Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

ахахха     :lol:  филчев изпускаш си нервите братчед .Не с рога  :D

Човек който твърди че нодове били по важни от минъорите,е меко казано пълен глупак ! 

..........................................

Абе май се бориш за титлата "Чучке 2" ми се струва  :P

"Чучке 1" след 13 поредни грешни прогнози и няколко фалита си сви перките,сега твоя ненадминат капацитет ,твърдящ че промяната на биткойн протокола не била фундамент ,изгря на hash.bg небосклона :lol:  

Никога не съм казвал че нодовете са по важни или по маловажни от миньорите ти твърдиш че миньорите били по важни.Това е неразбиране на съшноста на биткойн като програма и функциониране.Нодовете са кръвоносната система на тялото от миньори и още едно твърдение от твоя страна което е смешно 51% атака която от страна на BU щяли да направят - ми нали те са на друга верига бе аланкольо.Колкото до неработещия линк никаде не видях в него прословутите 75% от копачите които се били прехвърлили на BU вижда се само че SegWit още не е въведен - е ще се въведе както казваше царя като му дойде времето.

Големи балтии си разменяте ... не мога да позная в коя тема съм. Давайте средносрочни (месец) и дългосрочни (8-9 месеца) анализи на цената. Къде сме и какво очакваме, както и метод за анализ - техника, фундамент, проста математика, боб, леща или мокри сънища. Благодаря.

Големи балтии си разменяте ... не мога да позная в коя тема съм. Давайте средносрочни (месец) и дългосрочни (8-9 месеца) анализи на цената. Къде сме и какво очакваме, както и метод за анализ - техника, фундамент, проста математика, боб, леща или мокри сънища. Благодаря.

Съжалявам че му се вързах на тоя простак на акъла обикновенно не правя така ама той грам понятие си няма що е това нод блокчейн как се поддържа пеер то пеер мрежата как се прави форк и защо след форка не може да се атакува другия клон те такива ми ти работи - не знаех че той е форумния всезнайко и като типичен Бай Ганьо се изживява за непогрешим.

Колкото до цената според мен до месец ще е в диапазона 850-1100 като на вълни от 50-100 биткойна на ден рейнж и в двете поки като ще е добо време за търговия както на долу така и на горе.По дългосрона прогноза не се наемам да правя поначало аз ъм играч по тренда - като на 4 часова графика той е надолу а на дневна все още има шанс да обърне на горе защото не е пресякъл 200 дневната МА.

Момчета, не се карайте за цената, колкото толкова, тя си е спекулативна. Присъщата стойност на монетата е 0 и няма покритие. Не си разваляйте отношенията и се радвайте, че има някаква пазарна оценка все пак.

Напълно съгласен че цената е спекулативна но трябва да се отбележи че пазара се управлява от спекулантите - биткоина се превърна в стока защото за добива му се изисква скъп хардуер и електроенергия това до известна степен придава някаква присъща стойност различна от 0 освен това е особен вид стока лесно се съхранява не изисква складове и транспорт  даже американците данъчно облагат сделките с биткойн като сделки на стоковата борса а не като валутни сделки.

Има тема за litecoin. както и да е. Преди няколко дни подкрепата за SegWit скочи изненадващо на над 50% (макар, че в момента пак си е малко над 20). В същото време койнбейс са обявили, че ще започнат да работят с litecoin. За по-пресни новини не съм чувал. 

https://www.litecoinpool.org/pools - ето обяснение накратко.

Най-големия противник на Segwit F2Pool е размислил - което Данчо не го виждаше преди 2-3 седмици, но му е простено на Акулата.

Експеримента в Segwit ще бъде проведен в ЛТС, че в ВТС грешките много болят и никой не иска експерименти.

Дано да сте си купили вече, а не да чакате на Данчо целите 660$

Кой беше тоя Данчо ?

Аз мисля да скъсявам но чакам да чукне 1100$ на ВТС-е пък и аз никога не скъсявам директно но като чукне 1100 ще му сложа плаващ стоп сел ордер на 1080.

Много нечистоплътно стана тук: разменят се епитети, мнения по една дума, откровен спам и мерене на пушки. Като всяка друга тема в този сайт, тя беше създадена за да си помагаме, кой с каквото може, а не да се съревноваваме, да отваряме басове и т.н. и т.н.

Разочароващо... ако ви допадаше предишният взаимноуважителен тон на целия форум, ви моля да се върнем към него.

По темата: това е моето дългосрочно очакване в обобщен вид:

https://www.tradingview.com/x/kKepapkj/

Стрелките са доста условни и също така всичко над червената зона би вкарало в играта очакване за нов връх.. но това дебата ще го реши.

Говориш за тон , а ни удряш шамар с 50 % спад. Радвам се да видя подобни очаквания , а Данчо не го жали.... той има връзка с акулите. Ако се вземаме прекалено на сериозно ще се превърнем в дятковци.

• batibon locked and unlocked this topic