Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Това олицетворява твоите,пиша само за да не подльжеш някой ,че разбираш от трейд.От нова година си много назад.Имаш да избиваш,сьсредоточи се...

Аз пък очаквам 

4. Дълга зелена свещ с голям обем - потвърждаваща корекцията

Запиши си, моля те да пишеш, какво е излязло - най-вероятно късо кръстче :)

Няма какво да си записвам, няколко часа преди да затвори седмичната я засраха в червено и реално т.3  е невалидна :) Чакаме дългата зелена свещ.

Очаквам още малко падане, докато биткойн етер станат 1 към 10, след това застой седмица две с лек тренд нагоре и на 21ви другия месец или седмица преди това биткойна да тръгне нагоре с хубав тренд, етер със слаб изоставащ тренд нагоре до стойности 0.08 биткойна за етер. В общи линии Август пик и пукане, след това от септември до януари стабилен тренд.

Това си го мисля на база движенията за последните две години. Очакването индия да го регулира/признае, силният сезон есен за световната икономика, пращане на пари от сащ към индия и навсякъде другаде по света. Разбирасе ако сегвита влезне.

за Етериум говориш нали?

според мен до голяма степен цената на БТС пада, защото много хора излизат от етериум през биткойн и после продават бтс за долари и оттам БТС/УСД пада

ясно е, защото спадът в ЕТН/УСД е два-три по-голям от БТС/УСД

Стамен,чукче,стоко и кой ли още не :

giphy.gif

Моите прогнози са основно мечи, не знам защо ме слагаш в тоя кюп. Червените понеделници съм ги преживявал много пъти. В момента сме в позиция ако не издържи на тези стойности  2280 стамп и 2200 финекс да отидем по дяволите. иначе относно етера, трябва да се видят обемите дали има общо с натиска над btc, но тия хайпнати корейци сън няма да видят скоро.

Питай Стоко ,той е тесен специалист по тази част (обемо анализаровач ) :)  .После и аз ще кажа

Аве Данчо ако ти платя ще ме признаеш ли за специалист по обемите. Кажи тарифата.  :D  :D  :D

rfa486ba72y2n1bognr1.jpeg

Много сценарии има до август, гледам си линиите и не се напъвам много

https://www.tradingview.com/x/n2Z3Bzq2/

Аз като казах buy the dip, ти къде беше да кажеш "Продавайте" :)

аз се готвя да натоваря биткойни между другото, ако продължи да пада

малко ме е страх да няма скрити развития, но ако сдо ден два не излязат такива, ще си купя. Не с много, но с 30% от отделените за това пари

Чичо Данчо,това е от скоро,пак казвам.Мисли преди да пишеш,защото има хора дет ти вярват.После сам си прочети прогнозите за ЕтН и пак се замисли.Нямам време да се занимавам с теб,а ескроул сметка за койни .....Леле.Та аз не търся лотариен билет,просто ти май търкаш много

слято мнение.....

Виж си датата на изказването,за малко да удари 1700.С много "уважение" 

Много заблудени админи съм виждал в мечи капани, не че няма да съм доволен (след всички глупости които изписа (става дума за админа с жълтата човка)) , но гледай да не ги последваш.

Много заблудени админи съм виждал в мечи капани, не че няма да съм доволен (след всички глупости които изписа (става дума за админа с жълтата човка)) , но гледай да не ги последваш.

Откакто Данчо стана админ ми стана супер интересно да следя форума.. Както е казал мъдрецът "Дай власт на п.... човек и му гледай сеира" :)

Откакто Данчо стана админ ми стана супер интересно да следя форума.. Както е казал мъдрецът "Дай власт на п.... човек и му гледай сеира" :)

Учудвам се как не се усеща той...

Админ, един въпрос - има ли трити мнения, от днес следобяд в темата за банването ти? 

Мисля, че четох днес следобяда от телефона си нещо, но не съм сигурен.

Предварително благодаря! 

има....

Данчо, като дей трейдър, защо не почнеш за няколко дена да си постваш позициите, точно след като фги направиш. 

Например:

Влизам лонг в етер на цена еди колко си. 

Излизам от позиция, печалба Х%

Защото иначе само говориш за прогнози и акъл, а на всички нас ни се губят печелившите ти съвети..

Направи 20% профит и ще ти съберем фонд за инвестиране срещу % за теб

Влезнал сьм лонг на 46.7 лаит и чакам 57.Точно и кратко и ясно.Подкрепа ще правя на 29 за да убия тренда и да намаля позицията си .Никой не е застрахован от грешки.Ликуид прайс 11.98,да се надяваме да нд пада до там.Марджина ми е с 600 лайта .Това е по темата,иначе от снощи сьм назад повече от предложените 10 БТК от теб.Това не ме притеснява,имам си план и го спазвам.

Изтрил съм на чучке и още един мисля .Стамен да провери в хисторито и да каже.

И двата поста бяха спам и нямаше гласуване в тях !

Докато съм админ, всеки пост в темата за анкетата ,който не е гласуване,ще го трия както съм написал 3 пъти в самата тема.

Да, знам че триеш постовете без гласуване, и съм ОК с това. 

Не си бях дочел поста, и за това попитах. Но щом остава и хистъри, мисля че всичко е точно.

Пък и остава само ден, до края на сериалчето. 

Ако ми кажеш с каква цел да го правя ,ще го направя.

Или пак безплатно искате да влачите :)  Умряха баламите обаче при такава "благодарност" 

за да ни затвориш устите! хората като мен, който не ти вярват, няма да се възползват, а в същото време ще възнаградиш феновете ти като 13-годишното момче...  Пишеш толкова много глупости във форума, можеш да се жертваш и за едно изречение на трейд...

Какво ме интересува мен мнението на Сулио и Пулио ,та да му затварям устата ? 

ами явно много те интересува, след като изписваш купища хвалби, дори без някой да те е критикувал... 

Guest Given

Добре, чак толкова ли те е яд, че откри потенциала на ETH когато капитализацията удари 10 млрд., че имаш нужда от подобни самохвалби? Просто купи класици, не се занимавай с глупости. :D

Guest Given

Малко по-рано съм ги купил от тази цена. А купи ли си или писа, че са провален проект? :D

Guest Given

Чети съответната темичка, чукче. Може би тогава няма да ревеш като линейка и щеше да си напазарил още през март. :D

Разбрах, че си дейтрейдър, споко. Само се чудя как така не си трейдвал ETH при скока между 8 и 90 евро, ама ти си знаеш. Тоя дей сигурно си бил отпуск :D

• batibon locked and unlocked this topic