Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Забелязвам, че тази борса (LIVECOIN) от днеска е на първо място и предлага много монети и опции за депозит/теглене. Какво мислите за нея?

Сега не е така на сайта. Или грешка или fake.

Latest BitcoinCash Blocks
Height Miner Time Extra Info  Size 502257 ViaBTC 2 minutes ago   65.5 kB 502256 BTC.com 7 minutes ago   26.5 kB 502255 ViaBTC 9 minutes ago   2.7 kB 502254 BTC.TOP 9 minutes ago   21.9 kB 502253 Bitcoin.com 11 minutes ago   24.2 kB 502252 Unknown 12 minutes ago   20.9 kB 502251 AntPool 13 minutes ago   42.3 kB 502250 AntPool 18 minutes ago   177.3 kB 502249 BTC.TOP 25 minutes ago   88.1 kB 502248 BTC.TOP 29 minutes ago   4.0 kB

Миньорите до понеделник са решили да изкарат пари от биткой кеш преди да им резнат клона:

Yup, the big wave of BTC is still stuck in mempool waiting to reach exchanges. You ain't see nothing yet.

Indeed, a legendary shitshow is incoming

true my friend, its going to be 1 big mess for BTC HODLers....

От един час следя цената на бтк и е стремглаво надолу...

Жалко, че никой не се хвана на бас с мен ...

Yup, the big wave of BTC is still stuck in mempool waiting to reach exchanges. You ain't see nothing yet.

Indeed, a legendary shitshow is incoming

true my friend, its going to be 1 big mess for BTC HODLers....

От един час следя цената на бтк и е стремглаво надолу...

Жалко, че никой не се хвана на бас с мен ...

Откъде това?

Цялото представление днес беше организирано от Вер и Джихан, а кулминацията ще е в неделя или понеделник в зависимост от това кога ще е форка на кеша.

Не мога да не му призная, че беше гениално организирано сега остава в неделя с шиткойните си да си напазарува Биткойни и след няколко дена ще пусне клипче в тубата как е събрал пари да си купи Остров за свободата на крипто индустриата.

Хора !!  От има няма година съм във тази сфера .. ,НО от бърз поглед над нещата  и опита който притежавам смея да твърдя че повечето занимаващи се със това от по дълго време ,започват да забравят концепцията и самият замисъл на всичко това ,основата и основната идея включително и този сайт във който пишем във момента , които не осъзнато заблуждават и погрешно насочват бъдещето Не бих искал да давам каквито и да било напътствия ,но лично за себе си.. без да изпадам в подробности BTH не е това, което ще промени настоящата финансова система.Разбира се че почето хора ,включително и аз направиха известни хартийки на гърба на тази .....фгхфх , просто за ново инвестиращите

не се набивайте там дългосрочно или по точно въобще не си мислете за това ...гфдгсаф BCH.Тези изказвания на знатни личности ,проекти и т.н стартиращи на гърба на BTC ,изказващи се на този етап в подкрепа на фсдагфсдфг-BTH   е чисто и просто прищявка на разни конгломерати жадни на власт ....НЕ бъдете наивни !!!

срива в цената се дължи на това, че марк кеплър (мт гокс) ще си тръгне като пълен пич с на хората бтц-то в размер на 800 млн долара, а на хората ужилени от  "хака в гокс" ще им върнат бтц само че в равностойност в йени, колкотo е бил в момента на хака или част от това, нещо от рода на 400$ за бтц

междувремено лайнарите от x2 щели да си обърнат мощностите към бцх (уж), а от сутринта може да видите какво става с мощностите в бцх, същевреметно с едно изтегляне на мощности от бтц към бцх подплатено с вече тези новини мемпула се пълни и хората още повече се паникьосват щото пращат към борси, обаче транзакциите са задръстени и всичи почват да си мислят че е дошъл края на света и ше си купуват бтк на 1400$ по коледа

нищо като линкове няма да поствам, защото не ми се занимава, на който му е интересно да пише в нета, всичко го има... и за MT.GOX делото и за BCH и за X2........ 

ЧЕТЕТЕ САМИ, не вярвайте на слухове и чартове...

страхотен фъд и от питър смит (блокчейн.шит)  всичко това е нищо повече от добре координирана атака с/у цялата еко система на биткойн, ЧЕТЕТЕ САМИ и не се подвеждайте по на някой мнението/ рисунката и т.н.

WinSpam

не се мина и година, от както наблюдавахме подобно нещо, когато етера щеше да превзема биткойн...

Да това може да се каже като пример ,но като цяло етъра и BTH разликата е галактическа .За мен етъра е нещо хубаво и необходимо за израстването на биткойн и промяната на сегашната система,но BTHчисто и просто без да се задълбочаваме и  увъртаници си е схема .Пиша коментарите защото необичайно за мен,мои приятели подпитват с идеята за че BTH  е добра перспектива за дългосрочен план и наистина на пръв поглед доста хора биха се хванали на въдицата  и в дългосрочен план с подобни манипулации той наистина би бил опасен за биткойн .

Всъщност БКЕШ не е лошо нещо за еко системата, колкото повече хора привлече толкова по-добре, това че Вер не разбира разликата между консенсус и централизирана система си е негов проблем. Техническото решение с увеличаването на блока е неизбежно независимо дали има Сегуит и офф чейн ЛН. Платежните канали може да решат проблема с плащанията, но търговията на Алтовете която минава през биткойн няма да я решат.

докато джихан си дъмпи шиткойна в/у слабите ръце, дето се надяват на флипенинг..... финекс-а ще се погрижат ца бтк, щом като нови 30млн тетъра са на път, мисля вече е ясно какво следва

докато джихан си дъмпи шиткойна в/у слабите ръце, дето се надяват на флипенинг..... финекс-а ще се погрижат ца бтк, щом като нови 30млн тетъра са на път, мисля вече е ясно какво следва

Ти не знам накъде си се запътил, ама BTC трябва да слезне няколко етажа надолу, преди да вземе ескалатора за нагоре ;).

Шортовете трябваше да затворят + продаването намаля.

• batibon locked and unlocked this topic