Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Цената тръгна надолу защото скочи 140% процента, без почти никакъв ритрейс. 

Не съществува permabull маркет, кротнете се. Стига търсили прочини за малкото нормално в този ненормален пазар.

Това не е ретрейс, а далавера на миньорите свалят цената на биткойн дигат кеша, хаш рейта мигрира в кеша трудността на биткойн пада, прехвърлят кеша в биткойн печалбата се вдига за 2 седмици.

Снощи имах спешна извънредна работа и се наложи да работя до много късно. Около 2-3 часа в рамките на минутки рязко се вдигна цената до 6300 евро. Замислих се дали да изляза изцяло с частта си на борсата, обаче бях уморен вече и викам утре ще видя какво ще правя. Ставам сутринта и какво да видя... :o   Прецакал съм се. Аз няма да си сипвам нищо, освен обичайното, но ще си пасувам вече, все още съм на достатъчна печалба от малкото, което държа за търговия. Да става каквото ще. Все някога пак трябва да тръгне нагоре. Сега е за купуване, който е реализирал в пълен обем печалбите си покрай юруша. Наздраве на сипващите си! :)

не бих продал БТК на загуба, само това мога да кажа, всъщност не бих продал БТК.....

борсата обира левъридж позициите, покрай тях и слабите ръце...

ако тези вълнения в цената ви паникьосват, не сте за борса въобще...

Ще падне ли цената на BTC когато пуснат Bitcoin Gold в случай, че голяма част от хората започнат да обръщат във фиат печалбите от двата койна? 

В Неделя щели да пускат Golda...

https://www.coindesk.com/bitcoin-gold-release-cryptocurrency-sunday/

Ми примерно май август миналата година веднага след бутането и вдигането на финекса.И само не ми казвай че сега след провала на форка всичко е цветя и рози.Просто има още доста препядствия по пьтя напред.Но това е само мое мнение,всеки има глава на раменете и сам си решава

Всички се радвате, че Койнбейз добавя или е добавила 100 000 човека. Ама забравяте, че тези същите както панически купуват, така и като видят да им се стопява инвестицията, панически продават...

Според мен има още надолу.

Ми примерно май август миналата година веднага след бутането и вдигането на финекса.И само не ми казвай че сега след провала на форка всичко е цветя и рози.Просто има още доста препядствия по пьтя напред.Но това е само мое мнение,всеки има глава на раменете и сам си решава

много се радвам, че има и хора с мнения като твоето - иначе биткойнът щеше да е $100,000 - No offense, само мое лично мнение, хаха :)

• batibon locked and unlocked this topic