Tronald Dump Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 сега чакам да стане lower low както планирах (като се събудят китайците и почнат паник продажби) и ако очакваме някакви булиш новини (чакаме ли?) трябва да купуваме - биткойн за пореден път се задържа силно след меча новина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Силно? 10% се изпариха яко дим и от 270 до 1200 не стигнахме за една вечер. Дай zoom out и намери къде сме. Взех преди години първите си 0.1 BTC от Стамен, няколко дена след като си поиграх с тях в уолета нахаках пари и купих на return to normal та от тогава внимателно следя къде сме Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yosko Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Медийно внимание - май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Стоки напълно си прав. Аз точно затова сега чакам втория срив, за да купя, но от друга страна се чудя - има ли изобщо дори една bullish новина в хоризонта? Защото не мога да се сетя за такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Както написах и в другата тема - мотивите на SEC са дадени вече. Нямат нищо общо с твоите. Иначе се оказа прав за това, че няма да го приемат, поздрави. Дано си направил пачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Колега ,35 бтк са си бая.Останал съм с убеждението че си long turn инвеститор,затова не мога да схвана логика ти.Ако си искал да ги продадеш, защото няма да одобрят фонда,е трябвало да го направиш преди новината и само да чакаш. Ако го одобрят, купуваш.Ако не го одобрят,оставаш на фиат известно време. Надявам се и че имаш Two-factor authentication в Кракена ами те не са станали 35 от стоене Но имам купувани и на 1197Е даже, от страх, че няма да имам нет и комп не отворих нищо, до де стигна и си паркирам Фолксвагена решението излезе, а аз бях с два стоп лост-а на 1050 и 1001Е в Кракен, без нищо никаде другаде. Не съм фул тайм търговец, даже бих казал, че нищо не разбирам от търговия, просто успявам да се възползвам от големите вълнения в пазара. За да бъда честе този път се бях настроил да бъде удобрен най-накрая. Понякога колкото и да ми се иска да холдвам, съкращавам някой позиция да изкарам за една вечеря в ресторант, но като цяло съм от хората които вярват че един ден БТКто няма да има нужда да се обръща във фиат, но докато това време дойде нека си поиграя малко на брокер. Тука се региситрах след като изчетох доста неща от вас и си личи, че ти и още няколко момчета в този форум имате сериозен поглед над нещата, благодарско за безплатните съвети Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiO Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Прогнози за 700, прогнози за 1700. Ама кога? Месец, година, един-два живота? Да стигнем 700 можем ли да минем през 1700 преди това? Да стигнем 1700 можем ли да минем през 700 преди това? Само и единствено някакви нива, без дори да е посочен времеви интервал... нужно ли е да се коментират изобщо? Най-малкото една прогноза, за да е такава, трябва да има ниво и времева рамка. -Когато китайците спряха тегленията на койни ,ти беше супер булиш.Цената се срути -12%-Преди 2 дена дъмпа пак беше супер булиш,цената се срути -10% Само от тези двете си -22%.Ако си на марджин ,си фалирал отдавна.Ако обаче имаш едно биткойнче в студен порфейл, и се правиш на мъж тук,е друг въпрос. -На 940$ каза че сме "плато",то пък взе че стана "възвишение" и качи с 100$ до 1040$.-Каза 1360$ BTC-E цена преди 11.03 ,и тука обърка с има -няма 100$ Още от другите ти "оракулски" прогнози могат да се видят в много полезната ти тема тук https://hash.bg/forum/topic/836-чат/така че какво се правиш на 3 и половина -Днес сме пак -10% ти нито аватара сменяш,нито нещо ти пука.Само сменяш лимита на 1700$ и си свиркаш все едно нищо не е станало.Аве къде играеш на демо ?Смениш ли аватара ,за мен ще е доста силен buy сигнал да знаеш ............................ Харесват ми и фундаменталните ти анализи напоследък С новината за Германия от 2013г че била причина за пъмпа ,направо сцепи мракаВъпроса е защо трябва да продължваме да ти търпим глупостите ??? dan4o_pra4a, 4uk4e, на всички стана ясно, че имате търкания. Вземете си стая и си оправете проблемите или поне се разберете да не ги показвате пред всички. Има и лична кореспонденция. Едва ли има някой, на който да са му полезни голяма част от репликите насочени към единия и другия. dan4o_pra4a, не е коректно да се злорадства по отношение на някоя прогноза с ясен вече резултат. Лесно е да се критикува за минал момент и по-важното е, че няма никаква ползва от това. Идеята тук не е ли да се споделят възгледите за бъдещи моменти? Твоите прогнози винаги са верни ли? За да не излезе, че адвокатствам на някого... 