petbita 26 Докладвай Отговорено 26 Април, 2014 Голям смях с тия китайци... Едни и същи новини с ясни последици, който следи кога излизат може да направи много пари и със сигурност някой се налапва много яко покрай тях. Аз все ги виждам 1-2 часа по-късно когато цената вече е поне -$50 и е късно. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 7 Май, 2014 Petbita, сложи и ти някоя профилна снимка - да е повече мацки от на пастета Иначе вижте една интересна точка: http://www.cryptocoinsnews.com/news/bitcoin-transaction-volume-dropped-lowest-since-2011-positive-sign/2014/05/07 Макар и явно писана от човек, който има биткойни и желае да се вдигне цената, в нея има и нелоша логика според. По този начин се изграждат дъната в графиките и да се надяваме, че $400 е границата, под която мнозинството смята, че биткойн би бил прекалено евтин... Колкото и да ни е болно, явно без китайците равнвесната цена в света е около $400... като се пообразоват хората с времето, ще расте Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 7 Май, 2014 хаха Аз не съм по бройката, а по качеството ама като знам колко време губя като избирам снимки не ми се занимава сега. Ето и още един интересен анализ във връзка с новините от китайските борси - http://pastebin.com/0aNm4tZ5. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 7 Май, 2014 Браво на китайците, this is the way forward лека полека културата на дивия запад в биткойна ще се поизчисти Даже се замислям, дали да не вкарам до дупка (но не allin) в биткойни и да си гледам живота Ето друга интересна статия от днес, в която може да се види колко стартап-и подготвят борси за институционални търговци като хедж фондове, банки и прочие. http://www.coindesk.com/bitcoin-trading-platform-vaurum-raises-4m-seed-funding/ Тия Ваурум са взели $4 милиона. За да им ги даде някой, те трябва да са представили доста убедителни аргументи и проучвания, които да докажат, че ще има достатъчно интерес от таргет групата им (институционалните). Следователно анализите показват, че те са готови да влезнат. А както не спирам да повтарям, те като влезнат ще стане интересно Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 7 Май, 2014 аз съм аллин и се чудя от къде как да направя, така че да вкарвам още в биткоин 1 Cryptos Voskrese reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 7 Май, 2014 ох момчета и аз я чакам тази цена да тръгне нагоре. по коледа си казах за под 10 бона на биткойн не продавам. сега мисля че 1500 е добре само дано не падне до 100-200 че тогава яко ще затънем. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 10 Май, 2014 Това е доста impressive http://www.cryptocoinsnews.com/news/usa-today-celebrates-fec-decision/2014/05/10 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 15 Май, 2014 Нещо зациклихме ми се струва? Смея да твърдя че от около месец насам сме в онази фаза на затишие която се наблюдаваше през Май-Септември миналата година. Вече ежедневните новини не са ни интересни защото са ни омръзнали, и всички които го наблюдаваха и се чудиха дали да си купят в момента си казват "добре че не се набутахме, ето че отшумява". Коя ли ще е искрата която след няколко месеца ще запали новата вълна? Явно че няма да са Китайците, нито Силк роад, те се изтъркаха. Няма и да е легализирането на биткойните, а институционалните инвеститори трябва да вкарат милиарди че да бутнат цената а ме съмнява да го направят бързо. Идеи? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoko 157 Докладвай Отговорено 17 Май, 2014 Amzon, google да направят нещо добро за биткоина. google да направят нещо като кликовете за adsense да е в биткоинс Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 18 Май, 2014 Гоогле май че ги е страх да влязат все още. По едно време миналата година вървяха някакви слухове че гоогле тествали нещо ама така и си остана... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 19 Май, 2014 На конференцията се подвърляха едни цифри за ежедневен ръст на ползвателите от около 10%, който бил напълно достатъчен да абсорбира постоянното предлагане от миньори и мърчанти. Очаквало се с времето този ръст да повдигне цената по здравословен начин. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St0ky 359 Докладвай Отговорено 19 Май, 2014 Да не бъда нахален , но в духа на офтопика - има ли друга интересна информация от тази конференция, която би споделил Благодаря! