Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

В Кракен първо ги изнасилиха и после и изколиха бичетата,затова казвам че виждам  капитулация.А точно в Кракен са баш бичетата,то другаде няма .

В момента аз виждам едно голямо поле, докъдето ти стига погледа с хиляди изклани бичета .Земята е цялата напоена с кръв .Гробна тишина. Тук там някой мършояд прекраква.

Хичкок би се гордял с теб, по-цветно и той не би могъл да го опише. м/у другото и аз пуснах кръвчица, да не кажа бая прокървих, за мен тоя Биткой фонд GABI направи цялата работа, без тел/нет ще съм целия уикенд, страх ме е да си заложа позициите, де*ба тоя ETF да минава и да се свършва...

Няма такова нещо с Кракен, минаваш първо ниво на верификация и си ок. Теглене на фиат от там е адски бързо - сутрин ги дърпам и следобед са по сметка, за btc искат 6 потвърждения. Кракен имат само проблем с енджина, който в динамични дни кляка и понякога са даун. Избягвай левъридж търговията и няма да имаш грижи. Ако трябва да избирам къде да стоят парите ми, бих се доверил за кратък срок само на тях и стамп. Сложи си 2fa задължително и се запознай с различните стопове и таксите на самата борса. Не се занимавай с поло за btc/fiat в никакъв случай. Успех!

П.С. Правих го отдавна и съм забравил, затова трябва да минеш 1во и 2ро ниво за да оперираш с фиат и крипто в двете посоки.

Тиер 3 в Кракен до 200 000 евро във фиат или крипто месечно теглене  и 25 000 евро дневно, искат лична карта и някаква сметка където си платил (аз пуснах от платен наем), банката им е в Мюнхен/Германия, от БГ банка към тях експресен превод нареждаш преди обяд и до 3 часа вече го виждаш в Кракена, мойта банка ми взема 100лв за това, обаче при другите банки е по-евтино (мисля в Прокредит са най-евтини м/у народните преводи) и пак казвам това е експресен превод, иначе обикновен струва на половина и отнема 2 дни. Депозитите във крипто са без лимит. За мен Финекс-а са най-сигурната борса, след това Кракен. С тях работя от 2 години, както и със Стамп, във Поло само алто-ве, там нямаш реалния обем на БТК за да търгуваш там БТК с/у Долар.

Guest Given

В момента аз виждам едно голямо поле, докъдето ти стига погледа с хиляди изклани бичета .Земята е цялата напоена с кръв .Гробна тишина. Тук там някой мършояд прекраква.

https://twitter.com/whalecalls/status/839867023681335297

Малко меча кръв. :)

Ако го одобрят 5000$ не му мърдат на биткойна , аз само като видях с каква скорост скочи за една две минути и ми стана ясно че ще бъде епично много скоро. Или нагоре или надолу , но дори и при отказ пак ще се качи биткойна след време

Хич не е забавно за тези, които са шорт...

Аз съм лонг и пак не ми е много добре, защото не знам, дали това движение не е да се изчистят шортовете, да надъхат лонговете и после да излезе новината за отказ...

Не знаех за тази услуга:

https://www.reddit-stream.com/comments/5yjzlj/

само актуализираща се страница с всички коментари от дневния редит на BitcoinMarkets....

може би там ще излезе новината най-бързо

Guest Given

В туитър гадаеха, че ако се вдигне ще има отказ, ако падне ще се приеме. А като се случиха и двете за 2 минути? :D

Guest Given

И аз го заслушах, но не от началото и освен представяне на членовете на SEC и кога ще обядват друго не съм чул досега. :D

Тука станаха ясни според мен и мащабите на  ММ ,а именно поне е 70-80% от пазара а останалите 20-30% сме ние,дребните риби

:lol:  :lol:  :lol:

Ти къде се слагаш? Изобщо имаш ли сделка в тези 5-10 минути? 

Да те е*а в шматката  :P

Това го запази за сукалчетата покрай теб.

Ти му снасяш безплатно инфо и опит ,и му отваряш очите за какво ли не,а то се прави на големия мъж.Е заради такива олигофрени , ще спра да пиша тука.

Както винаги направи разбор къде е ходила цената в минал период, айде да пробваш за бъдещ...

• batibon locked and unlocked this topic