Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Аз гледах в стампа, че сложиха два ордера от 200 и 500 койна на около 3850 и наистина не можаха да изядат тази цена. Според мен точно от това поведение можем да си вадим изводи как ще манипулират (все по трудно вече) цената.

В кракен има заложен сел ордер за 450 биткойна, беше на 4200, преместиха го на 4160(но винаги над точката на сделките), май се опитват да ограничат растежа, за да няма голям спад. В момента можем само да си гадаем за нива на подръжка и съпротиви.

Нещо го изяде :) за около 5 мин.

Също така, май по всички борси започна сериозно изкупуване(на големи порции). Да не би HBO да са решили да изплащат пълният откуп!?

Ако стане така, че това изкупуване на тези стени, които се пускат на 4200 и нагоре продължи ден два, май няма да има сериозни корекции на цената и тренда ще продължи.

А може и да гръмне някоя новина съвсем скоро.

Здравейте от бай ви Ганя, от доста време следя форума с интерес и реших да се регистрирам, за да споделям чуто и видяно, започвам.

https://www.bfxdata.com/orderbooks/btcusd

Непрекъснато слагат разни asks по 100, 40, манипулация голяма...., ще има опарени може би...post-2583-0-25676600-1502705250_thumb.pngpost-2583-0-25566400-1502705258_thumb.png

Тези които са влезли след спада прогнозиран от голдман сакс(и самите те), май започнаха да обират печалбите. Но странното е че нещо друго или други влизат и обират на тази цена.

пътя към $5К ще е осеян с добри намерения, обаче 5 хиляди долара си е такава психологическа граница, че мисля по-сериозен селл няма да сме виждали до тогава и все пак не мисля че ще го пуснат да слезе под 3800 за ре бай

Ако стигне до 5к или без малко, ме съмнява да слезе изобщо под 4к.

Имаше много падове, които се възстановиха много бързо, мисля че сега са много тези които чакат следващият пад, май няма да има такъв какъвто им се иска.

Нищо чудно. А и блокстрийм ще гръмнат топчето скоро. Според мен още на 10-тата минута след активирането на SegWit, ще почне инвазията на нововъведенията. Готови са.

не знам как да ти харесам поста 2 пати за това ще го цитирам и ще го харесам пак

Дааааааа, Все повече ме е яд че не се включих по-рано в играта "биткойн" ама колкото толкова. 

По принцип съм голям оптимист, ама малко се съмнявах в моите оптимистични прогнози, ама те май ще вземат да излезнат още по-оптимистични :)

Май скоро ще видим Индия, Русия, Украйна да се присъединят на сцената, ако не и целият БРИКС. И след това да луднат европейците и американците.

Едно време един колега беше водил гаджето си в Сеул(точно бяха започнали да се появяват смартфоните първи версии на андроид и айфоне ) и като се върна разправя: "Там в метрото всички цъкат на телефона, навсякъде само цъкат на телефона" и след 2-3 години и тук стана така.

https://money.bg/finance/goldman-sachs-bitcoin-shte-dostigne-usd4827-predi-korektsiya-do-usd2221.htm

Голдман сакс пак са дали прогноза - По принцип се водят големи манипулатори и този път не знам дали ще познаят точно, че ще има корекция ще има.....

това е за пазара на акциите обаче, не е за биткойн или криптовалутите (въпреки че опасенията там се припокриват). и няма да има корекция, ами както е било винаги досега в историята - огромен краш. според много световни специалисти идва голяма криза, много по тежка от тази от 2008 година

Честито на всички, които не се вързаха на глупостите на г-н Пръча..

За другите, съболезнования :-)

и мене тази мисъл ме прониза снощи, дано не е продал всичкото си бтс и минал във етн..

рано почнаха да купуват всички, значи всеки разчита на това, че цената ще се качи идните дни, трябваше да го оставят да си слезе до 3800 във финекс и от там байбак до началото на следващата седмица да стигне $5к по случай сегуит.... така много трудно се възстановява, дано не го отърват под 3800

ето и новината, която metaflute1 очакваше от blockstream:

https://blockstream.com/2017/08/15/announcing-blockstream-satellite.html

https://blockstream.com/satellite/menu/

аз съм твърдо за 3800, зависи обаче кой колко ще реши да спекулира, иначе масово предричат 2200-2500-2870-2890-2980-3005-3160, но сега с тоя сателит, не знам как ще се изиграе..

Mike Hernz  дава 3160 което не звучи никак зле също :D

vamp111

Аз понеже съм на годинка и тепърва прохождам / никъде не мърдам без биберона си/ , какво ще донесе на мен и на другите като мен този сателит? Ако може, напиши го разбираемо, да се не задавя с банановата си кашичка. Благодаря.

batibon най-просто казано (защото аз съм прост човек) означава, че блоковете се излъчват чрез радио честотни вълни и няма да ти е нужен Интернет да си синхронизираш нод-а и ако утре си в джунглата и нямаш покритие, обаче си носиш на главата портативната сателитна антена ще прихванеш сигнала  :D

ето тук е един човечец си е направил експеримент, как да праща транзакции чрез СМС и новата сателитна система:

http://gk2.sk/how-to-push-bitcoin-transactions-via-sms/

ето тук може да намериш полезни линкове за цялата технология зад блокверигата и биткйон (мисля че почва от 5 год. възраст, но ти след като можеш да пишеш във форум и да шмъркаш от биберона едновременно сигурно ще се ориентираш) 

https://sites.google.com/site/bitcoinsig/resources

м/у другото вчера удари точно 3800 във стамп, което е добре, дано спуфи да се включи и да подкачи пак над 4К, че като гледам какви поръчки се ликвидират:

DHRqoTnV0AArUix.jpg

• batibon locked and unlocked this topic