4uk4e, още с първите си мнения влезе с бутоните напред. Нормално е ответната реакция да е подобна. Освен това да се промени първоначалното впечатление е най-трудно, а с продължаващо влизане с бутоните, няма как да има друг резултат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Е,чукче каза да чакаме 1700$ . Аз обаче не мисля ,че това ще е първата му вярна прогноза Другия път кажи , че съм казал 22К - може и да ти повярват. Като ме цитираш да ме четеш по 5 пъти и накрая да ме цитираш правилно ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Прогнози за 700, прогнози за 1700. Ама кога? Месец, година, един-два живота? Да стигнем 700 можем ли да минем през 1700 преди това? Да стигнем 1700 можем ли да минем през 700 преди това? Само и единствено някакви нива, без дори да е посочен времеви интервал... нужно ли е да се коментират изобщо? Най-малкото една прогноза, за да е такава, трябва да има ниво и времева рамка. Явно ако не посочиш точен ден и цена в долари до цент не те приемат много радушно ... таргета ми да се включа отново в дългосрочност е зоната около 700 долара. За целите на моите очаквания не боравя с къси, а стоя във фиат затова тайминга няма голямо значение за мен а само конкретната цел. Вече ако ти имаш инструмент с който да дадеш обоснована прогноза за времевата рамка на самата корекция (ако сме свидетели на такава в близкото бъдеще) те поздравявам и те приветствам да го споделиш. На пръв поглед отделните импулси от края на лятото на 2015 до сега имат цикличност от 9 месеца затова, като абсолютно мъглява хипотеза може да си сложа очакване между 9-18 месеца, което е толкова широк диапазон, че не е сериозно да се споменава . Събирам фиат и чакам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Явно ако не посочиш точен ден и цена в долари до цент не те приемат много радушно ... таргета ми да се включа отново в дългосрочност е зоната около 700 долара. За целите на моите очаквания не боравя с къси, а стоя във фиат затова тайминга няма голямо значение за мен а само конкретната цел. Вече ако ти имаш инструмент с който да дадеш обоснована прогноза за времевата рамка на самата корекция (ако сме свидетели на такава в близкото бъдеще) те поздравявам и те приветствам да го споделиш. На пръв поглед отделните импулси от края на лятото на 2015 до сега имат цикличност от 9 месеца затова, като абсолютно мъглява хипотеза може да си сложа очакване между 9-18 месеца, което е толкова широк диапазон, че не е сериозно да се споменава . Събирам фиат и чакам. И аз много искам 700 долара, но ти какво очакваш да се случи че да свали биткойн с 400 долара? Като гледам как вървят нещата в момента хората просто много силно искат биткойн да върви нагоре и вярват в него, въпреки че аз не виждам никакви позитивни новини в близко бъдеще. И сега тоя форк мисля че ще раздвои и обърка всичко и може би това ще е което ще срути цената? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 И аз много искам 700 долара, но ти какво очакваш да се случи че да свали биткойн с 400 долара? Като гледам как вървят нещата в момента хората просто много силно искат биткойн да върви нагоре и вярват в него, въпреки че аз не виждам никакви позитивни новини в близко бъдеще. И сега тоя форк мисля че ще раздвои и обърка всичко и може би това ще е което ще срути цената? ако не се стигне до консенсус, а то няма, евентуален форк би бил ама много мечи за пазара, аз на това разчитам, друг вариант за падане под 1К няма (или някой хакната борса) само че това раздвояване на мрежата ще нанесе такива щети, че не знам дали година две ще са достатъчни да се възтановим до нивата на които сме сега, това мисля е най-черния сценарии. dan4o_pra4a може да го обясни най-цветущо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 А кога се очаква тоя форк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Прогнози за 700, прогнози за 1700. Ама кога? Месец, година, един-два живота? Да стигнем 700 можем ли да минем през 1700 преди това? Да стигнем 1700 можем ли да минем през 700 преди това? За да не излезе, че адвокатствам на някого... 4uk4e, още с първите си мнения влезе с бутоните напред. Нормално е ответната реакция да е подобна. Освен това да се промени първоначалното впечатление е най-трудно, а с продължаващо влизане с бутоните, няма как да има друг резултат. Аз съм на 3м фючърс и края на месеца приключва. Прогнозата трябва да е преди него. Тази корекция трябваше да е след 1360$, но очевидно са се натрупали прекалено много марджин стопове. Така че не ми се получи прогнозата. Аз не играя с марджин и може да си почакам без нерви. А Данчо бутонките си ги заслужава - не го жали. До тук прогноза с ясен тайминг съм прочел само една на Стамен 20к-30к до края на годината (лошото , че си каза , че бас няма да хване и загубих интерес . Първата му прогноза СЕК я крашна снощи ). Та