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 19 Май, 2014 ами мислех си в духа на igrach.com да понапиша някой друг ред с впечатления, но не знам, дали ще е интересно и кога ще намеря време ама след като питаш, май ще трябва 1 Cryptos Voskrese reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 19 Май, 2014 е как да няма да е интересно Особено каквато е скука напоследък с биткойна. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 19 Май, 2014 Нещо зациклихме ми се струва? Смея да твърдя че от около месец насам сме в онази фаза на затишие която се наблюдаваше през Май-Септември миналата година. Вече ежедневните новини не са ни интересни защото са ни омръзнали, и всички които го наблюдаваха и се чудиха дали да си купят в момента си казват "добре че не се набутахме, ето че отшумява". Коя ли ще е искрата която след няколко месеца ще запали новата вълна? Явно че няма да са Китайците, нито Силк роад, те се изтъркаха. Няма и да е легализирането на биткойните, а институционалните инвеститори трябва да вкарат милиарди че да бутнат цената а ме съмнява да го направят бързо. Идеи? а това пропуснахте ли го: http://www.coindesk.com/ebay-ceo-actively-considering-bitcoin-integration/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 20 Май, 2014 Гледам цената мина $450, а преди месец отскочи от там надолу като не знам и аз какво... което е добър знак от гледна точка на техническия анализ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 20 Май, 2014 Направо излетяхме вече Най-после пак почна да става интересно. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 20 Май, 2014 Хахах да сега започна да става интересно. Дали не се е обърнала посоката Стамене напиши наистина едно ревю на конференцията че и на мен ми е интересно (май че на всички тук). Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 21 Май, 2014 Просто не е истина какво става с потока от новини... Явно технологичното време почва да отминава и сега вали от нови яки проекти... дано сме минали прохождащата фаза и да няма изцепки като преди (а то не трябва да има, защото се видяха слабостите) и ще стане мазало Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 25 Май, 2014 $578 and rising Някой добре си напазарува рано неделя сутринта (а може би през нощта в Ню Йорк или неделя следобед в Азия).... Интересно защо в този момент: от една страна може би най-неликвидният момент на борсите, следователно вдига много цената и купува на по-висока цена; от друга страна може би избягва другите, които като видят, че цената се вдига, почват и те да купуват и така повече му оскъпяват изкупените койни... И последен brain fart: в рамките на 1 час цената се вдигна с $30, като обемът на битстамп е $2.5 милиона... кой тип инвеститор пазарува с милиони ? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imperator 46 Докладвай Отговорено 25 Май, 2014 Ето нещо много интересно, ако е вярно то разбива всякакви митове за Китай:http://willyreport.wordpress.com/ Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 26 Май, 2014 много е дълго, ако някой може да го разкаже с 1-2 изречения.. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 26 Май, 2014 много е дълго, ако някой може да го разкаже с 1-2 изречения.. Фалшив акаунт разкрит в MtGox, който май е дело на хакер, пробил базата на MtGox. С този акаунт хакерът е купувал койни и после теглил. Оттам и липсата на 700К Има и аргумент за това, че тези покупки са вдигнали цената на биткойна в края на 2013-а, а не китайците, но аз прочетох някъде, че обемите на този акаунт се развняват на няколко процента от всички, така че едва ли... Китйаците си бяха 1 petbita reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pastet89 14 Докладвай Отговорено 29 Май, 2014 а това пропуснахте ли го: http://www.coindesk.com/ebay-ceo-actively-considering-bitcoin-integration/ И това за добро или за лошо е? Не бяхме ли стигнали до извода, че в момента търгоивците всъщност свалят цената, защото продават всичко за долари? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petbita 26 Докладвай Отговорено 29 Май, 2014 Нека продават, нали хората за да купят с биткойни първо са ги купили от някъде. И най-вероятно са купили повече от колкото ще изхарчат за покупката, така че всичко е точно. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове