Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

И защо ритате срещу този манипулатор, не ви разбирам. Ако това описание на действията му е вярно, значи действа като маркетмейкър, намалява волатилността и маржин коловете. В крайна сметка, цените на една такава борса могат да се манипулират само за съвсем кратко и съвсем малко, защото ако разликите станат големи - другите ще започнат да правят арбитраж през други борси и ще го разнищят за нула време. 2000 биткойна са доста, но оборотите на борсите са много по-големи. 

И защо ритате срещу този манипулатор, не ви разбирам. Ако това описание на действията му е вярно, значи действа като маркетмейкър, намалява волатилността и маржин коловете. В крайна сметка, цените на една такава борса могат да се манипулират само за съвсем кратко и съвсем малко, защото ако разликите станат големи - другите ще започнат да правят арбитраж през други борси и ще го разнищят за нула време. 2000 биткойна са доста, но оборотите на борсите са много по-големи. 

никой не рита с/у него, писах на който му е интересно да прочете статията какво прави, на мен като видя в ордербука 1000,2000 и 4000 бтс в една позиция и ми става интересно...

и какво те кара да мислиш, че като е в медуим, не може да са просто мислите на един болен мозък :)

може всичко да е, дали е в редит или в медиум или в хаш.бг винаги може да е плод на мислите на един болен мозък  :D

DGlqOiWVYAETgPv.jpg

Остава Индия да се включи сериозно на сцената.

И огромният потенциал за ръст в Европа и САЩ.

Някой има ли информация колко са участниците в биткойн обществото в цял свят, това което знам е че са 5-6 милиона? Което е капка от 7те милярда население.

мисля че има към 15-16 милиона биткойн адреса, но това далече не са притежателите на бтк, едва ли може да се открие статистика, има хора с по 1 адрес,други с по 100 сигурно...

Даже и на логаритмичната графика такова изкачване изглежда експоненциално. На мен такива стръмни наклони ми изглеждат опасни, от тях падането е лошо. 

мене не ме е страх, аз във фиат не минавам, то е ясно че това е някакъв максимализъм, но и моя приятел които имаше между 6 и 8 000 биткойна и си ги похарчи за запалки и китайски боклуци във алибаба или някакъв друг подобен сайт, също не вярваше, че някога бтк ще стигне тези върхове, да не говорим за хората дето ги удари гокса, колко вяра са изгубили и те

15 март някъде - биткойн 1000$ ... след вече 5 месеца 15 август - биткойн 3500$ ... ако върви с такова темпо то 15 януари да го чакам 10 000$ :) Наистина става страшно , защото според мен вече нищо не стои на пътя на биткойна и за сега пътя му е чист до луната.

В кракен има заложен сел ордер за 450 биткойна, беше на 4200, преместиха го на 4160(но винаги над точката на сделките), май се опитват да ограничат растежа, за да няма голям спад. В момента можем само да си гадаем за нива на подръжка и съпротиви.

• batibon locked and unlocked this topic