си помислих , че тук така е прието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 казах, че може да стигне 20-30к, ако приемат ЕТФ-а, но не го приеха... също така, изказването ти, че играеш 3м фючърс, но без марджин, показва, че не си пипал фючърс през живота ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Ето тези момчета, които списват този сайт, са българи: https://ewminteractive.com/bitcoin-elliott-wave-outlook-ahead-sec С две думи, казват че 1100 е дъното на корекцията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 казах, че може да стигне 20-30к, ако приемат ЕТФ-а, но не го приеха... също така, изказването ти, че играеш 3м фючърс, но без марджин, показва, че не си пипал фючърс през живота ти Не така с рогата. Когато купиш 0.5ВТС фючърс и имаш гаранция от 0.7ВТС според теб на марджин ли съм? Ами кажи прогноза зад която стоиш без условия и си готов да я защитиш със залог. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Ето тези момчета, които списват този сайт, са българи: https://ewminteractive.com/bitcoin-elliott-wave-outlook-ahead-sec С две думи, казват че 1100 е дъното на корекцията... Ако ползват ВТС-Е , а не Битстамп ще им се получат нещата, но разликата е малка само в броенето , а не в посоката. От 900$ са бичета, аз също от 750$, но фючърс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Не така с рогата. Когато купиш 0.5ВТС фючърс и имаш гаранция от 0.7ВТС според теб на марджин ли съм? Ами кажи прогноза зад която стоиш без условия и си готов да я защитиш със залог. да, прав си за марджина, извинявай. Моята прогноза я отстоявам от времената, когато биткойн падаше от 1200 до 200 и момчетата от горния анализ твърдяха, че Елиот анализът ясно показва, как цената на биткойн твърдо отива към нулата, която била и неговата присъща стойност... И тази прогноза съм я защитил със залог в размер на стотици биткойни stoko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Ти затова ли написа пак 10 изречения и нито една прогноза , а кой какъв бил и колко крачола имаш. ПП За подобни празнодумия съм отворил тема чат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Какво става с тези алт-ове, не е като цената на биткойн да се срутва: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 1. вчера бяха паднали 2. днес биткойн е по-евтин от вчера 3. биткойн е в новините и е привлекъл вниманието на инвесторите 4. биткойн се срина леко и хората хеджират спрямо него с крипто (в поло редовно в тролбокса се съветва за това) мисля че това е причината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Когато Dash беше 40$ бях казал че много скоро ще стане 100$ но никой май не ми повярва , а ето че вече е 70$ Най вече мастернода е виновен за скачането на цената на даша , а и по добра монета от към функции не съществува Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Когато Dash беше 40$ бях казал че много скоро ще стане 100$ но никой май не ми повярва , а ето че вече е 70$ Най вече мастернода е виновен за скачането на цената на даша , а и по добра монета от към функции не съществува Fuck, аз го продадох на 20.. Доста хора в поло твърдят че е скам койн и между другото доста хейтват Аманда :Д Какви са ти предвижданията за Даш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Даш ще стигне 1000$ по бързо отколкото биткойна ще стигне 10 000$. И ако биткойна все още има проблеми с транзакциите пшиши го умрял след време и ще падне доста под 500$. Преди си мислех че биткойна има голям потенциал и може да стигне милион както говореха навсякъде , но в момента този потенциал го виждам единствено в даш. Има много хейтъри които искат монеро или етер да е топ монета , но няма как като даша предлага повече от двете монети взети заедно. Това е цялата работа и хората го виждат и инвестират в мастернода защото след време ще им дава достатъчно за да не се тревожат за повече. Около 20% на година мисля че се падаше , което си е 200 даша за един мастернод. Лимитирани са мастернодите мисля че бяха до 5000 броя. Сега не ми се рови да видя , но последно когато ги гледах бяха там някъде. Никой да не ме взима насериозно , защото не съм професионалист както повечето тук , а просто са си мои виждания , колкото и да са смешни за някой така го виждам аз. Tronald Dump and Данчо_Конкретиката 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Какви професионалисти? тук всички сме ентусиасти в морето от койнове и жетони Даша е готин проект, но не му приписвай космически стойности... не е нито първия нито последния P&D. А 'хората', които инвестират в него са ботовете в поло. Продължавам да недоумявам защо гледате на транзакциите като основен компонент за формирането на моментна стойност и пазарен дял...питам но отговор няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts