Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

най-лошо ще е ако стигне близо до 10К тва е много сериозна психологична граница, много народ в главата им е това 10К, броят си наум милионите вече.... то ше стане ясно като се навъдят ордерите... дано не съвпадне това 10К със форк-а ддз така си мисля

До колкото разбирам има два основни варианта, един е да стигне 10К и след това да падня рязко с дълъг мечи период, другия е да падне до 4К и след това отново на горе. Но това са размисли на човек доста по-навътре от мен в тези неща и си мисля, че е прав. Пък какво ще стан никой не може да предвиди заради лудия пазар.

R/R не си струва. Im out. 12% vs 50$ надолу. Ако остане малко sideways може да ресетне за 12%+, и Streamr ще ме направи щастлив. Ама тръгне ли надолу....Това беше петата вълна, и най-голяма. Според зависи как може да се извърти и да отиде и на 8, 10 и 12к. Лично аз не залагам.

23213367_10214272794079946_3601801077615

Когато лудостта говори анализите мълчат.

Следващата корекция ще откаже доста слаби ръце.

ПП. мисля, че блумбърг с техните новини за 5к и малко след това 6к привлече доооста нови свежи пари.

Алтовете направо кървят... за момента.

в 99% от случайите, цените са в пъти по ниски от тези на HITBtc. Сега е съвсем спекулатувно.

Проблемът с биткойн в момента е че се вдивиж по покачващия се ръб на канала, и ряно или късно ще отиде към долния. В момента за блоуофф топ имаме 8к долара, но R/R поне за мен е малко.

П.С. Този пробив, който се случи преди час съвпадна с издаването на тетерите.

П.С. Този пробив, който се случи преди час съвпадна с издаването на тетерите.

всяко издуване на цената във финекс съвпада с вкарването на нови мин. 5-20млн. тетъра при тях

DN5exflW4AAGJpe.png

интересно сайт-че, където може да се следи в реално време парите в циркулация за дадена държава (категоризирани в M1, който не знае какво обхваща М1 гугал плийз) има и bitcoin

http://lopp.net/m1/rank.html

и това също е наяква зарибявка 

http://www.fiatfate.com/

Всичико е цикли. Според мене приключихме засега. Очаквайте FUD с return to normal rally, както всеки път.

Има една поговорка - PATIENCE IS A VIRTUE.

Може да се каже и PAYtience is a virtue. :)

Добре де, чисто икономически погледнато, когато цената на един актив пада, не е ли по-добре да го обмениш в друг актив, чиято цена не пада, за да се обезпечиш срещу загуба? Мисля, че това се наричаше хеджиране.

Добре де, чисто икономически погледнато, когато цената на един актив пада, не е ли по-добре да го обмениш в друг актив, чиято цена не пада, за да се обезпечиш срещу загуба? Мисля, че това се наричаше хеджиране.

Правилно, но ETH не е стабилна. Пада с Биткойн, виж за месеци назад. Хеджваш в традиционна валута.

fashion_m

Миналата година си играх с бинарната опция на валутните курсове  в биткойнови сайтове, прогноза за време и курс. Като ти се обърне курса и най-често правиш дубъл като сума в обратна посока.... да ама не, доста сатошки профуках. Та и ти- купил си сатошки на цена, сега си на минус, даже и да ги продадеш, има и марж. Обръщаш в етер- такси превод и превалутиране- после обратните същи за биткойн при евентуално вдигане цена. Всички криптовалути са зависими от курса на биткойн, даже и да са леко времево разтеглени . Бих те пратил да прочетеш статията тайната на инвестициите в биткойн в началото на сайта, но съм още нов тук. 

Правилно, но ETH не е стабилна. Пада с Биткойн, виж за месеци назад. Хеджваш в традиционна валута.

Тук да не го прати откъдето е ?

• batibon locked and unlocked this topic