AdamKadmon Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 преди 30 минути, vamp111 написа: реално е написал, че Тесла няма да продаде БТК и ще почне пак да ги ползва след като минем на по-зелена енергия, което ще рече, че ще холдват завинаги, защото никой няма да мине на нищо зелено, тази зелена инициатива е поредната схема за още повече данъци, по-скъп ток и т.н. прочети за green new deal, най-голямата схема за пари в европа на гърба на данъкоплатците.. Нямаше ли изследвания, че по-голямата част от копачите са на зелена енергия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 Я да видим акциите на тесла дали няма да последват срива на Биткойн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 Понеже изгоряха много малки рибки покрай доге, които са типичните поклонници пред тесла елън или койято и да е друга мода течение, сега се опитва да си изчисти името по някакъв странен начин. Много интересно как някак си миналогодишният биткойн рън се повтаря с всичкият си фъд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 Преди 2 часа, AdamKadmon написа: Нямаше ли изследвания, че по-голямата част от копачите са на зелена енергия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 На 12.05.2021 г. at 17:12, vamp111 написа: в разгара на лятото не бих имал нищо против да купя БТК на $40К нищо не е изключено, възможност, която не е за изпускане А сега си пожелай да продадем на някава цена. Ми то докат го напишеш и вече е факт. olivar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Преди 11 часа, kmeta написа: А сега си пожелай да продадем на някава цена. Ми то докат го напишеш и вече е факт. не съм си го пожелавал, казах го по повод написаното от @brainsick нали се сещаш, че няма как да върви само нагоре. Арабите казват "от много слънце става пустиня" корекциите са нормално нещо в пазара, царевицата беше готова за брекаут, Елън си тутна понеже му казаха, че така трябва да направи, за да получи субсидии от правителството, ето и реалната причина https://www.reuters.com/business/sustainable-business/exclusive-tesla-seeks-entry-into-us-renewable-fuel-credit-market-sources-2021-05-12/ Сега не се учудвайте ако през следващите месец, Тесла обявят риг за копане на доге в домашни условия или нещо подобно. Това едно на ръка, представете и сега ако Цукербърг и той каже, че не искат да купуват БТК, защото не се добива със зелена електроенергия ??? още едно краче надолу .. Друга тема над която разсъждавам е, че Мъск винаги се разбира нещо със СЕК, съответно тези пъмп и дъмп схеми, които генерира чрез туитовете му могат да "рект"-нат много американиц, което после да бъде ползвано като предтекст да се регулира индустрията още повече .. И все пак всичко това е само шум, истинския сигнал е активацията на Тапруут Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 На 18.02.2021 г. at 9:42, vamp111 написа: Моето виждане за Q2 и Q3 на годината, от тук да направи едно 2х до края на годината не би ме учудило, посочил съм Октомври, защото се очаква през Юли да започнем активация на Taproot, а на мен това ми е основния катализатор. *пазара може да остане не рационален по-дълго от колкото вие платежоспособни, къде ще спре и до къде ще коригирам от там е ясно, че никой не може да предвиди, движете се по тренда без сантимент, за да се опазите от нежелани събития, просто не ползвайте висок левъридж, не се подавайте на ФОМО, че от днес за утре ще ударим 100К и стойте далече от ФЪД-а с който винаги ни спамят по основните крипто медии. Успех на всички! Това започва да придобива доста смисъл цената е била $52К като съм го писал. Видяхме $65 като връх през Април, след последвалия прайс екшън и доста ликвидации в двете посоки, сега месец по-късно е $50К новия прериод за сигнализация на тапруут започна и между 60-70% от миньорите вече сигнализират "ЗА" , като някой известиха, че съвсем скоро ще започнат и те. https://taproot.watch/miners *горното, да не се самозабравяте и да не се подавате на "новини" си остава валидно AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 На 11.05.2021 г. at 9:13, vamp111 написа: да видим как ще се развият нещата тук update: 21WEMA за сега се държи като съпорт, пазара е доста изнервен и реагира силно на новини от всякакъв характер, не бих залагал с голям левъридж. Аз лично купувам тук, защото това ми прилича на добро дъно. Разбира се мога да си позволя да греша и да поема серозно движение в обратната посока, защото ползвам 3х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 SOPR-а падна под 1-ца.Лека - полека очакваме покачване нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzakarda Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Мислите ли, че следния сценарии за следвщите 4-8 седмици е възможен. Биткойна удря нива между 100-200к, после следва спад на биткойна и паралелно с това ибухване на алткойните и финал на тоя цикъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Не мисля, в момента е алткойн сезон...ако следиш капитализацията... Лично мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Нямам претенциите да ги разбирам много нещата,като повечето от форума.Не разбирам от капитализации и икономически показателии,но като неразбирател и на пийнала глава ще изкажа моето мнение. Свалете розовите очила и погледнете реално. Имаме две поредни дъна,всяко от което е по ниско от предходното,което ме навежда на мисълта,че следва постепенно движение надолу.