Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Нямам идея, по принцип това е слаба точка. Знаеш много добре, една крепост се превзема отвън и отвътре  едновременно . Тоя китаец ако е решил би-кеша да е новия биткойн , който сега копаят повечето миньори, прави и тези прословути 51 процента атака  в мрежата, доста миньори ще си останат в кеша. Разбира се, това е ход на отчаян човек, не знам дали достатъчно е напушен от провала на сегуита....Просто териоретично има и 51 процента-заложени са от Сатоши.

Нямам идея, по принцип това е слаба точка. Знаеш много добре, една крепост се превзема отвън и отвътре  едновременно . Тоя китаец ако е решил би-кеша да е новия биткойн , който сега копаят повечето миньори, прави и тези прословути 51 процента атака  в мрежата, доста миньори ще си останат в кеша. Разбира се, това е ход на отчаян човек, не знам дали достатъчно е напушен от провала на сегуита....Просто териоретично има и 51 процента-заложени са от Сатоши.

Това значи да рискуваш хардуер за милиони в авантюра. 51% атака не носи печалба, тя може само да вкара целия крипто ентусиазъм в ледников период. Миньорите търсят само профита, другото са болни амбиции на милионери останали зад борда.

Според мен сега ще скочи трудността на кеша и рентабилността ще падне. Цената ще се срине на половина и толкова. Джихан ще закачи кеша на по-висока цена към бтк то. И накрая ще си го копае пак само той.

Сега като пуснат форка, ако само махнат eda-та, която работи само в посока надолу ще е мега глупаво, ако го направят да се регулира на малки периоди ще е по-добра стратегия.

С това действие само ще стимулира голда да стигне и той до 1000+ долара.

Друг сценарии e да продължат да си го копаят кеша на пук и мемпула да се пълни. Джихан може да издържи и месец така и да срине още цената.

Според мен има много по-голяма врътка с очакваните фючърси.

Сценарий 1 това да е било фарс.

Сценарий 2, да са казали че ще пуснат биткой а не х2, каквото и да става и Джихан заради това да се е отказал и сега на пук ще спъва до последно но не повече от месец или пускането на фючърсите.

Атаката от китай и jpmorgan ми се струва по-успешна от това, което става сега.

batibon, мисля че не знаеш какво точно означава 51% атака. Къде виждаш да се случва? 

51% атака означава да вкарат 51% от мощността и да пренаписват всички едни и същи лъжливи транзакции... 

ама за тази цел трябва да спрат да копат биткойн кеш

като цяло, на който му се гембълва - наливайте в алткойни, но ни е кеш

Ще ти дам един безплатен съвет никога не търгувай биткойн най-добрата стратегия с него е ХОЛД. Когато имаш свободни пари си купуваш още. Когато ти трябват пари обръщаш малко в ФИАТ и гледаш да възстановиш това което си похарчил възможно най-бързо. 

Защо търгувате, когато не знаете елементари индикатори?

Накрая нямаше никакъв обем на продаване. Стена от 400 BTC натиска надолу, цената не мръдва а само купуват. Никога не продавайте, след като цената е падналата 8-10-12-15% за ден. Ще има скок и тогава продайте.

Такива хора като вас правят пазара.

Разбирам, че се притеснявате, и действате импулсивно. Пожелавам ви да видите как портфолиото ви мърда със шестцифрени суми за минути, и да видите тогава как си ядете ноктите и дърпате косите.

Не случайно се казва - Инвестирай толкова, колкото дори и да загубиш, да не ти повлияе на качеството на живот.

Аз пък казвам - Инвестирай толкова, колкото си готов да забравиш. Погледни пак след някоя друга година :)

Като разтоварил всичко над 7к и влязох в алтове в момента съм много щастлив :) а тези невярващите в корекцията, биткойн максималисти изтърват много само защото са луди в представите си :D

Като разтоварил всичко над 7к и влязох в алтове в момента съм много щастлив :) а тези невярващите в корекцията, биткойн максималисти изтърват много само защото са луди в представите си :D

в статията за HODL-ването съм написал, защо не търгувам. Не е от идеалистични представи - просто сега си изкарал късмет... а някой ден няма да познаеш, и особено ако си на марджин, си фалирал....

не е сериозно да се хвалите с нещо, което се е случило във ваша полза, без самите вие да сте имали представа че ще стане.

как така никой онзи ден не каза: "Ще има опит да се наложи биткойн кеш през уикенда. Продайте биткойн и купете кеш и алтс"

Здравейте,тази сутрин гледам BCH доста е скочил и мисля че сега е момента да ги сменя за BTC. Може ли някой да ми опише какви са стъпките,защото не съм наясно? BCH го държа в BTC.com

Благодаря !

в статията за HODL-ването съм написал, защо не търгувам. Не е от идеалистични представи - просто сега си изкарал късмет... а някой ден няма да познаеш, и особено ако си на марджин, си фалирал....

не е сериозно да се хвалите с нещо, което се е случило във ваша полза, без самите вие да сте имали представа че ще стане.

как така никой онзи ден не каза: "Ще има опит да се наложи биткойн кеш през уикенда. Продайте биткойн и купете кеш и алтс"

Забележи кога пиша и кога се включвам, Стамен . А ако исках да се хваля щях да споделя и цифри в поста си. :) Проверявайте си информаторите и не бъдете бтц максималисти, ти си такъв, Стамен не го казвам с лошо. Просто съм го забелязал .

Return to normal 7K? ;)

Още има надолу, ако не или още по очевиден M-топ (и по-голяма корекция), или недостатъчен рисет (пак по-голяма корекция за вбъдеще), или ретърн ту нормал.

Имаме 4 червени дни, ще има тук-таме зеленко.

Имаше нужда от 45 да направи +140%, няма да направи -40% за 5 дни, спАкойно.

• batibon locked and unlocked this topic