Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

чета тука по сайтове където пишат предимно форекс търговци, започнали са яко да наливат и в крипто, разчитат на познанията си и използват същите индикатори, навсякъде всички съветват само дълги позиции и прогнозират да минем $ 3000 в Юни

за 1 Юни 3к ми изглежда реалистично, и 5к за края на юли

Всичко опира до психологическите граници(в кракен много добре се виждат на графиката), 2700$, 3500$ и следващата май ще бъде 5000$

То ако се излее форекс индустрията, която не печели от форекс, а тук започне да печели, ще има вълна след вълна да се случват...

Flippening, mippening, биткойн пада, но другите падат повече:

c7a82da279444828a73de9d27b3fee3f.jpeg

Иначе да, балона се спука (welcome back, Dancho), но мисля че е отново BUY THE FUCKING DIP ситуацията.... няма новини, кракнати борси и подобно...

Едните лоши, а другите добри. Този филм сме го гледали. Хорото си върви много добре и всичките имат заслуга. Евала на момчетата знаят какво правят. Въпреки, че продавам известна част от време на време, то къси позиции не бих взел никога, НИКОГА, НИКОГА.

Кой ти каза ??? стига си ги чел тея в р/биткойн да ти промиват мозъка.Мисли малко.Размишлявай сам !

Корумпираните Коре са тумора,начело с Бай Максуел .И докато насила не ги изгонят тея разработчици ,нищо добро не го чака биткойн ! Това че сега надуват някви балони ,нищо не означава.То затова се и казва балон понеже няма нищо вътре  :D

направил си малък прогрес - видял си, че има хляб в етериум...

иначе удобно пропусна тук събитията с AsicBoost, 4-те хака на БУ и прочие, ама айде.. :)

Данчо, спри се ве човек - няма нужда да се доказваш на никой... :) Пишем си тук мненията, нормално е да са различни... Чичо ви пръч, та чичо ви пръч :) Когато чичо Пръч каже "Ето тук сгреших, не бях прав", тогава ще те признаем :)

Защо да спира мен ме кефи. Забелязвам даже напредък, този път се старае да излезе от ролята "Аз казах" и се аргументира. Сега друг е въпроса , че все още ги тълкува както му изнася. Журналиста в него не го напуска ...

Guest Given

Ако не друго, поне си забавен. Тотално заблуден и вкарал се във филма, но поне забавен. Асикбууста бил ясен, ама на никой не му пукало...

Guest Given

Ех, чиче, чиче... Ти не прогнозираше ли тотален срив през март?

Биткойн падна и с него се сринаха всички алтове, включително и ETH. Биткойн е царят и още дълго време ще бъде, а доминацията му пада, защото се наливат безбожни пари в други валути, включително и заради балона. Проваленият проект е докарал 40 000 нови юзъри в coinbase за ден, а последните седмици скачаха с по 100 000 на седмица.

Guest Given

В името на добрия тон, защото все пак сме форум и сме 5 души на кръст, предлагам примирие. Ти няма да ни обясняваш колко сме тъпи и не виждаме как кор ни точи кор, а ние няма да те тормозим колко зле са БУ? :)

И когато преди 2 месеца чичо ви Пръч "проракува" че биткойн е провален проект,нещо недупостимо даже и в най-големите кошмари и най -най-големите биткойн песимисти,виждаме че чичо ви Пръч ,пак ,за пореден път ,е бил прав  :D

Доказателството: 

http://i.imgur.com/6Wp39fV.jpg

От тотална доминираност,над 90% ,само за два месеца (от проракуването на чичо ви Пръч) ,биткойн дела в крипто света се срути до 44% ,мисля дъното беше ! И това е само за два месеца.Някой може ли да си представи какво ще е след 2г :D

Аз казвам под 10% .Съвсем скоро,до края на 2017 ,пак както бях проракувал,биткойн няма да е крипто номер 1.Оттам нататък спада ще е бърз.В момента има поне 10 крипто който са по-добри от биткойн,който само бранда и това че беше първи го държат.Разбира се няма да умре никога понеже биткойн е златна кокошка и ще го оставят да снася още много яйца  :)

Та това е момчета,биткойн провала в голяма степен се дължи на вас и такива като вас.Но лошо няма,крипто валутите имат бъдеще.Еволюцията ще каже тежката си дума и тук  :)

