. Но изглежда Grayscale заспаха.

И все пак трансфера от и към борсите вече се ползва със спекулативен характер. Т.е. цената не трябва да пада още няколко дена, или по-точно да има помпа преди това.

Ще съм разочароват ако Мъск и другите мафиоти направиха бул трап. Таман свена лъч надежда...

47 minutes ago, hpz said:

И все пак трансфера от и към борсите вече се ползва със спекулативен характер. Т.е. цената не трябва да пада още няколко дена, или по-точно да има помпа преди това.

Ще съм разочароват ако Мъск и другите мафиоти направиха бул трап. Таман свена лъч надежда...

Kупувай спокойно до 420 00, купувачите са подсигурени :D 

1 hour ago, hpz said:

Цената на биткойн се качи с  260% за последните 12 месеца, но ти си отчаян, защото си очаквал да се качи с 350??? И сега няма лъч надежда?

2 hours ago, hpz said:

Grayscale не решават дали да купуват или продават биткойн. Ако има нови кандидати за акциите им - вземат им парите и купуват биткойн. Ако някой от досегашните притежатели на техни акции реши да им ги продаде обратно - те продават биткойн и му връщат парите. Образно казано те са едно чейнч бюро, което обменя долари за биткойни, не купува такива за своя сметка, както го правят да речем MicroStrategy. И всъщност изобщо не спят Grayscale - издадените от тях акции се увеличават, тоест имат нови вложители. 

3 hours ago, Гари said:

Grayscale не решават дали да купуват или продават биткойн. Ако има нови кандидати за акциите им - вземат им парите и купуват биткойн. Ако някой от досегашните притежатели на техни акции реши да им ги продаде обратно - те продават биткойн и му връщат парите. Образно казано те са едно чейнч бюро, което обменя долари за биткойни, не купува такива за своя сметка, както го правят да речем MicroStrategy. И всъщност изобщо не спят Grayscale - издадените от тях акции се увеличават, тоест имат нови вложители. 

То това е ясно, че MicroStrategy и някой нови са истинските инвеститори. Но Grayscale са засега монополът, който ни дърпа нагоре. Движения от 200 BTC за ден когато Мъск се прави на пич, аз не виждам кой ще повярва на театъра, че видиш ли всички се юрнали да купуват и изведнъж в борсите се наляха 19204 BTC, пък сега изпразват 20852.

Ту се ядосвам, че не хващам влака, ту хващам грешен влак. И при нисък левъридж 1-3x при грешки боли, а всичко е един пладнешки обир на мафиотите. Гледам статистика на големите играчи, и май и при тях никой си няма хабер накъде ще ходи цената.

И сега ако @vamp111 ми каже как позна за Мъск, или просто отгатна... Или получи информацията, откъдето и Мъск... Движение 29->38 без покритие и причина не е случайно!!! Вече няма и помен от него, една малка група забогатяха и това е.

Всичките ТА и информации си бяха пълен хазарт последните дни. Доста неща чета и никой не може да ме убеди в обратното (в случай, че някой е улучил страната на монетата и си вярва)

Преди 7 часа, hpz написа:

И сега ако @vamp111 ми каже как позна за Мъск, или просто отгатна... Или получи информацията, откъдето и Мъск... Движение 29->38 без покритие и причина не е случайно!!! Вече няма и помен от него, една малка група забогатяха и това е.

Не съм "познал' за Мъск, това беше блек суан. Всичко беше на графиките, а и пазарното настроение го предполагаше, с това напрежение покрай GME и WSB беше неизбежно, както винаги пазара реагира на новини, няколко дни по-рано ти бях писал, че влизам на 31.5 и чакам 37.5 още този Уикенд, всичко се случи 1 ден по-рано. Ти прост гледаш на по малък таймфрейм, във Фейсбука ми даже бях пуснал нивата от къде започва, до къде стига и кога точно.

2 hours ago, vamp111 said:

Не съм "познал' за Мъск, това беше блек суан. Всичко беше на графиките, а и пазарното настроение го предполагаше, с това напрежение покрай GME и WSB беше неизбежно, както винаги пазара реагира на новини, няколко дни по-рано ти бях писал, че влизам на 31.5 и чакам 37.5 още този Уикенд, всичко се случи 1 ден по-рано. Ти прост гледаш на по малък таймфрейм, във Фейсбука ми даже бях пуснал нивата от къде започва, до къде стига и кога точно.

Ти писа, че влизаш на 31.5, но след това посетихме 29.2

Това при сегашната ми стратегия не е вариант. Може би трябва да намаля левъриджа и да увелича търпението във времето...

От друга страна изход на 37.5 означава, че следва спад. Но при сегашната графика е възможно да направим корекция до 31.5, и до 30.5.... на практика няма дъно. Къде точно е добре да влезем здраво?

Преди 1 час, hpz написа:

Къде точно е добре да влезем здраво?

във Фейсбук има един актуален инфлоенцър сега, намери го МИцикулев нещо такова, той вижда вътре в свещите и свещите му говорят, таксува по 50е на месец, него го питай къде точно да влезеш здраво