Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

На vamp111 коментара в профита е велик, не можах да се сдържа да не го копна :D

"БАХАХАХХАХАХААХХА, по голяма тъпотия до сега не бяхте писали, обаче никога не е късно човек да надмине себе си, жалка статия написана от жалък човечец със жалки журналистически качества във жалко сайтче за busineess news online ?? какво значи това ? 100хил долара откраднали хакери 80 хил долара откраднали хакери, те и 100 милиона да са откраднали може ли със 100 милиона да финансираш държавна ядрена програма ве ТЪП ОЛИГОФРЕН как може да пишеш такива тъпотии и хората да ти ги четат....."

На vamp111 коментара в профита е велик, не можах да се сдържа да не го копна :D

"БАХАХАХХАХАХААХХА, по голяма тъпотия до сега не бяхте писали, обаче никога не е късно човек да надмине себе си, жалка статия написана от жалък човечец със жалки журналистически качества във жалко сайтче за busineess news online ?? какво значи това ? 100хил долара откраднали хакери 80 хил долара откраднали хакери, те и 100 милиона да са откраднали може ли със 100 милиона да финансираш държавна ядрена програма ве ТЪП ОЛИГОФРЕН как може да пишеш такива тъпотии и хората да ти ги четат....."

:( 

без коментар, но съм благодарен, че не пише и при нас в този стил

@kalin, просто са съвпаднали ник-овете, а и да не се, само да ти кажа не знаеш колко много приятели/познати напоследък ми обясняват как са чули във ФБ или в подобен жалък сайт, за това чудо наречено БТК и как то било невероятна измама разбираш ли и как, който бил купил бил загубил било като не знам си какво. Имам един от $700 ми ги обяснява тва БТК каква измама е аз даже самия взех да се съмнявам и добре, че още не съм купил де... а това момче тъгува форекс от 7-8-9 години

в други подобни статии ако видиш в подобен стил коментари, не се двоуми АЗ съм даже и да пише друго име!  Тук във форума мисля сте хора интелигентни и благоприлични, не заслужавате подобни селянии... но вярвай ми като видя нещо подобно и паля и откачам и жалко, че не мога да вляза през монитора да му извия врата на този ********** дето си гледа 7-те лв във сметката на ДСК и се пита дали годишния му лихвен процент ще стане от 0.05 на 0.07 ако гласува за Бойко

Човек, не се ядосвай за тъпотии.

Решили са от профит.бг че темата е тренди, и са дали на някойси дето и идея си няма от материята, да пише по нея. Резултата, за съжаление, е налице - скапани статии ...

Свиркай си, цената падна под 4к, време е да купуваме ;-)

П.С. А за хората в нашия форум сме на едно мнение, категорично! 

май беше за другата тема тази новина, но нищо...

Аха затова ли била промоцията там сега... Странно не могат ли просто да си преместят биткойните по другите борси?

и на мен това ми е чудно. предполагам само масовката кешаутва, трейдърите си ги местят в други борси/уолети и ще изчакат регулацията или затихване на стихията докато решат как да действат.

Китай отговаря за 20% от търговията, не знам защо е всичкия този зор

пак правителствени манипулации на пазара, да ужилят хората да си знаят, че не трябва да се бара бтк щото боли

Комунистите пак забраняват на слънцето да изгрее, то пък ги огрява всеки път отзад. А едни други с вратовръзки дето преебаха света 2008 година искат да си купувате коката само с фиат. 

metaflute1 таз статия е от вчера, а btcc писаха в туитър преди 2ч.

като цяло btcc може да е най-старта борса, обаче даже не е в топ 10 по обем

лошо ще стане ако и други борси последват примера и

• batibon locked and unlocked this topic