До края на 2017 под 10%   :lol:  Данчо прекалил си с пенливото от мазата  :lol:  

24h volume $

1. BTC 1,900,000,000

2. ETH 1,364,000,000

3. LTC    593,000,000

4. ETC   500,000,000

5. XRP    280,810,000

x. надолу са мизерници вече

Кажи ми като изключим catcoin(етера) кой ще покаже по-сериозен обем fiat < - > crypto в двете посоки без да броим спекулативния обем? На лайта му останаха още няколко сценария за пъмп, може да имплементират нещо интересно и от хранителната индустрия зада се поразмърда пазара им но едва ли ще се справят, ЕТС - тука тепърва се стягат за бой, до края на 2017 ще ги ударят мечоците обаче защото никой няма да ги чака да им тръгне екосистемата, XRP -  ооо дааа бамките ще се метнат на техния блокчейн и дрипъл ще разцъфне, само че ако съм банкер ще си направя собствен блокчейн и няма да ходя на пазара да купувам работещи вериги. Последния спад на биткой обърна общия сантимент от бичи в мечи и какво стана... алтовете включитено и ETH позагубиха позиции спрямо BTC а от там още повече и спрямо фиата. Това трябва ясно да ти подскаже кой ще ръководи парада и занапред.

Стоко,в голяма заблуда си.Мисли по глобално ....За много крипто има място под сльнцето.Ти само с една валута ли търгуваш

Ниша има за всеки, но това не значи че ще доминираш. Заблуда казвам на това да ме бъркате с друг юзър вече не знам коя година.  ;)

Guest Given

Ма какви 70 млрд са се налели в крипто? Реалните фиат пари са мнооого по-малко, просто цената расте, защото хората не са тъпи и махнаха сел ордерите си. Единствените реални пари, за които можем да сме сигурни, че се вливат, са тези в ICO, но и там не се знае дали девелопърите не си правят пунта мара.

Съгласен съм, че крипто мрежата се разраства, за което говорят отчетите на борсите за юзърите. Съгласен съм, че и има достатъчно алтове, които тепърва ще се разрастват, но биткойн си е биткойн. Има мрежата, има юзърите, има имплементацията в рвалния свят.

Сори, няма как някой да ме убеди, че за два дни са кешаутнати 20+ млрд. Долара от крипто, просто цените паднаха, защото някой реши да освободи въздух след скока от 700 долара за 3-4 дни покрай Консенсуса.

Биткойн беше царят допреди 2 месеца .Ако беше още такъв и сега,тези 60-70 млрд който се наляха в криптото,щяха да се влеят в него и сега щеше да струва +5к.

Направете си една елементарна математика

Правим я математиката с малко ала бала!

Борса - полониекс 27/05 22:53 часа

1. текуща цена в BTC : 0.07535 капитализация - 14 464 041 780 $

2. правим хипотетичен market buy с 100btc и цената става 0.07643 капитализация  14 650 266 877 $ 

+ 186 225 097 $ или + 89 359 BTC уа!? хъм имах 5 по математика ама....?

Слагам тия две числа и млъквам

100 = 89359

:rolleyes:

П.С. Ох извинявам се забравих за margin търговийката ... https://www.bfxdata.com/positions/ethbtc ама да не се окаже, че тия 100 не са сто ами са 40x2.5 та какво излиза 

40 = 89359

П.П.С Публиката ахва като й поднесат тези числа нали.. 60 млр, 80 млрдааа  :o  :o  :o  :o

Разбираш ме половинчато,или така си интерпретираш това което всьщност смяташ за правилно.То на това му се вика еволюция,и никой не може да я спре.Кой кога и как,а пьк и за колко време.Е,то времето ще покаже

Guest Given

Тая проста математика не излиза. Какъв процент от валутите имат премайн? Например Рипъл? Ами той целият е премайн шит, адски централизиран, тоест в един момент се решава, че трябва да се надуе маркет капа и той става милиарди. Това се случва с много койни.

Колкото до етера, защо трябва да се сравнява с биткойн? Те са две съвсем различни неща. Все едно петрол и злато. Етера няма хардкап.

• batibon locked and unlocked this topic