Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Ами и на мен почва да ми се вие свят от тези височини вече... Имам сериозни съмнения, че биткойн ще катастрофира следващия месец покрай SegWit2X, защото ще се направи набързо от некадърни девелопери.

За информация на чичо Пръч, хората от Bitcoin Core са срещу UASF (най-вече Грег Максуел, който макар и дразнещ тип е най-добрият биткойн техник в света).

Ако стане това, няма да се учудя всички да мигрират към Лайткойн, защото дори в крипто.бг трябва само да сменим портфейла, URL на API-to и да направим Find/Replace на биткойн с лайткойн в сайта и вече ще поддържаме лайткойн... Търгува се по всички борси със солидни обеми, SegWit работи.. така че мисля да си купя още малко сега като застраховка.

При етериум виждаме какво е. Наскоро считах ЕТС нещо като застраховка срещу ЕТН, но преосмилих. Ако стане някой бъг, технологията им ще се компрементира изцяло и ще се премине на някоя друга от типа на Lisk.

Най-големият ми страх е политически - ако се пукне много балона, толкова много новаци така ще изпищят, че политиците ще се почустват призовани да "предприемат действия", което всички знаем какво означава.

Но като цяло съм спокоен. Този балон вкара и отвори очите на много хора за крипто революцията, така че пътят е поет и връщане назад няма...

Благодаря за вниманието :)

Не случайно написах, че ВТС не трябва да се смесва никой друг койн. Ако ВТС се юрне под 1000$ нито един койн няма да остане здрав. Мисля , че никой не реже клона на който стои. Да ще има колебания 3500-3000$, че даже 2500$ е възможно, но не повече. Проблем със SW голяма работа ... ще го оправят . Не може страховете ни да спират прогреса особенно , че направиха така технологията да се приложи първо при ЛТЦ и  ако няма издънки ще се интегрира в ВТС. Това е защото си дават сметка , че ВТС в момента е стълба който крепи всичко. Няма да има проблеми , а само цирк и страхове. ЛТЦ ще расте , защото трябва да стане интересно за хакерите, а и е по-добре койн с блок на 2.5 мин, а ВТС ще си остане просто крал и всички ще се обменят към него , защото за сега само нещо признават правителствата.

Лайткойн и Биткойн се добиват с различни машини , така че миньорите ги отпиши освен ако не се случи чудо , а щом ги няма тях сещаш се какво няма да се случи. По вероятно е да си останат към биткойн мрежата каквото и да им коства това или после да има нов хард с който да си оправят магарията. Ако се срине биткойна под 1000$ бих си го купил точно по тази причина , защото имат най голямата поддръжка от миньори което го прави най рядката монета. Нещо подобно се беше случило с етера миналата година след големия срвив до 6$ веднага се оправи и сега няма стигане...

Всичко е заради игрите по segwit и BU

https://twitter.com/rogerkver?lang=bg

няколко часа след поста от 9ти всичко започна

За мен, голямата борба на на Roger и Jihan е че не могат да приемат реалността, че никой не иска да направят HF преди SegWit(за да запазят патента). HF ще се случи и старата верига ще оцелее(миньорите няма да я оставят да умре) и всеки ще има в двете вериги койни а техните са много. Предполагам това ще са трите валути на бъдещето Биткон 1+  Биткойн 2 + Етериум

От една страна знаят, че решили се проблема ще се случат много неща (има приети законодателства, портали, борси, новини и тн..), от друга с тези игри рискуват да са може би най-големите губещи - Техника за много пари милярд или няколко милярда и много много биткойни... 

Някак си не виждам как тези 15 топ миньора ще се закопаят сами. Та нали тези, които ще изгубят милиони ще търсят мъст... едва ли Roger i Jihan не се замислят за тези неща.

Другият момент е теория на конспирацията, всичко да е планувано от тези зад ETH :)

Ауди/БМВ, Андроид/иОС.... няма как да е само едно

Перфектен тайминг за началото на пукането на пирамидата.

Дневната съпротива в Стамп е 2540$ .Ако поддаде и затворим под нея след 10 часа,много е вероятно това и да е края.Но да видим дали ще има кланица  :)  или някъв вариант с финтове

Данчо пил си от неправилните хапчета. Имаш халюцинации. В други койни да виждаш дроп или подем?

само в основните 10, според мен е рано още за пукане, нещо юли/август, още не ги е напекло достатъчно.....

тоя спад днеска го отдавам на изказванията от битмейн и слуш в туитър:

https://twitter.com/BITMAINtech/status/874853904067985408

https://twitter.com/slushcz/status/874971160223641600

мислех, че целта на форума е хора с определения знания или информация в дадена област да обединят сили и да извлекат максималното от създаващите се ситуации......

Повтори го още 5 пъти и може да си повярваш. Но от това нищо няма да спечеля , така че спор няма да водя. 

ПП. Ако си сигурен в погрома на ВТС. Може да предложиш залог, че да ме заинтересуваш.

Рекорден мечи обем на седмична, не го бях забелязал до сега. Седмичната има доста време докато затвори, затова и бичетата имат шанс да наваксат защото отсъствието им е очевадно. На дневна си остава в тренда съвсем спокойно и до 2350$ в стамп.

https://www.tradingview.com/x/twtTBF8H/

каза че ускоряваме нагоре в геометрична прогресия и пусна някакви чертежи за бтц до 1.5млн $ ????  :D

Не съм я правил аз, но отразява много точно какво мисля и времеви е много точно премерена. Не може да няма корекции, ако корекции от 3000$ до 2500$ е толкова важна за теб предвиди я , аз не мога да слизам от влака и после да гледам жално след него.

Тази прогноза съм я направил и ти казах къде да я намериш, но избирателно предпочиташ да изброиш твоя репертоар. Както и на 1600$ трябваше да има корекция, но не се състоя.

Магарето беше вързано години наред и сега синджира се скъса. Ясно е, че беше подценен многократно. И сега ще има бързо връщане към нормалното.

2250 е дневната съпротива  в Кракен,точно там и удари,а и сме свръх-продадени на часова,така че едни дълги от тук (интрадей или за повече ,ще стане ясно по-късно ) са с добра переспектива.Задължителен стоп малко под посочената цена и според зависи кой как търгува.

Аз налазих в моя любимец eth/eur .

2140 е дневна на кракен, и тия стопове там са зада може да заспиш, истински късмет ако проработят. Днес кракена е 50/50 ту работи ту не, може да си цъкаш може и поръчки да пускаш но няма гаранция. Гарантирани са ти само таксите когато те огрее. Онова дългокосместото им русо CEO да си стегне кошарата някой ден  му пожелавам.

• batibon locked and unlocked this topic