И на мен не ми се иска,и аз стискам биткойните,но този туит на Мъск промени всичко.След движението надолу и последващото движение нагоре лятото,едва ли АТН ще е повече от 85к. И аз искам към луната,но едва ли...Дано да се лъжа и уискито да ми е в повече. rubcho 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonko1988 Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Преди 20 часа, stanimirbi написа: Нямам претенциите да ги разбирам много нещата,като повечето от форума.Не разбирам от капитализации и икономически показателии,но като неразбирател и на пийнала глава ще изкажа моето мнение. Свалете розовите очила и погледнете реално. Имаме две поредни дъна,всяко от което е по ниско от предходното,което ме навежда на мисълта,че следва постепенно движение надолу.И на мен не ми се иска,и аз стискам биткойните,но този туит на Мъск промени всичко.След движението надолу и последващото движение нагоре лятото,едва ли АТН ще е повече от 85к. И аз искам към луната,но едва ли...Дано да се лъжа и уискито да ми е в повече. Очевидно няма да стигне скоро 500к, но дали след десет години цената ще е под милион? За мен шанса за това е макс 20 процента... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Я да видим, какво ще стане.... Нищо чудно и да е продал... И туко виж другият месец цената пак нагоре.... и тогава като се види, че биткойна е преживял и Елън... Кой ли ще е следващият където ще го атакува.... А дали няма да на има GameStop на опаки да му шортят акциите утре яко..... Сега като мине и тази битка ще интересно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veznata Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Страхувайте се, когато другите са алчни, и бъдете алчни когато другите се страхуват. Колко пъти сме се уверявали че думите на Бъфет са вярни, но когато дойде време да ги приложим на практика се страхуваме, правим "правилното" и бягаме както правят повечето и губим. Сега Crypto Fear & Greed Index е 20, което отговаря на екстремен страх. Е, време е за купуване. Ако не, поне холдвайте. Аз ще го направя. Вие имате ли куража? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Ще си ги стискам.Яд ме е,че като гледах сутринта линиите на подкрепи и съпротиви си помислих,че ще стигне до 44к , но нямах куража да продам и да чакам сега да купувам.Сега като ги гледам пак,може и по-надолу да мръдне,но под 41к няма да мине,сигурен съм.Мине ли под тази цифра става лошо. Но пък си мисля,че може и това да е края на алт-възхода.Това май е част от сценария. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 Не бъди преди 2 минути, stanimirbi написа: Ще си ги стискам.Яд ме е,че като гледах сутринта линиите на подкрепи и съпротиви си помислих,че ще стигне до 44к , но нямах куража да продам и да чакам сега да купувам.Сега като ги гледам пак,може и по-надолу да мръдне,но под 41к няма да мине,сигурен съм.Мине ли под тази цифра става лошо. Но пък си мисля,че може и това да е края на алт-възхода.Това май е част от сценария. Като гледам към борсите как се стичат коини незнам, може и да заоре под 40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 преди 4 минути, bersi написа: Не бъди Като гледам към борсите как се стичат коини незнам, може и да заоре под 40 Поне не ми се иска. Ама как го разиграха,пуснаха навсякъде че Фейсбук чака да купува койни,цената мръдна малко нагоре и след това св.Илон я събори и сега е паника на борсите за разпродаване.Аз съм си избрал до кога да държа и колко да продам.Ако не стане...ще почакам още 4 години колко му е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted May 16, 2021 Report Share Posted May 16, 2021 преди 7 минути, stanimirbi написа: Поне не ми се иска. Ама как го разиграха,пуснаха навсякъде че Фейсбук чака да купува койни,цената мръдна малко нагоре и след това св.Илон я събори и сега е паника на борсите за разпродаване.Аз съм си избрал до кога да държа и колко да продам.Ако не стане...ще почакам още 4 години колко му е Може би тъкмо за него правят цена сега, аз поне реална причина за спада не виждам. Нещо случило ли се е? Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Китовете акумулират в момента BTC. Графиката показва "адресите за натрупване" - дефинират се, като адреси, които имат поне 2 входящи транзакции и никога не са изразходвани средства от тях. Адресите от борси, на миньори и изгубени се отхвърлят. ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Long Term Holder графиката показва такива, които са придобили BTC-та преди Януари 2021 и не са ги изхарчили. Предлагането на LTH нараства. Това е още един сигнал, че новите се намират в "panic sell", старите - акумулират. olivar and ivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 @Johny_Domino то така е логично, всеки преживял дори и един пълен пазарен цикъл (халвинг до халвинг) знае, че когато цената е на промоция е по-добре да си купиш Tzveto99 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
map6283 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Бойното ми кръщение мина :-D Може ли някой по-запознат да сподели какво точно се случи ? :-) hpz and brainsick 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts