Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Надявам се битстамп да са намерили причина да им затворят акаунта на тези типове :)

Хубав технически анализ има отново тук, като има шансове $275 да се превърне в дъно, но е много важно тази седмица дали цената ще отиде достатъчно нагоре...

https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-price-crash-300/

Единствената възможност нещата  по-горе да се окажат неверни е да има дупка в протокола и някой да е разбрал и да се освобождава докато е време.Не намирам друго обяснение.

Друга леко фантастична възможност ,която небражно е спомената и в bitcointalck e квантовите компютри да се реалност и да чупят лесно private key-овете.Рзбира се това е меко казано доооста съмнително.Но просто много демонстративно се дъмпва цената и вече ми минават налудничави идеи.

Друга леко фантастична възможност ,която небражно е спомената и в bitcointalck e квантовите компютри да се реалност и да чупят лесно private key-овете.Рзбира се това е меко казано доооста съмнително.Но просто много демонстративно се дъмпва цената и вече ми минават налудничави идеи.

Дори и въпросните квантови пс-та да са реалност, те не биха ти дали достатъчно предимство за разбиване на ключовете (в рамките дори на няколко човешки живота). А относно манипулацията, имаше доста сигнали още на 430$. Съществуват очаквания за повторно потапяне под 300. Според краткото ми проучване, предполагаемото дъно е в зоната 220-280. 

Да манипулацията е най-вероятна ,но въпроса е защо се прави демонстративно?Така има по-голяма съпротива.Иначе  не е много сигурно какво ще могат квантовите компютри,набързо попрегледах и ако станат реалност има коментари ,че цялата криптография ще трябва да се промени.Но навлизаме в сферата на много ако.

Добре, какъв му е случая на този?

Защо е оставил стената на $300 и от часове хората я "хапят". Ако той искаше да срине сентимента, защо не свали цената под $200 - с тези средства, с които разполага, нямаше да му е трудно.

Ето тук се вижда, защо все пак регулацията си има и своите предимства. Ако това се случи на капиталовите пазари така явно и безочливо, този тип щеше отдавна да е в SEC да дава обяснения...

Вчера един приятел ми пусна това:

https://www.reddit.com/r/BitcoinMarkets/comments/2iauh9/ohcc_exchange_partnership_and_the_fractional/

Прочетох го, но не го схванах. Сега обаче си мисля:

Колкото и да не са регулирани, битстамп вижда какво става и ако беше неутрална, щеше да му затвори акаунта на този - знаете, че при повечето борси в света, ако индексът мръдне с повече от 10%, борсата се затваря..

Значи битстамп знае кой е това (то трябва да е частно лице, защото в битстамп могат само частни лица да имзат сметки), но не му пречи да ебава пазара... дали самите битстамп не са в кюпа, се питам вече аз - те поне койни имат много и могат да си правят каквото искат  :)

Дали не е добра идея да се купи сега? Тази стена на $350 ще ѝ видят сметката, а утре и другиден мисля, че фиатните пари ще запристигат в борсите и ще стане мазало...

Този тип според мен с тези статични стени не знам какво постига още, само си мисля, че в момента е на мега загуба за последните дни само....

Точно това си мислех и аз, хубаво я смъкна цената ама как точно може да спечели от това при положение че почне ли и той да купува обратно просто няма как да купува на по-малко от колкото продаваше. 

Почва да ми прилича на месец май, когато имаше конференция в Амстердам и след това курсът излетя. Сега като чета какви неща се случват в Лас Вегас, където тече Inside Bitcoins конференцията, и диспозицията на пазара, си мисля, че май ще литнем пак....

След пълното затишие от към поръчки вчера в crypto.bg, днес почваме ударно сутринта с няколко поръчки за купуване на обща стойност към 700 лв :)

Добре, явно този доста е увредил пазара, след като цената проби и $350 и 20 МА на 4 часовата и пак не тръгва стръмно нагоре...

Според теб, Данчо, кой продаваше толкова дълго на $340-$345? Вчера имаше два spike-a в обемите, когато цената се качи само с по $5 нагоре.

Има ли вероятност, този тип сега вече да купува - но леко и внимателно - и гледам е преместил стената на $360 с цел плашене на рибата?

Интересно защо в crypto.bg почнаха много да продават - хора, още ще скача..

Повечето купуват де, но преди имаше много рядко поръчки за продажба, от днес са повечко...

Дано скача че още ме е яд че не успях да купя на $280 както бях планирал..  Какво мислите за това http://www.followthecoin.com/finsec-us-regulators-target-bitcoin-companies-enforcement-actions-fall/ , дали може да разклати цената нещо такова? (Не обръщайте внимание на автора и фамилията :) линка го видях от трейдър който е правил доста добри анализи)

Добре защо подминавате най важната тема в момента, ето още един линк https://www.eff.org/deeplinks/2014/10/beware-bitlicense-new-yorks-virtual-currency-regulations-invade-privacy-and-hamper никой ли няма да коментира нищо?

Има много кофти неща, особено ако послужат за основа на биткойн регулациите в щатите като цяло. Но от друга страна, тези регулации ще позволят на банките да инвестират най-сетне в биткойн. И според мен ефекта за цената специално (нали е тема за цената) ще са доста по-положителни от негативните оттенъци. Явно е, че bitlicense в Ню Йорк се прави за близнаците и всички банки и фондове в Ню Йорк и явно трябва да са толкова рестриктивни, за да може да са в линия с общото финансово право.

Много от примерите в статията засягат проблеми, които са лесно решими макар и да има bitlicense.

Този нашият човек много добре се представя за сега, всички трейдъри да прочетат следната статия

https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-price-rally-400/

• batibon locked and unlocked this topic