на всяко гърне мерудия Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Е не ...... давай още от тия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Няма ли по умен от двамата, да спре дс обръща внимание и да ни спестите на всички нас другите времето да ви четем плоските нападки :-)? vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Мечките като че ли се умориха, на ниво около 2120 евро в кракен сме. Какво мислите? Edit: https://www.tradingview.com/x/pwE8EeDB/ Доста разочароващо. Ако не издържи на 2050 евро(червен пунктир) картинката отпада, счупи ли фигурата отгоре и MACD, то таргета влиза в сила. Дано издържи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 ето я причината https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/6hbis7/us_congress_going_full_1984_on_bitcoin_and_assets/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 ето я причината https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/6hbis7/us_congress_going_full_1984_on_bitcoin_and_assets/ "The bill also attempts to drop a major bomb on Bitcoin by including it in the list of monetary instruments that must be reported when entering or leaving the US." Тук мощно се захилих. Сигурно се повтарям за н-ти път, но ако се абстрахираме от цената на съответната дигитална единица, на всякакви регулатори може да им го сложим знаеш къде. Имам двайсет думи в главата и нищо друго не ми е нужно за да притежавам тази вълшебна абстракция П.С. Пардон 24 думи ето това вече може да ме прецака сериозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 ако стане така че не можеш да я обърнеш в пари и да ги изтеглиш от банката.. няма значение дали притежаваш нещо и колко. дано не стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 ако стане така че не можеш да я обърнеш в пари и да ги изтеглиш от банката.. няма значение дали притежаваш нещо и колко. дано не стане Тук може да навлезем във философски спорове, но дали някой ще го признае за пари и ще го регулира с тежки условия или по-свободно, или тотално ще го забрани - няма голямо значение защото биткойн може да бъде позител на стойност при едни условия или извънсистемна алтернатива на всякакви регулации. Дори и кеша да изчезне пак ще има начини да обмениш койни срещу чифри в банката. За съжаление човек е силно емоционално същество и страха от финасова загуба го карат да забрави основните принципи на всичко това което са криптовалутите и какво друго освен печалба могат да му носят те. Tronald Dump and stoko 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 от тези борси според мен coinbase е слабо звено, постоянно излизат някакви новини с/у тях и сътрудничество с IRS и др. и веднага биват изтрити, нещо което съм го намерил вчера, днес вече го няма никъде в нета.... от вчера се върти и новина, че са заключили акаунта на ross ubricht където чрез благотворителност събират пари, да плащат на адвокати да го вадят от затвора момчето, вероятно пак направено под натиска на някой... като цяло този Brian Armstrong прилича точно на такъв дето би продал всички, за няколко милиона отгоре... не бих държал там нищо, ако нещо стане тия първи ще клекнат сигурен съм Tronald Dump and kalin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 моля Стоко и Пръч да ми кажат това не е ли перфектен пример за Елиът уейв точно в момента до краша?http://imgur.com/a/JpBRs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 моля Стоко и Пръч да ми кажат това не е ли перфектен пример за Елиът уейв точно в момента до краша? http://imgur.com/a/JpBRs Не работя с EW и да ти призная зада рзчиташ на него (като основен инструмент) ти трябва много опит и допълнителни индикатори. Това което си постнал няма никакво броене на него и се обзалагам, че няколко човека могат да го преброят по различен начин Едни прости тренд линии при биткойн работят прекрасно защото ги ползват всички П.С.И между другото,смятам да намаля малко безплатните ми real-time анализи и сигнали, и ще се включвам по епизодично.Ще отделя повече време на някой по-важни неща. Пиша това за колегата чучке,да не си помисли че съм фалирал Нещо много сериозен взе да ставаш , not cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Май Индия ще е следващият двигател на развитието на Биткойн - http://www.moneycontrol.com/news/technology/quicker-safer-and-cheaper-blockchain-can-disrupt-150-yr-old-global-payments-model-2306283.html В САЩ има много индийци, които пращат пари към индия на семействата си а zebpay не може да смогне на нови потребители. Като цяло лятото е слаб сезон(освен за морето ) а септември започва възхода до нова година - като гледам и последните две години за биткойна се забелязва 9 месец - 12 месец почти х2 на биткойна та и тази май ще се случи... Като цяло летата са му слаб сезон, но това май това няма да е така. Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Малко статистика според: https://www.bfxdata.com/positions/btcusd за 24 часа - покупки в + за биткойни 90 биткойна на стойност 234 000$ => цена от 2527$ до 2626$ + 3,9% за 24 часа - покупки в + за етериум 12650 етериума на стойност 4 554 000$ => цена от 353$ на 363$ повишение + 2,8% който иска да го смята по друг начин но аз виждам това: фиат 234 000$ -> бтц +3,9%цена фиат 4 554 000$ -> етер + 2,8% май нещо бъркам не виждам логика.... нещо данните за обемите май не са точни или нещо ще излезе, че ако се втурант няколко стотин милиона в биткойни нещата ще се изстрелят много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 как да се втурнат фреш кинти, като хората са наплашени от неясната съдба на бтк покрай този скейлинг дебат.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 и това ще мине на есен с песен, нова година нов късмет хайде и аз малко да прогнозирам, бях казал 1 юни 3к почти го стигна (е и не този ден ама ) броя го за успешна прогноза края на август 5к - ако не стане някоя издънка със сегвит януари 10к п.п. Не залагайте много на моите прогнози - не винаги познавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 това 5к съобразено ли е с евентуален 2мб форк ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 това 5к съобразено ли е с евентуален 2мб форк ? До колкото разбрах - това ще се случи в рамките от 3 до 6 месеца селд 1-ви август, което оставя нещата за след нова година. ПЛАНИРАН хардфорк не мисля, че ще се отрази негативно на веригата. По скоро ако старата оцелее segwit 1mb ще забави развитието на новата segwit 2mb.) В света на финансите когато има ясното какво и кога, нещата запазват тренда си. Именно затова мисля че ФЕД и ЕЦБ много рядко правят изненадващи промени. По-скоро казват намерения за след месеци какво ще се случи после потвърждават намерения и накрая го оставят да се случи(имам предвид най-вече лихвените проценти всичко става планирано и плавно) Sundy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Май Индия ще е следващият двигател на развитието на Биткойн - http://www.moneycontrol.com/news/technology/quicker-safer-and-cheaper-blockchain-can-disrupt-150-yr-old-global-payments-model-2306283.html В САЩ има много индийци, които пращат пари към индия на семействата си а zebpay не може да смогне на нови потребители. Като цяло лятото е слаб сезон(освен за морето ) а септември започва възхода до нова година - като гледам и последните две години за биткойна се забелязва 9 месец - 12 месец почти х2 на биткойна та и тази май ще се случи... Като цяло летата са му слаб сезон, но това май това няма да е така. https://cointelegraph.com/news/suddenly-bitcoin-to-be-officially-legal-in-india (знам, че много не би трябвало да му се вярва ама...) On June 20, CNBC India announced that the Indian government committee has ruled in favor of regulating Bitcoin and is currently establishing a task force to create various regulatory frameworks with the aim of fully legalizing Bitcoin in the short-term. Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 за последните 24 часа справката етер биткон е доста луда - https://www.bfxdata.com/positions/ethusd продажби на биткойни много към фиат а цената е нагоре покупки яко на етериум а цената е надолу което ме навежда на мисълта, че има яко трансфер в посока етериум -> биткойни (без да минава през фиат) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Не знам защо , но ми се струва че събота и неделя ще има покачване на биткойна около 3к. Аз излязох от етера за да чакам скока тези дни и дано не съм сгрешил че ще слагам въжето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 навсякъде гледам такива прогнози, даже $3300 дават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 не знам аз мисля, че този и следващия уикенд ще има напрежение https://twitter.com/BitMEXdotcom/status/878158510097260544 TEZOS vs EOS това също и интересно, очартава се и сел прешър по това което разбирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Старият връх от 2013 година имаше следната конфигурация на седмична: 1. Зелена свещ с големи обеми 2. Червена свещ с дълбока корекция и високи обеми 3. Зелена свещ възстановяване с двойно по-слаб сумарен обем от предишната седмична 4. Дълга червена свещ с голям обем - потвърждаваща връх Сега ситуацията на седмична е идентична до т.3 включително. Предполагам това значи, че следващата седмична е много важна за това средносрочно накъде. Технически има прилика, но пък нямаме апокалиптични новини от рода на гокса, така че съм сравнително неутрален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Аз пък очаквам 4. Дълга зелена свещ с голям обем - потвърждаваща корекцията Запиши си, моля те да пишеш, какво е излязло - най-вероятно късо кръстче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Палете свещи .... има защо. Скоро 1 сатоши ще е като златно кюлче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts