Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Guest Given

Как се губят пари, след като всички алтове са на зелено спрямо USD? Може да се губи еквивалента им в btc, но със сигурност не се губят пари. :) Аз имам 5-6 алта в cryptopia, там явно не са и разбрали, че btc се вдига. В останалите съм доволен от позициите, на които съм влязъл, тъй че btc може да си расте до луната, ще го догоним. :)

Иначе геополитически новини, които да помогнат за скока бол - следващият френски президент Макрон заплашва с Фрекзит. Тръмп планира закон, който да разцепи инвестиционните банки. Гиганти като Япония и Южна Корея се събудиха за крипто... И не на последно място - треската за алткойни задължително минава през обръщане на фиат в btc. Голяма част от тези 15 млрд. долара капитализация (да, наясно съм, че не са действителни 15 млрд. долара вкарани в крипто), минават през btc мрежата.

в Поло например доста сериозно прокървиха, доста позиции бяха затворени в кракен в eth и dash спад 20% не е никак малък, при положени, че цяла седмица цената им вървеше само нагоре и уикенда си удариха гз в тавана.

като цяло цената доста се дърпа нагоре търсенето в Япония, ще видим как ще издържи в Четвъртък япончетата се връщат на училще, мисля това ще даде отзвук на къде сме се запътили.

Guest Given

Съжалявам, наистина не виждам как някой може да е загубил пари в тази обстановка, освен ако не се е вкарал на върха, което никога не е особено разумно.

post-1561-0-25147100-1493704978_thumb.jpg

това имам предвид всичките търговии след петък, бяха горе по върховете виж за уикенда как се беше качила цената особено на даш и етер, много хора са купили в този тренд, снощи бяха порязани това визирах

като цяло цената доста се дърпа нагоре търсенето в Япония, ще видим как ще издържи в Четвъртък япончетата се връщат на училще, мисля това ще даде отзвук на къде сме се запътили.

Това ме остави в потрес. Те ли са тези маркетмейкъри?

Никакви япончета, всичко ще тръгне от следващия анонс на финекс, само трябва да почакаме. Два часа преди да съобщят относно откраднатите койни миналото лято, видях че се дъмпеха на пазара като по часовник пакети от двуцифрени бройки койни, оглеждайте се и сега за нещо подобно и в двете посоки.

Това ме остави в потрес. Те ли са тези маркетмейкъри?

не съм казал, че те са маркет мейкърите, но ако изключиш финекс, оборота в bitflyer беше най-голям, поради засиленото търсене в Япония в момента

м/у другото току що чукна 1600$ във Финекс

ако се ликвидират късите позиции, цената ще се изстреля още повече. И все пак толкова дълго време във Финекс най-висока цена, най-висок обем, без теглене .... да не вземe да гръмнe този балон :D 

ако се сещате края на годината китайците как напомпаха цената, сега се случва същото, но от Японска страна, да не кажа, че още не са и започнали да я помпят сериозно, нищо чудно да видим $2000 това лято

цели обем отива в BitFlyer

Да се покажа с новия си аватар

Този аватар (бел мечо) кога влиза в сила?

пп. Описвай с думи, защото ако някой ти прочете поста след като си сменил аватара си, няма да разбере нищо.

какъв е този IP адрес? Като хора, боравещи с биткойн, е много некоректно да се подават линкове без https...

В този ред на мисли, може ли https на този форум, че малко параноята ме гони напоследък  :)

мисля, че тази победа на Макрон не беше най-хубавото нещо което можеше да ни се случи, като цяло ако Ле Пен беше победила с тази нейна анти- евро политика щеше да даде доста добър тласък, нещо като втори брексит, въпреки че и преди официалните резултати доста хора са заложили на този изход

Абе да не гледаме само биткойн, какъв е смисълът да имаш пари, ако светът се прецака?

ако има такава тема бих се включил, само че  мисля света се е прецакал отдавна, мисля 11 Септ. 2001 започна най-голямото прецакване, преди това беше само нео-колонизъм сега вече е империализъм

• batibon locked and unlocked this topic