Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Приятели.. безплатни и платени такива :), плагиатствам от туитър, но чат пат повтаря графиката от предишния ми коментар:

144j6x.jpg

На кантар ли сме или така ми се струва? Какво мислите? На тренд линията пазаря, но стопа ми е под нея и понеже знам, че кракенския стоп е абстракция си кисна пред монитора.

Също така доста слабо бичо представяне до сега, скача но с мизерен обем.

Всичко е по план . Мисля , че съм дал 4 годишен план по който няма какво да допълня. Ако някой иска да си губи времето с интрадей трейд моля. За 4-5 г трейд си пак беден трейдър, но как може да давам съвети на АДМИН.

Guest Given

Не изпадай сега в истерия. Ясно виждаш на каква цена съм влязъл в ETC. Общо един час писане на глупости ти замина в кофата, ама няма да плачкаш. :P

Напоследък преобладава спама, меренето на пушки и т.н и тъй като основната идея на сайта беше друга, то който иска да заповяда в Telegram групата която направих днес - https://t.me/cryptomaniabg. Нямам за цел да навредя на този форум точно обратното - надявам се малко от излишния разговор тук свързан преди всичко с трейдинг да се пренесе там. Мисля, че някой вече направи нещо подобно, но във фейсбук.

Що не им направиш някаква анкетка, на миньорчетата, и да им гледаш сеира.  ;-) Вече имаме опит в това

По-лабилните може и да ти се разкарат от групата  :D

DDv9sKXU0AArFXg.jpg

чете се така: слезе ли под 50EMA ,вероятно ще дънпне до 200EMA

момчето дето го е нарисувало е много кадърно, аз търгувам по него, обикновено използва облака, но този път само тези индикатори

bbb аз нищо не разбирам и не знам какво правя, но само едно и също нещо повтарям на всички, бай и холд!

виж в колко стари поста съм писал и на 1000$ да купиш БТК няма да съжаляваш, мога да го напиша и сега и на 2000$ да купиш няма да съжаляваш

това разбира се се отнася за хора със здрави нерви, често купувам топ-а и продавам дип-а  :D  обичам да живея на ръба!

като цяло аз съм за сега булиш настроен, само плашат хората с този хард форк, даже и да стане и да има срив в цената, това ще отвори възможност да се купи на по ниски цени...

• batibon locked and unlocked this topic